Najciekawiej zagrane postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Buka

Re: Najciekawiej zagrane postacie

Postby Buka » Mon Jul 16, 2012 3:13 pm

trawa wrote:* Paulina, która uciekła z DB

Ją się da podsumować tylko w jeden sposób. "No!"
NDS
trawa

Postby trawa » Mon Jul 16, 2012 3:54 pm

Raczej: No masakra, nie?
And all us earth growths, some planted and some pulled.
Leinades

Postby Leinades » Mon Jul 16, 2012 4:12 pm

trawa wrote:* Akallabeth - nie wiem co teraz się z nim dzieje, nie wiem od wielu lat. Pewnie jest wiele takich postaci pt. "chcę być samowystarczalny", ale tę miałam okazję oglądać od początku i dawało mi to wiele motywacji.

Tak, bardzo ciekawie odgrywana postać... Ciekawy pomysł. Miałem okazję poznać go dwoma postaciami. Z tego co pamiętam to przedstawiał się tutaj, w tym temacie. Bez gwiazdkowania imienia itd.
ImageImageImageImage
ImageImage
Jaskier

Postby Jaskier » Mon Jul 16, 2012 5:17 pm

trawa wrote:(+ wszystkie postacie z pewnego miasta, które znam od podszewki, w którym każdy jest świetny i jedyny, ale to byłoby już za bardzo ekshibicjonistyczne.)

O tak. Przyznać trzeba, że ekipa jest ciekawa. :)
A co do Pauliny to nie zapomnijcie również o charakterystycznym przygładzaniu włosów. Szkoda, że się zwinęła, chętnie bym posłuchał jej komentarzy.
– Jak to jest, panie Jaskier? Czy coś się zaczyna, czy coś się kończy?
– Nie wiem. Ale jeśli ja tego nie wiem, to nikt tego nie wie. Wniosek: nic nigdy się nie kończy i nic się nie zaczyna.
Buka

Postby Buka » Mon Jul 16, 2012 5:42 pm

Jaskier wrote: Szkoda, że się zwinęła, chętnie bym posłuchał jej komentarzy.
Komentarze mają nawet większy zasięg. Włosy już nie.
NDS
Marcia

Postby Marcia » Mon Jul 16, 2012 6:03 pm

trawa wrote:* Luny - z małego wybrzeża gdzieśtam na Raj. Bo rozbudza najcieplejsze uczucia, a jego słodkość nie rozsadza mózgowiny banalnością. Trudno zrobić naprawdę czystą i niewinną postać, która nie denerwuje lub - wręcz przeciwnie - nie jest mdła i usłużna, doceniam to bardzo szczególnie.

Oj tak. Postac odegrana wspaniale. Jedna z nielicznych postaci, ktore naprawde uwielbiam. Na sam jego widok, po prostu sie czlowiekowi geba cieszy :)
Dokladnie, jak powiedziales, niewinny, ale z charakterem. Luny swoje wie :) Przy tym nie jest mdly do urzygu jak wiekszosc slodkich, glownie dzieciecych postaci. Postac niby naiwna, ale bardzo madra. Taka wlasnie prosta, naiwna madroscia. Sposob mowienia tez dosyc interesujacy, zwlaszcza to, jak ewoluowal na przestrzeni lat :) I taki, taki... no taki, ze chce sie z nim grac :D Wrecz ciezko opisac :)
trawa

Postby trawa » Mon Jul 16, 2012 6:21 pm

Leinades wrote:
trawa wrote:* Akallabeth - nie wiem co teraz się z nim dzieje, nie wiem od wielu lat. Pewnie jest wiele takich postaci pt. "chcę być samowystarczalny", ale tę miałam okazję oglądać od początku i dawało mi to wiele motywacji.

Tak, bardzo ciekawie odgrywana postać... Ciekawy pomysł. Miałem okazję poznać go dwoma postaciami. Z tego co pamiętam to przedstawiał się tutaj, w tym temacie. Bez gwiazdkowania imienia itd.

