Zasada 4 dni już się zdezaktualizowała?
A ktoś rzucił jakimiś wydarzeniami z gry? Nie widziałem. Chwalimy postaci, chyba tego jeszcze nie zakazali.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Zasada 4 dni już się zdezaktualizowała?
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
gala wrote:Zasada 4 dni już się zdezaktualizowała?
A ktoś rzucił jakimiś wydarzeniami z gry? Nie widziałem. Chwalimy postaci, chyba tego jeszcze nie zakazali.
L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
Berya wrote:Przy okazji, zbaczając z tematu, chciałabym uwzględnić w pochwałach jeszcze pewną młodą, ale wyrazistą postać, niejakiego Valgarda Fortholmborna, przede wszystkim za wyjątkowo dobre i konsekwentne gwiazdkowanie.
.
dekalina wrote:Czemu moje postacie nie trafiają w miejsca, gdzie dzieje się coś i można spotkać takich ciekawych ludzi?
notized wrote:dekalina wrote:Czemu moje postacie nie trafiają w miejsca, gdzie dzieje się coś i można spotkać takich ciekawych ludzi?
W sumie, z początku często wydaje się, że postaćki trafiły w beznadziejne miejsce, w beznadziejnym czasie. Ale czasem albo się trafia na dobrych graczy i nawet najnudniejsze cantryjskie życie staje się ciekawe, albo się na własną rękę poszuka szczęścia, jeśli lokalizacja jest aż tak okrutna (typu Gazoport. bleh).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest