Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Berya

Re: Odeszli... [*]

Postby Berya » Mon Dec 14, 2015 4:55 pm

ATS przedwczesnego pisania o zdarzeniach z gry oficjalnie nie zatwierdza. *tu miejsce na pieczątkę*
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Mon Dec 14, 2015 9:42 pm

Właśnie po to nie pisałem ani gdzie, ani kiedy, ani kto. Ogólniki i już wycinka. Poza tym z tego co wiem raczej cała sytuacja mogła się już zakończyć, ale to wiem tylko ja (jako uczestnik tych wydarzeń) i osoby, które w tym uczestniczyły (no chyba że admin wie lepiej kiedy kończy się dana sytuacja w grze).

Jeszcze raz:
[ciach - Charakterystyczne imię postaci oraz dokładna data śmierci jasno daje do zrozumienia osobom, których postaci w jakiś sposób były zamieszane w tę sprawę, co się wydarzyło. A sytuacja jeszcze trwa, nie psuj innym zabawy. Kilka dni Cię nie zbawi, naprawdę, warto odczekać. Twoja przygoda tam się skończyła, ale innych może jeszcze trwać. Marcia]

Dzięki za miłą przygodę :).

pasuje?
456

Postby 456 » Wed Dec 16, 2015 12:53 pm

Zapomniałem dodać jeszcze jedną postać:

Gujażyl Bimbrownik, który uwielbiał robić to co robił. Wytrwale stał na stanowisku i świetnie się bawił. Próbował zrobić z Kamiennego Uroczyska, wolnościową osadę, jednak dla wszystkich potencjalnych mieszkańców, wolność i własna inicjatywa były nie do przyjęcia. Z nudów i z irytacji do umierających śpiochów, zaczął stroić sobie trupie żarty z przyjezdnych;) Przed śmiercią opuścił swój dom aby zacząć coś nowego...
dariusz71

Postby dariusz71 » Fri Dec 18, 2015 9:00 pm

456 wrote:Gujażyl Próbował zrobić z Kamiennego Uroczyska, wolnościową osadę

Urocze miejsce to Uroczysko. Została tam jeszcze jaskinia po jednej z moich pierwszych postaci :)
A samego Gujażyla spotkałem jakiś czas temu. Tyle, że siedział zamknięty w bimbrowni i się nie odzywał. Przysnęło się widać z nudów ;)
L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
iluzja

Postby iluzja » Wed Dec 23, 2015 10:37 pm

CzterySilnia wrote:Właśnie po to nie pisałem ani gdzie, ani kiedy, ani kto. Ogólniki i już wycinka. Poza tym z tego co wiem raczej cała sytuacja mogła się już zakończyć, ale to wiem tylko ja (jako uczestnik tych wydarzeń) i osoby, które w tym uczestniczyły (no chyba że admin wie lepiej kiedy kończy się dana sytuacja w grze).

Jeszcze raz:
[ciach - Charakterystyczne imię postaci oraz dokładna data śmierci jasno daje do zrozumienia osobom, których postaci w jakiś sposób były zamieszane w tę sprawę, co się wydarzyło. A sytuacja jeszcze trwa, nie psuj innym zabawy. Kilka dni Cię nie zbawi, naprawdę, warto odczekać. Twoja przygoda tam się skończyła, ale innych może jeszcze trwać. Marcia]

Dzięki za miłą przygodę :).

pasuje?

Na początku chciałam podziękować i wyrazić nadzieję na kolejne spotkanie w zielonym świecie.

