Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Rafal3920

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby Rafal3920 » Thu Jul 24, 2014 1:40 pm

dekalina wrote:W ludnych osadach to nie problem, bo można gadać z kim innym. Gorzej jak Cię zespawnuje w miejscu, gdzie praktycznie jest tylko przysypiający zarządca i androit. I weź się produkuj :evil:

Da się! Łąka 38 to nie zawsze była taka zaludniona, moja postać sobie żyła mimo że była tylko, wtedy mało rozmowna Shira, i kilka androidów... A teraz jakie miasto wyrosło dzięki temu że przez kilka miesięcy moja postać sobie egzystowała, a potem gadała z nowymi zachęcając tym samym by grali dalej
dekalina

Postby dekalina » Thu Jul 24, 2014 2:16 pm

Czy ja mówię, że się nie da? Ale to nie zmienia faktu, że takie postacie mnie irytują.

A skoro Łąka została wywołana:
Jelvislo Lind - Jaki on jest wkurzający w tym skupieniu na swojej osobie z absolutnym ignorowaniem tego co dzieje się w około. Gryzłabym za każdym razem, kiedy mówi "przyjacielu" do osoby, którą ledwie zna. Albo kiedy zaczyna te swoje dziwne konwersacje nijak nie związane z tym o czym się mówi. Albo kiedy ogłasza, co będzie robił, zamiast po prostu to zrobić. Albo kiedy nawet nie próbuje logicznie umotywować swojego działania (znikąd pomysł na budowę statku, znikąd na zrezygnowanie tuż przed końcem budowy, znikąd na znalezienie sobie rodziców, znikąd na zmuszenie ich do adoptowania mu brata itd). Irytujący gość.
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Thu Jul 24, 2014 5:07 pm

Ja nie wiem, dekalina co Ty tak wszystko hejtujesz. To zle, to niedobrze. Zawsze mozna zmienic osade, przeniesc sie gdziekolwiek, skoro gosc jest niereformowalny...
Mariposa

Postby Mariposa » Thu Jul 24, 2014 5:11 pm

Albo kiedy zaczyna te swoje dziwne konwersacje nijak nie związane z tym o czym się mówi.

A ja właśnie to w nim lubię, hah :P
dekalina

Postby dekalina » Thu Jul 24, 2014 5:39 pm

CzterySilnia wrote:Ja nie wiem, dekalina co Ty tak wszystko hejtujesz. To złe, to niedobrze. Zawsze można zmienić osadę, przenieść się gdziekolwiek, skoro gość jest niereformowalny...

Zdawało mi się, że ten wątek powstał, żeby wywalić z siebie tego typu żale. Poza tym moja postać się z nim przyjaźni. I lubię całą resztę. I jako ja i jako postać.
Habababa

Postby Habababa » Fri Jul 25, 2014 1:34 pm

To ja dodam, że z Łąki to jeszcze Rozczochrany mnie denerwował. Nie wiem dlaczego. Poprostu mnie wkurzał. :D Czasami nawet próbowałam nawiązać z nim jakiś kontakt, ale po kilku zdaniach miałam dość. :? Tak było, nie wiem jak jest teraz, bo moja postaćka zapadła w śpiączke. Może akurat coś się zmieniło.
WAR IS NOT THE ANSWER BUT IT SHURE IS FUN.
Mariposa

Postby Mariposa » Fri Jul 25, 2014 8:36 pm

To ja dodam, że z Łąki to jeszcze Rozczochrany mnie denerwował. Nie wiem dlaczego. Poprostu mnie wkurzał. :D Czasami nawet próbowałam nawiązać z nim jakiś kontakt, ale po kilku zdaniach miałam dość. :? Tak było, nie wiem jak jest teraz, bo moja postaćka zapadła w śpiączke. Może akurat coś się zmieniło.

Nie zmieniło, też tak mam. I jeszcze Rishima, strasznie irytująca, chociaż jak miała lepszy dzień to dało się znieść.
P.S. A Twoja postać to mogłaby się wreszcie obudzić, chyba się domyślam która...
MagC

Postby MagC » Fri Jul 25, 2014 9:08 pm

Mogłaby, jestem za ;)

A mnie najbardziej wkurzają wszystko wiedzące postacie udzielające się w radiu a nie mające odwagi przedstawić się.
kaloryfer

Postby kaloryfer » Tue Oct 14, 2014 7:47 pm

Wkurzają mnie wszyscy, którzy nie słuchają się poleceń
Sasza

Postby Sasza » Wed Oct 15, 2014 11:37 pm

@kaloryfer: Pamiętaj: "Kto chce rządzić ludźmi, nie powinien gnać ich przed sobą, lecz sprawić, żeby podążali za nim".
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
psychowico

Postby psychowico » Thu Oct 16, 2014 6:03 am

Filozofia filozofią, w praktyce jednak bat sprawdza się całkiem dobrze.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
dekalina

Postby dekalina » Thu Oct 16, 2014 7:23 am

Jak ktoś nie ma charyzmy ani doświadczenia, to zakwasów i migreny dostanie od machania batem, a nic nie osiągnie. Zabawni są Ci dwudziestolatkowie, co ledwie nałożą portki, już chcą rozkazywać i dziwią się, że nikt nie słucha :D
psychowico

Postby psychowico » Thu Oct 16, 2014 8:11 am

No tak. W Cantrze tak jest. Miałem na myśli bardziej real. W Cantrze większość graczy ma problemy z odgrywaniem odczuwania strachu, czy w ogóle wyobrażenia sobie cierpienia swoich postaci.
Słynni mieszkańcy poduszkowych wiosek heroicznie niechcący oddać kluczy zamknięci w celi pirackiej, z ciężkimi ranami, przed którymi stoi paru piratów z toporami.
Last edited by psychowico on Thu Oct 16, 2014 2:28 pm, edited 1 time in total.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

kaloryfer

Postby kaloryfer » Thu Oct 16, 2014 10:47 am

psychowico wrote:No tak. W Cantrze tak jest. Miałem na myśli bardziej real. W Cantrze większość graczy ma problemy z odgrywaniem odczuwania strachu, czy w ogóle wyobrażenia sobie cierpienia swoich postaci.
Słynni mieszkańcy poduszkowych wiosek heroicznie niechcący oddać kluczy zamknięciu w celi pirackiej, z ciężkimi ranami, przed którymi stoi paru piratów z toporami.

W sumie co im się dziwić? I tak by zginęli, a dzięki temu zyskują cenne minuty, gdy mogą przebudzić się znajomi
psychowico

Postby psychowico » Thu Oct 16, 2014 2:28 pm

Nie.

Return to “Ogólne dyskusje”