Odeszli... [*]
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Berya
Re: Odeszli... [*]
ATS przedwczesnego pisania o zdarzeniach z gry oficjalnie nie zatwierdza. *tu miejsce na pieczątkę*
-
Właśnie po to nie pisałem ani gdzie, ani kiedy, ani kto. Ogólniki i już wycinka. Poza tym z tego co wiem raczej cała sytuacja mogła się już zakończyć, ale to wiem tylko ja (jako uczestnik tych wydarzeń) i osoby, które w tym uczestniczyły (no chyba że admin wie lepiej kiedy kończy się dana sytuacja w grze).
Jeszcze raz:
[ciach - Charakterystyczne imię postaci oraz dokładna data śmierci jasno daje do zrozumienia osobom, których postaci w jakiś sposób były zamieszane w tę sprawę, co się wydarzyło. A sytuacja jeszcze trwa, nie psuj innym zabawy. Kilka dni Cię nie zbawi, naprawdę, warto odczekać. Twoja przygoda tam się skończyła, ale innych może jeszcze trwać. Marcia]
Dzięki za miłą przygodę
.
pasuje?
Jeszcze raz:
[ciach - Charakterystyczne imię postaci oraz dokładna data śmierci jasno daje do zrozumienia osobom, których postaci w jakiś sposób były zamieszane w tę sprawę, co się wydarzyło. A sytuacja jeszcze trwa, nie psuj innym zabawy. Kilka dni Cię nie zbawi, naprawdę, warto odczekać. Twoja przygoda tam się skończyła, ale innych może jeszcze trwać. Marcia]
Dzięki za miłą przygodę

pasuje?
- 456
Zapomniałem dodać jeszcze jedną postać:
Gujażyl Bimbrownik, który uwielbiał robić to co robił. Wytrwale stał na stanowisku i świetnie się bawił. Próbował zrobić z Kamiennego Uroczyska, wolnościową osadę, jednak dla wszystkich potencjalnych mieszkańców, wolność i własna inicjatywa były nie do przyjęcia. Z nudów i z irytacji do umierających śpiochów, zaczął stroić sobie trupie żarty z przyjezdnych;) Przed śmiercią opuścił swój dom aby zacząć coś nowego...
Gujażyl Bimbrownik, który uwielbiał robić to co robił. Wytrwale stał na stanowisku i świetnie się bawił. Próbował zrobić z Kamiennego Uroczyska, wolnościową osadę, jednak dla wszystkich potencjalnych mieszkańców, wolność i własna inicjatywa były nie do przyjęcia. Z nudów i z irytacji do umierających śpiochów, zaczął stroić sobie trupie żarty z przyjezdnych;) Przed śmiercią opuścił swój dom aby zacząć coś nowego...
- dariusz71
456 wrote:Gujażyl Próbował zrobić z Kamiennego Uroczyska, wolnościową osadę
Urocze miejsce to Uroczysko. Została tam jeszcze jaskinia po jednej z moich pierwszych postaci

A samego Gujażyla spotkałem jakiś czas temu. Tyle, że siedział zamknięty w bimbrowni i się nie odzywał. Przysnęło się widać z nudów

L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
-
CzterySilnia wrote:Właśnie po to nie pisałem ani gdzie, ani kiedy, ani kto. Ogólniki i już wycinka. Poza tym z tego co wiem raczej cała sytuacja mogła się już zakończyć, ale to wiem tylko ja (jako uczestnik tych wydarzeń) i osoby, które w tym uczestniczyły (no chyba że admin wie lepiej kiedy kończy się dana sytuacja w grze).
Jeszcze raz:
Dzięki za miłą przygodę.
pasuje?
Na początku chciałam podziękować i wyrazić nadzieję na kolejne spotkanie w zielonym świecie.
No to cukierki i desery mamy za sobą.