Tak, wyjawił się. Oby dotarły do niego nasze peany. :)

Jaskier wrote:
trawa wrote:(+ wszystkie postacie z pewnego miasta, które znam od podszewki, w którym każdy jest świetny i jedyny, ale to byłoby już za bardzo ekshibicjonistyczne.)

O tak. Przyznać trzeba, że ekipa jest ciekawa. :) .

Na pewno ta?

Marcia wrote:
trawa wrote:* Luny - z małego wybrzeża gdzieśtam na Raj. Bo rozbudza najcieplejsze uczucia, a jego słodkość nie rozsadza mózgowiny banalnością. Trudno zrobić naprawdę czystą i niewinną postać, która nie denerwuje lub - wręcz przeciwnie - nie jest mdła i usłużna, doceniam to bardzo szczególnie.

Oj tak. Postac odegrana wspaniale. Jedna z nielicznych postaci, ktore naprawde uwielbiam. Na sam jego widok, po prostu sie czlowiekowi geba cieszy :)
Dokladnie, jak powiedziales, niewinny, ale z charakterem. Luny swoje wie :) Przy tym nie jest mdly do urzygu jak wiekszosc slodkich, glownie dzieciecych postaci. Postac niby naiwna, ale bardzo madra. Taka wlasnie prosta, naiwna madroscia. Sposob mowienia tez dosyc interesujacy, zwlaszcza to, jak ewoluowal na przestrzeni lat :) I taki, taki... no taki, ze chce sie z nim grac :D Wrecz ciezko opisac :)

Dokładnie. Szkoda, że postać nie żyje w bardziej uczęszczanym miejscu... Więcej ludzi powinno poznać to czyste dobro i radość gry.
wasyl

Postby wasyl » Wed Aug 01, 2012 1:46 pm

Od niedawna wróciłem do gry po rocznej przerwie. O ile pamiętam to podobała mi się postać Hruna Barbarzyńcy. On o ile się nie mylę chciał porwać dziewkę. Mówił że będzie jego niewolnicą i zaciągnie ją na swój statek. Była fajna zabawa. Wszystko działo się we Vlo.
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Aug 01, 2012 2:39 pm

Image
cantr się posypał
trawa

Postby trawa » Sun Sep 02, 2012 3:40 pm

Jahn z Tartaru. Jest perłą RP.
oxyquan

Postby oxyquan » Sun Sep 02, 2012 7:44 pm

tururururu, nvm
Aftereight

Postby Aftereight » Mon Sep 24, 2012 9:19 pm

Im dłużej gram, tym bardziej się przekonuję, jak ciekawą i znaczącą dla gry postacią była Dika. Kurcze, trochę już od jej śmierci minęło, a pamięć pozostaje żywa. Wielki szacun dla twórcy - mimo tego, że jej nie ma, nadal dobrze się z nią gra.
B.M.T.

Postby B.M.T. » Thu Oct 04, 2012 11:38 am

Jedną z najciekawszych postaci jaką można spotkać w grze jest Maiko. Już przy pierwszym poznaniu można wyczuć misternie złożony charakter tej postaci, odgrywany z porywającą konsekwencją. Ta jakże głęboka postać odznacza się wyjątkową otwartością na świat i ludzi, a przy tym jest bardzo wrażliwa. Widać, że gracz jest osobą nieprzeciętną i wkłada w grę całe swoje serce.
Lena Katina

Postby Lena Katina » Thu Oct 04, 2012 6:27 pm

B.M.T. Wykorzystam ten post jak będę pisał charakterystykę postaci na psychologię;p
Vincelli Perbelli - Zwycięstwo Poprzez Zniszczenie
B.M.T.

Postby B.M.T. » Thu Oct 04, 2012 8:01 pm

Lena Katina wrote:B.M.T. Wykorzystam ten post jak będę pisał charakterystykę postaci na psychologię;p

Ja to pragnę, żeby gracz się ujawnił, tak żebym mógł pogratulować takiej postaci.

Return to “Ogólne dyskusje”