Akurat żadna z moich postaci Gulfrima nie skrytykowała więc nie wiem po co ten cytat :pdekalina wrote:dariusz71 wrote:A mnie wkurza, że dzień po tym jak udostępniono jazdę konną (oraz na innych cztero- a nawet dwunogach) pojawiły się w radio ogłoszenia o szkółkach jazdy, treningach i tym podobnych z doświadczonymi instruktorami zapewniającymi wszystko co potrzebne.
Nie lubię, kiedy tu na forum krytykuje się jakiś typ zachowania, a w grze jedzie się po jednym przedstawicielu, nie koniecznie najgorszym. Co w tym złego, że Gulfrim chciał sobie kupić strusia przez radio? Nie był w tym ani trochę natrętniejszy niż inne osoby handlujące w eterze.
Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- dariusz71
Re: Jak on/ona mnie wkurza...
L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
- psychowico
Berya:
Te narzekania słychać od lat. Młodzież też już nie taka jak kiedyś?
Jacek Kaczmarski wrote:Od początku świat świat ciągle się wali.
Te narzekania słychać od lat. Młodzież też już nie taka jak kiedyś?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
https://www.kinkykitty.pl
- Frankoniusz
psychowico wrote:
Młodzież też już nie taka jak kiedyś?
A w niegdyś ulubionych barach teraz jest dzieciarnia

-
dariusz71 wrote:Akurat żadna z moich postaci Gulfrima nie skrytykowała więc nie wiem po co ten cytat :pdekalina wrote:dariusz71 wrote:A mnie wkurza, że dzień po tym jak udostępniono jazdę konną (oraz na innych cztero- a nawet dwunogach) pojawiły się w radio ogłoszenia o szkółkach jazdy, treningach i tym podobnych z doświadczonymi instruktorami zapewniającymi wszystko co potrzebne.
Nie lubię, kiedy tu na forum krytykuje się jakiś typ zachowania, a w grze jedzie się po jednym przedstawicielu, nie koniecznie najgorszym. Co w tym złego, że Gulfrim chciał sobie kupić strusia przez radio? Nie był w tym ani trochę natrętniejszy niż inne osoby handlujące w eterze.
Od tamtego wpisu pojawiły się wpisy o Karmie, Shanti, Merry i pieprzących się publicznie. Chciałam tylko wskazać, do którego "podtematu" nawiązuję. Wybacz, jeśli zabrzmiało jak osobisty przytyk.
CantrII skończył się na Kill 'Em All.
-
dekalina wrote:.....................
CantrII skończył się na Kill 'Em All.
A nie z Lidią Lapogaz?

- Karolka
Chester
Za gadanie
wrrr.....
Za gadanie
wrrr.....
- anomalia
Artax. Nieznoszę. Brak mi jakiegokolwiek uzasadnienia. Chyba po prostu za bycie sobą.
disorder!
- Raynus
Layla Dedżaja - nie żeby źle grana, ale ten schemat postaci jakoś mnie niezwykle denerwuje, szczególnie, że takie postacie lubią sobie później zacząć przygasać i robią się niewiarygodnie nudne.
-
Postać o zacnym imieniu Kamil. Chciałbym stwierdzić, że wszystkie jego wypowiedzi to kopiuj-wklej, ale wypowiedź
Naprawdę, od kilku lat ta postać nie zrobiła nic innego...
chyba nawet nie zasługuje na kopiowanie i za każdym razem, notorycznie, z uporem maniaka, osoba prowadząca tę "skomplikowaną i bogatą" postać wpisuje te magiczne 8 znaków.*płacze*
Naprawdę, od kilku lat ta postać nie zrobiła nic innego...
- andrzejek
Kamil płacze bo mu ciężko
Obudził się to byli dla niego niemili, to uciekł na drogę, żeby sam założyć osadę. W innej lokacji gryzły go zwierzęta, to uciekł z powrotem. Jak wrócił, to byli dla niego nadal niemili, i śmiali się z niego. I nikt nie był miły. A jemu przykro
Obudził się to byli dla niego niemili, to uciekł na drogę, żeby sam założyć osadę. W innej lokacji gryzły go zwierzęta, to uciekł z powrotem. Jak wrócił, to byli dla niego nadal niemili, i śmiali się z niego. I nikt nie był miły. A jemu przykro

- notized
andrzejek wrote:Kamil płacze bo mu ciężko
Każda Twoja postać *płacze*. Każda. Z obrazą.
I'm an agent of Chaos.
-
Jak ktoś próbował być miły, to Kamil uciekł z krzykiem, miła osoba pobiegła za nim, tylko złą drogą. Kamil wrócił, miła osoba nie.
Nieważne. Faktem jest, że jest najbardziej irytującą postacią, jaką udało mi się spotkać w Cantr. A spotkałem dużo postaci, zarówno podczas gdy w 2009r., jak i teraz.
Na szczęście spotkałem tylko jedną...
Nieważne. Faktem jest, że jest najbardziej irytującą postacią, jaką udało mi się spotkać w Cantr. A spotkałem dużo postaci, zarówno podczas gdy w 2009r., jak i teraz.
notized wrote:Każda Twoja postać *płacze*. Każda. Z obrazą.
Na szczęście spotkałem tylko jedną...
- andrzejek
notized wrote:andrzejek wrote:Kamil płacze bo mu ciężko
Nieprawda, bo Marek nie

- notized
andrzejek wrote:notized wrote:andrzejek wrote:Kamil płacze bo mu ciężko
Nieprawda, bo Marek nie
Bo nie żyje.
I'm an agent of Chaos.
-
No to już wiadomo, co robić, żeby te postacie przestały płakać