trawa wrote:* Paulina, która uciekła z DB
Ją się da podsumować tylko w jeden sposób. "No!"
Moderators: Public Relations Department, Players Department
trawa wrote:* Paulina, która uciekła z DB
trawa wrote:* Akallabeth - nie wiem co teraz się z nim dzieje, nie wiem od wielu lat. Pewnie jest wiele takich postaci pt. "chcę być samowystarczalny", ale tę miałam okazję oglądać od początku i dawało mi to wiele motywacji.
trawa wrote:(+ wszystkie postacie z pewnego miasta, które znam od podszewki, w którym każdy jest świetny i jedyny, ale to byłoby już za bardzo ekshibicjonistyczne.)
Komentarze mają nawet większy zasięg. Włosy już nie.Jaskier wrote: Szkoda, że się zwinęła, chętnie bym posłuchał jej komentarzy.
trawa wrote:* Luny - z małego wybrzeża gdzieśtam na Raj. Bo rozbudza najcieplejsze uczucia, a jego słodkość nie rozsadza mózgowiny banalnością. Trudno zrobić naprawdę czystą i niewinną postać, która nie denerwuje lub - wręcz przeciwnie - nie jest mdła i usłużna, doceniam to bardzo szczególnie.
Leinades wrote:trawa wrote:* Akallabeth - nie wiem co teraz się z nim dzieje, nie wiem od wielu lat. Pewnie jest wiele takich postaci pt. "chcę być samowystarczalny", ale tę miałam okazję oglądać od początku i dawało mi to wiele motywacji.
Tak, bardzo ciekawie odgrywana postać... Ciekawy pomysł. Miałem okazję poznać go dwoma postaciami. Z tego co pamiętam to przedstawiał się tutaj, w tym temacie. Bez gwiazdkowania imienia itd.
Jaskier wrote:trawa wrote:(+ wszystkie postacie z pewnego miasta, które znam od podszewki, w którym każdy jest świetny i jedyny, ale to byłoby już za bardzo ekshibicjonistyczne.)
O tak. Przyznać trzeba, że ekipa jest ciekawa..
Marcia wrote:trawa wrote:* Luny - z małego wybrzeża gdzieśtam na Raj. Bo rozbudza najcieplejsze uczucia, a jego słodkość nie rozsadza mózgowiny banalnością. Trudno zrobić naprawdę czystą i niewinną postać, która nie denerwuje lub - wręcz przeciwnie - nie jest mdła i usłużna, doceniam to bardzo szczególnie.
Oj tak. Postac odegrana wspaniale. Jedna z nielicznych postaci, ktore naprawde uwielbiam. Na sam jego widok, po prostu sie czlowiekowi geba cieszy![]()
Dokladnie, jak powiedziales, niewinny, ale z charakterem. Luny swoje wiePrzy tym nie jest mdly do urzygu jak wiekszosc slodkich, glownie dzieciecych postaci. Postac niby naiwna, ale bardzo madra. Taka wlasnie prosta, naiwna madroscia. Sposob mowienia tez dosyc interesujacy, zwlaszcza to, jak ewoluowal na przestrzeni lat
I taki, taki... no taki, ze chce sie z nim grac
Wrecz ciezko opisac
Lena Katina wrote:B.M.T. Wykorzystam ten post jak będę pisał charakterystykę postaci na psychologię;p
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest