Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ActionMutante

Postby ActionMutante » Mon Feb 26, 2007 5:38 pm

Hehe, dziwna sprawa, bo ja mimo, ze mialem (mam) kilka postaci powyzej 30 lat, to praktycznie zadna sie niczego nie dorobila... :D [wyjatki to postaci ktore za sumienna prace na rzecz osady i aktywnosc dostawaly fanty(zastrzegam, ze nigdy o niie nie prosilem!)]
Ja sie czulem dobrze bedac golasem :)
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
ushol

Postby ushol » Tue Feb 27, 2007 1:27 am

Moje pstaci sobie żyją w zielonym świecie i co zdobędą to będą mały. Mi ne zależy, a im pewne tak. Co prawda biorą jak mają okazję. Jedyni nektórzy bardziej sę troszczą o siebie, ale t wynika z ich natury. Wiadomo, że Cantr to nie ogame,ale kazdy gra tak ja chce i/lub jak potrafi. Jeśli ktoś małby jakieś wonty do kogoś z nicne odgrywanie rp tonech sę samzastanowi co mówi,bo rp to właśni nie nakładnie nakazów lecz granie tego co się lubi. Jeśli ktoś ma problem,że inniwyruszają w świat i zakładają jednoosobowe osady to niech najpierw popatrzy na sytuację w Cantr. Mamy pare wysp, jedna wielka jak cholera. Gdy odkryto amerykę to też bardodużo ludzi popłynęło tam i rozeszli się po kontynencie,też było ich dużo.Niektórymsę udało coś dzięki temu,inni znleźli spkój inni umarli. To jest oegrane postaci, którychpowinno być napewno więcej niż coniektórych. Co do roboli co pracują i nic ne robią,ne odzywają się itp. Czy w RL ne ma takich szaraczków co jedzą,pracują i śpią na okrągło?? Czy słyszycie wszystkich jakchodzą, jak rozmawiają ze sobą, jak udielają się publicznie?? Na dobrą sprawę to także jest odgrywane postaci, może neświadomie,ale napewno jest to z pewnejperspektywy zaletą. Inną sprawą jest problem komunikacji ze śpiochami,lec tonie jest do przeskocenia... Nie możemy zmuszać nikogo do poświęcana całego czasu Cantr.

PS. sorry za zjedone literki niektóre,ae coś mi się psuje...
PS2. sam z siebie pzepaszam za ospałość moich postaci ostatnio,ale ostatnie 3-4 tygodnie były dla mne dość zalatane. Ale już ne długo. Pozdro.
Image
Image
Federacja RP
Quijo

Postby Quijo » Sat Mar 03, 2007 1:16 am

Wkurza mnie postać, która nie wiem jak ma na imię, bo udaje psa i nawet aportuje patyki. Mam wielka chętkę przyłożyć mu toporem, ale wzbudziło, by to wrogość innych postaci w stosunku do mojej :(
http://www.gks-murcki.com
Milo

Postby Milo » Sat Mar 03, 2007 1:22 am

Gra człowieka ktory mysli ze jest psem? czy psa po prostu? Bo w tym drugim przypadku mozesz typa sie pozbyc bo nielegalny jest :twisted: Przynajmniej z tego co pamietam Angole robota uznali za nielegalnego, wiec pies pewnie tez... Krótki donosik do PD i masz spokój 8)
Ewentualnie ulituj sie nad pieskim ze bezdomny i mu bude zbuduj :wink:
tehanu

Postby tehanu » Sat Mar 03, 2007 1:28 am

Milo wrote:...Ewentualnie ulituj sie nad pieskim ze bezdomny i mu bude zbuduj :wink:

Taaa... koniecznie z zamkiem :wink:
matt_

Postby matt_ » Sat Mar 03, 2007 3:01 am

Quijo wrote:Wkurza mnie postać, która nie wiem jak ma na imię, bo udaje psa i nawet aportuje patyki. Mam wielka chętkę przyłożyć mu toporem, ale wzbudziło, by to wrogość innych postaci w stosunku do mojej :Sad:

i to tak wielką wrogość,że nawet się nie spodziewasz, moja postać go bardzo,ale bardzo lubi, co Ci w nim przeszkadza?że nie jest kolejnym pierdołą zapierdalającym w ziemniakach?

Milo wrote:Gra człowieka ktory mysli ze jest psem? czy psa po prostu?

jest człowiekiem, więc nie ma na co donosić.
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sat Mar 03, 2007 10:54 am

Widze ze niedlugo bardzo oplacalne bedzie otworzenie Zakladu Psychiatrycznego :twisted:
Mattan

Postby Mattan » Sat Mar 03, 2007 11:16 am

OktawiaN :) wrote:Widze ze niedlugo bardzo oplacalne bedzie otworzenie Zakladu Psychiatrycznego :twisted:

Zakład psychiatryczny w Cantr. Interesujące. :!:
Atavi

Postby Atavi » Sat Mar 03, 2007 11:37 am

Zakład Psychiatryczny już jest we Vlyryan
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sat Mar 03, 2007 11:38 am

Wiem ale teraz bedzie sie oplacalo budowac wiecej takich osrodkow wypoczynkowych :twisted:
Elm0

Postby Elm0 » Sat Mar 03, 2007 1:11 pm

Odgrywanie psa nie jest według mnie żadnym łamaniem zasad. Jak ci się postać nie podoba to traktuj ją jak wariata lub coś w tym stylu...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Shinigami

Postby Shinigami » Thu Mar 08, 2007 11:14 pm

a mnie wkurza Lotar(zapewne dzieciak), mój barbarzynca przez niego toczy pianę ale jeszcze nie tknąl go toporem, trenuje siłe woli pewnie:) heh
nemo49

Postby nemo49 » Thu Mar 15, 2007 10:06 pm

Wkurzają mnie ludzie pokroju Macierewicza węszący wszędzie kliki i układy. Wkurza mnie PD i GAB traktujące takich ludzi poważnie. Tą drogą przepraszam zainteresowanych graczy za milczenie jednej z moich postaci zablokowanej wskutek działalności lustratorów wszelkiej maści...
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Thu Mar 15, 2007 10:26 pm

:) PD pozdrawia i przesy³a u¶ciski ;)
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
nemo49

Postby nemo49 » Thu Mar 15, 2007 10:59 pm

SUCHY wrote::) PD pozdrawia i przesy³a u¶ciski ;)

*kłania się, odkasłuje i mówi * Dziękuję za pozdrowienia i uściski. Chciałem was zapewnić, że nadal , tak jak do tej pory będę robił to co uważam za słuszne i służące naszej sprawie. Niezależnie od tego czy jest to zgodne z instrukcjami wydawanymi przez Centralę czy nie. Mam świadomość tego że Centrala może mnie w każdej chwili odwołać. Ale my tu w terenie lepiej sie orientujemy niż urzędnicy z Centrali i wrogom porządku publicznego pomimo kłód rzucacanych nam pod nogi mówimy " no passaran".

Return to “Ogólne dyskusje”