No to cukierki i desery mamy za sobą. ;)

Z żalem informuję o śmierci Nadziei z Lasu Clary. Była zapaloną obrończynią indyków na początku swojego życia. Z czasem celem jej egzystencji stała się kontemplacja praw natury i szycie hamaków, aż dnia pewnego Pani powołała ją do siebie. Była pełna wiary w słoneczne jutro.. nie chciała umierać..
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Thu Dec 24, 2015 8:37 am

Prawa natury, hm, nieco podobnie jak moja postaćka jedna :), ale Twojej postaci nie znałem.
iluzja

Postby iluzja » Thu Dec 24, 2015 11:32 am

Nadzieję niewiele osób znało, podobnie jak Zmorę, która zmuszała Twoją postać do jedzenia.. której imienia nie dane mu było poznać. :)
Buka

Postby Buka » Thu Dec 24, 2015 2:29 pm

iluzja wrote:Nadzieję niewiele osób znało, podobnie jak Zmorę, która zmuszała Twoją postać do jedzenia.. której imienia nie dane mu było poznać. :)

Trudno było poznać gdy niemal jedynym co mówiła było "witam". Serdeczne dzięki za zablokowanie możliwości odgrywania pewnej postaci na lata. Chociaż pogodziłabym się z tym i wszelkimi tego skutkami gdyby cała sprawa nie śmierdziała łamaniem zasad. Z grą ooc nikt nie wygra.
NDS
andrzejek

Postby andrzejek » Thu Dec 24, 2015 2:34 pm

Co jest złego w "witam"?
ludzie śpią - źle
ludzie się budzą i witają - też źle!

WESOŁYCH ŚWIĄT!
gala

Postby gala » Thu Dec 24, 2015 2:36 pm

Twoje życie musi być niesamowicie przykre i nudne jeśli jedyną frajdę czerpiesz w trollowaniu niszowej gry.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.

https://www.reddit.com/r/Cantr/
andrzejek

Postby andrzejek » Thu Dec 24, 2015 2:38 pm

gala wrote:Twoje życie musi być niesamowicie przykre i nudne jeśli jedyną frajdę czerpiesz w trollowaniu niszowej gry.

Jestem żałosnym człowiekiem, który cośtam cośtam cośtam drugi sort, cośtam cośtam cośtam.
iluzja

Postby iluzja » Thu Dec 24, 2015 2:49 pm

Buka wrote:
iluzja wrote:Nadzieję niewiele osób znało, podobnie jak Zmorę, która zmuszała Twoją postać do jedzenia.. której imienia nie dane mu było poznać. :)

Trudno było poznać gdy niemal jedynym co mówiła było "witam". Serdeczne dzięki za zablokowanie możliwości odgrywania pewnej postaci na lata. Chociaż pogodziłabym się z tym i wszelkimi tego skutkami gdyby cała sprawa nie śmierdziała łamaniem zasad. Z grą ooc nikt nie wygra.

Masz na poparcie własnych słów jakiś cień dowodu czy tylko złośliwe słowo współgracza, któremu nie spodobał się rozwój wydarzeń?
Buka

Postby Buka » Thu Dec 24, 2015 3:02 pm

Ja? Ja mam tyle, że za nic blokad długich nie dają. Bez dowodów nie ma nic, z samego braku logiki IC nic.
Nieraz się zdarzało, że ktoś łamał zasady i wyłgał się bo nie dało się udowodnić dostatecznie.
PD nie jestem. Mam powody uważać swoje i poza tym wierzę, że dowody ma kto inny. To tyle.
NDS
iluzja

Postby iluzja » Thu Dec 24, 2015 3:40 pm

Idąc tym tokiem myślenia. Zablokujmy wszystkich, których postacie grają inaczej niż zakładamy, że będą grać. Będzie mnie postaci. Mniej graczy.. Będzie klimatycznie *z wyraźnie wyczuwalną ironią*
notized

Postby notized » Thu Dec 24, 2015 3:43 pm

No dobra, przetłumaczę: nikt nie dostaje bana za samo granie inaczej, niż inni zakładają.

EDIT: może to zbyt mało i wciąż nie zostanie zrozumiane, więc jeszcze dodam: blokadę dostaje się za łamanie zasad. Niekoniecznie drobne.
Last edited by notized on Thu Dec 24, 2015 3:49 pm, edited 2 times in total.
I'm an agent of Chaos.

Return to “Ogólne dyskusje”