Z żalem informuję o śmierci Nadziei z Lasu Clary. Była zapaloną obrończynią indyków na początku swojego życia. Z czasem celem jej egzystencji stała się kontemplacja praw natury i szycie hamaków, aż dnia pewnego Pani powołała ją do siebie. Była pełna wiary w słoneczne jutro.. nie chciała umierać..
-
Prawa natury, hm, nieco podobnie jak moja postaćka jedna
, ale Twojej postaci nie znałem.

-
Nadzieję niewiele osób znało, podobnie jak Zmorę, która zmuszała Twoją postać do jedzenia.. której imienia nie dane mu było poznać. 

- Buka
iluzja wrote:Nadzieję niewiele osób znało, podobnie jak Zmorę, która zmuszała Twoją postać do jedzenia.. której imienia nie dane mu było poznać.
Trudno było poznać gdy niemal jedynym co mówiła było "witam". Serdeczne dzięki za zablokowanie możliwości odgrywania pewnej postaci na lata. Chociaż pogodziłabym się z tym i wszelkimi tego skutkami gdyby cała sprawa nie śmierdziała łamaniem zasad. Z grą ooc nikt nie wygra.
NDS
- andrzejek
Co jest złego w "witam"?
ludzie śpią - źle
ludzie się budzą i witają - też źle!
WESOŁYCH ŚWIĄT!
ludzie śpią - źle
ludzie się budzą i witają - też źle!
WESOŁYCH ŚWIĄT!
- gala
Twoje życie musi być niesamowicie przykre i nudne jeśli jedyną frajdę czerpiesz w trollowaniu niszowej gry.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
https://www.reddit.com/r/Cantr/
- andrzejek
gala wrote:Twoje życie musi być niesamowicie przykre i nudne jeśli jedyną frajdę czerpiesz w trollowaniu niszowej gry.
Jestem żałosnym człowiekiem, który cośtam cośtam cośtam drugi sort, cośtam cośtam cośtam.
-
Buka wrote:iluzja wrote:Nadzieję niewiele osób znało, podobnie jak Zmorę, która zmuszała Twoją postać do jedzenia.. której imienia nie dane mu było poznać.
Trudno było poznać gdy niemal jedynym co mówiła było "witam". Serdeczne dzięki za zablokowanie możliwości odgrywania pewnej postaci na lata. Chociaż pogodziłabym się z tym i wszelkimi tego skutkami gdyby cała sprawa nie śmierdziała łamaniem zasad. Z grą ooc nikt nie wygra.
Masz na poparcie własnych słów jakiś cień dowodu czy tylko złośliwe słowo współgracza, któremu nie spodobał się rozwój wydarzeń?
- Buka
Ja? Ja mam tyle, że za nic blokad długich nie dają. Bez dowodów nie ma nic, z samego braku logiki IC nic.
Nieraz się zdarzało, że ktoś łamał zasady i wyłgał się bo nie dało się udowodnić dostatecznie.
PD nie jestem. Mam powody uważać swoje i poza tym wierzę, że dowody ma kto inny. To tyle.
Nieraz się zdarzało, że ktoś łamał zasady i wyłgał się bo nie dało się udowodnić dostatecznie.
PD nie jestem. Mam powody uważać swoje i poza tym wierzę, że dowody ma kto inny. To tyle.
NDS
-
Idąc tym tokiem myślenia. Zablokujmy wszystkich, których postacie grają inaczej niż zakładamy, że będą grać. Będzie mnie postaci. Mniej graczy.. Będzie klimatycznie *z wyraźnie wyczuwalną ironią*
- notized
No dobra, przetłumaczę: nikt nie dostaje bana za samo granie inaczej, niż inni zakładają.
EDIT: może to zbyt mało i wciąż nie zostanie zrozumiane, więc jeszcze dodam: blokadę dostaje się za łamanie zasad. Niekoniecznie drobne.
EDIT: może to zbyt mało i wciąż nie zostanie zrozumiane, więc jeszcze dodam: blokadę dostaje się za łamanie zasad. Niekoniecznie drobne.
Last edited by notized on Thu Dec 24, 2015 3:49 pm, edited 2 times in total.
I'm an agent of Chaos.