Sasza wrote:Jedynie Shadowly mógłby darować sobie tę informację o piratach na Fu, bo lepiej dowiedzieć się o tym w grze.
To przepraszam bardzo. Lecz rozmawia się o Bojvingach, a niektórzy mogą o tym nie mieć pojęcia. Moim zdaniem bez znaczenia, ponieważ wiele moich postaci nawet nie wie, że jest ktoś taki jak Bojvingowie.

Więc jeśli nie odniesiesz tego do gry to będzie w porządku. Ale tak czy tak przepraszam, bo inni mogą mieć inne zdanie.
Ogólnie El Dorado jest na Fu. O tym jest mowa, więc z Bojvingami nie ma to nic wspólnego.
Żal jest mi
Rice ponieważ przez głupotę i chytrość jednej postaci zginęła razem z
Zoe Zakharian, postacie były anglojęzyczne z tego co wiem to ktoś prowadzący jedną z postaci chyba jest z ameryki, a druga osoba nie wiem. Żal mi dziewczyn ponieważ naprawdę były aktywnymi postaciami, z którymi sporo się rozmawiało. Do tego się poświęciły naszej "idei", "akcji"...
Pozdrawiam gracza który miał
Leathriona postać strasznie irytująca, zadufana w sobie, chytra jak diabli przez co jej głupota sprawiła że zginęło trochę osób a my zostaliśmy z palcem w d.... No nic

To jest postać na którą mógłbym się skarżyć. Więc odnośnie gracza który tą postać prowadził jestem jedynie ciekaw czy to było specjalne czy nieumyślne działanie. Znam inną jego postać, podejrzewam jeszcze jedną w odległym końcu galaktyki. I chyba delikatna skrucha zaszła