Sasza wrote:Żeby zostać anonimowym, to postać potrzebowałaby drogiego sprzętu.
Żaden sprzęt w cantrze nie byłby dość drogi. Tego już nie popieram. Po prostu niechby się dało rozpoznać.
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Sasza wrote:Żeby zostać anonimowym, to postać potrzebowałaby drogiego sprzętu.
Sasza wrote:Przebrania - Postać przebiera się w kostium i nie można ją rozpoznać (chyba, że ktoś ją złapie i pod groźbą zabicia wymusi zdjęcia kostiumu; ubranie kamufluje też głos) - to byłoby dobre np. dla bandytów, którzy później porzucają statek, zdejmują ubranie i nikt nie może ich rozpoznać. Byłoby śmiesznie
3847-2.21: czterdziestoletni mężczyzna mówi: *wstaje z trudem, po czym udaje się w kierunku rzucającego co chwilę kostką do gry, i nagle wybija ją w górę na kilka metrów w bok. przywala ręką w ścianę jednego z budynków, aby demonstracyjnie odwrócić się i powiedzieć nie odwracając przy tym głowy* Kolejnym razem uczynię to tym *dotyka niedbale trzonka swojego toporu bojowego* Mam z nim spore doświadczenie, chociaż, czasami podobno nie trafiam ..."
kemesO wrote:Bez problemu można to zrobić za pomocą dopisku do Cantr Enhanced, którego sam używam. Sprawuje się wyśmienicie.
Chyba tego używam, ale głowy nie dam w tej chwili
http://userscripts.org/scripts/show/162603
Goriath wrote:Witam wszystkich.
Szukałem po forum, ale nie znalazłem takiego rozwiązania jeszcze a sądzę, że jest on w miarę potrzebny.
Mam propozycję budowy maszyny do zbierania drewna Nie ma polskiego odpowiednika, ale jest on nazywany jako harwester (po angielsku harvester).
Wydaje mi się być w miarę logiczne do wprowadzenia tego, bo można tak samo jak przy kombajnach zwiększych wydobycie przy dodawaniu paliwa (albo używać tylko z użyciem paliwa).
link do wikipedii dla osób, którzy nie wiedzą co to jest dokładnie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Harwester
Goriath wrote:Witam wszystkich.
Szukałem po forum, ale nie znalazłem takiego rozwiązania jeszcze a sądzę, że jest on w miarę potrzebny.
Mam propozycję budowy maszyny do zbierania drewna Nie ma polskiego odpowiednika, ale jest on nazywany jako harwester (po angielsku harvester).[/url]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest