oxyquan wrote:W sumie ta ankieta była do kitu, nie było pytania czy przywrócić super-niedźwiedzie wysypujące złoto po zabiciu.
Ja bym wolał smoki, które pilnują wielkiego skarbu. Od biedy mogłyby być T-Rexy zabijające jednym kłapnięciem paszczęki

Moderators: Public Relations Department, Players Department
oxyquan wrote:W sumie ta ankieta była do kitu, nie było pytania czy przywrócić super-niedźwiedzie wysypujące złoto po zabiciu.
Gdyby było możliwe, aby gracze za opłatą mogli posiadać swój własny mały prywatny świat z kontrolą nad jego parametrami i grającymi postaciami czy byłbyś/byłabyś czymś takim zainteresowana/y? (Prywatne światy byłyby absolutnie niezależne od głównej gry)
Piteris wrote:Myślę, że chodzi tutaj o takie parametry jak na przykład tempo przyrastania głodu, uszkodzeń czy tempo pracy. Samej istoty gry raczej by nie chcieli zmieniać.
[14:45:50] <@Lei> Pies
[14:45:54] <@Lei> tobie sie to podoba?
[14:46:06] <@Pies> Lei: nowe światy?
[14:46:19] <@Lei> ta
[14:46:58] <@Pies> mi by pasował mniejszy, oddzielny świat, ale oficjalny raczej
[14:47:13] <@Lei> full support
[14:47:23] <@Lei> ale maly swiat
[14:47:25] <@Lei> jedna wyspa
[14:47:34] <@Lei> i max 5 postaci
[14:47:37] <@Lei> wiec lacznie mozna miec max 20
[14:48:00] <@Pies> Lei: natomiast idea kupowania światów... Wątpię, bym z tego korzystał
[14:48:38] <@Pies> chociaż... To rozwiązanie ma taką zaletę, że tam sam kontrolujesz, więc potencjalnie leniwość PD nie jest problemem
[14:48:49] <@Pies> Lei: nawet dalej, max jedna postać
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests