Marian10 wrote:4674-1.15: Słyszysz z radia na częst. 100: `To że na aldurei jestem to mówił Glufrim wybacz że nie dopisałem `.
Perełka RP.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Marian10 wrote:4674-1.15: Słyszysz z radia na częst. 100: `To że na aldurei jestem to mówił Glufrim wybacz że nie dopisałem `.
Raynus wrote:I ten płacz przy polowaniu.
Cara wrote:Gdy usłysze kolejny komunikat w stylu: Jak uleczyc/ Szukam lekarza/ Co zrobic gdy.. to się rozpłaczę.
Odnoszę wrażenie, że jakiś gracz bądź jakaś ich grupa z chorowanie swoich postaci uczyniła jedyną metodą grania![]()
Nosz ile można?!
Felixis wrote:Cara wrote:Gdy usłysze kolejny komunikat w stylu: Jak uleczyc/ Szukam lekarza/ Co zrobic gdy.. to się rozpłaczę.
Odnoszę wrażenie, że jakiś gracz bądź jakaś ich grupa z chorowanie swoich postaci uczyniła jedyną metodą grania![]()
Nosz ile można?!
Znałam postać, która non stop coś sobie robiła. Oczywiście "przypadkiem". Wyleczysz jedno, znowu ma drugie. Aż miałam ochotę po prostu strzelić jej z kuszy między oczy, żeby się dłużej nie męczyła
Cara wrote:Gdy usłysze kolejny komunikat w stylu: Jak uleczyc/ Szukam lekarza/ Co zrobic gdy.. to się rozpłaczę.
Nosz ile można?!
CzterySilnia wrote:(..)Opiera się na schemacie natury, uwielbienia do natury itp, ale według mnie w nieagresywny i nienudny sposób. Coś w stylu: "wierz w co chcesz, ja Ci nic nie narzucam".
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest