Nie masz co się przejmować.
Fajne MMO w stylu Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- robin_waw
Re: Fajne MMO w stylu Cantr
Ja mam dostęp do gry dopiero od 20, 21 
- Jinchuuriki
Ale mogłaby działać... Nie mam co robić x|
"Freedom is only a hallucination"
- Miri
Jinchuuriki wrote:Nie mam co robić x|
pograj w Cantra
A ja wczoraj zrobiłam najazd na zapuszczone niechronione grządki nad pewnym jeziorem i zapełniłam swoje własne - w rzadnym wypadku nie zapuszczone. Teraz będę czekać aż mi to wszystko porośnie, a w międzyczasie zajmę się moimi płotkami. I może pozwiedzam tą smoczą jamę (mam już wosk na świeczki i tkaninę na pochodnie
Wie ktoś, gdzie można więcej gliny znaleźć? Bo ja jak na razie mogę raz na kilka godzin jedną porcję z płycizny wykopać i tyle... a piekarnik mi się marzy
- A.L.M.E.R
Miri wrote:Jinchuuriki wrote:Nie mam co robić x|
pograj w Cantra
Miałem to właśnie napisać
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
- robin_waw
Miri wrote:Jinchuuriki wrote:Nie mam co robić x|
pograj w Cantra
A ja wczoraj zrobiłam najazd na zapuszczone niechronione grządki nad pewnym jeziorem i zapełniłam swoje własne - w rzadnym wypadku nie zapuszczone. Teraz będę czekać aż mi to wszystko porośnie, a w międzyczasie zajmę się moimi płotkami. I może pozwiedzam tą smoczą jamę (mam już wosk na świeczki i tkaninę na pochodnie)
Wie ktoś, gdzie można więcej gliny znaleźć? Bo ja jak na razie mogę raz na kilka godzin jedną porcję z płycizny wykopać i tyle... a piekarnik mi się marzy
Ech i po ca ja to porozpowiadałem, jak wczoraj tam się udałem to już prawie nie było czego brać.
A zastanawiałem się skąd wzięłaś materiał na kurnik.
Myślałem też żeby się tam wyspecjalizować, każdy w czym innym i potem się dzielić z innymi swoimi wyrobami.
- Miri
Nie martw się, robin, już teraz wiem, że nasion i reszty aż za dużo będę miała. Nawet stado kurczaków tego nie przejje
- kamil1313
Wiecie może jak obniżyć sobie zmęczenie (travel weariness)? Bo zbudowałem szałas, ale nijak nie mogę znaleźć gałęzi iglastych na materac, a moja postać ledwo się wlecze...
- robin_waw
Travel_weariness
Tytoń do palenia i picie napojów alkoholowych i spanie w łóżku usuwa zmęczenie podróżą.
Teleportowanie natomiast je zwiększa.
Solidne łóżko
Łóżko ze słomy i skóry niektórych zwierząt
Wino
Piwo
Tytoń palony w glinianej fajce
Chyba ktoś shakował stronę tego polskiego forum:
http:// hhpl. net84. net
Ładuje się strona podszywająca się pod google.
Nie wchodźcie na stronę forum bo wygląda na to że ta strona kradnie hasła do forum, jezeli ktoś ma takie samo hasło do gry moze stracić konto.
Tytoń do palenia i picie napojów alkoholowych i spanie w łóżku usuwa zmęczenie podróżą.
Teleportowanie natomiast je zwiększa.
Solidne łóżko
Łóżko ze słomy i skóry niektórych zwierząt
Wino
Piwo
Tytoń palony w glinianej fajce
Chyba ktoś shakował stronę tego polskiego forum:
http:// hhpl. net84. net
Ładuje się strona podszywająca się pod google.
Nie wchodźcie na stronę forum bo wygląda na to że ta strona kradnie hasła do forum, jezeli ktoś ma takie samo hasło do gry moze stracić konto.
-
Avx
Zarejestrowałem się, czekam na maila.
Mam takie wstępne pytanie: czy istnieje w tej grze możliwość ochrony swojej składowanej własności przed kradzieżą, tzn. są możliwe do zbudowania jakieś drzwi, zamki, whatever ?
Mam takie wstępne pytanie: czy istnieje w tej grze możliwość ochrony swojej składowanej własności przed kradzieżą, tzn. są możliwe do zbudowania jakieś drzwi, zamki, whatever ?
- Jinchuuriki
Stawiasz totem, masz claima i jak ktoś nie ma skilla odpowiedniego, to nic nie zabierze 
"Freedom is only a hallucination"
-
Avx
A, tak, tak, w rzeczy samej. Właśnie o tym czytam, chyba powinienem to zrobić przed zadaniem pytania, sorry
Ciekawe rozwiązanie !
-----dopisane:
Jedna rzecz jest dla mnie ciągle niejasna. Czy w obrębie wioski może istnieć także własność prywatna, czy też wioski w grze są z definicji socjalistyczne ?
Hmmm, będę chyba kombinował z założeniem w tej grze własnej wioski
Spróbuję znajomych do tej gry przekonać i tam sprowadzić, natomiast; co trzeba zrobić, żeby gracze mieli możliwość przeniesienia się w moje okolice po wpisaniu takiego "kodu" ? Przepraszam, jeżeli to głupie pytanie !
-----dopisane:
Jedna rzecz jest dla mnie ciągle niejasna. Czy w obrębie wioski może istnieć także własność prywatna, czy też wioski w grze są z definicji socjalistyczne ?
rem wrote:I ja załozyłem postac żeby obejrzeć ta grę, wszystko ok, tylko gdy wpisuje "kod" aby wylądować "wiosce Makarego" pojawia się komunikat: "There is no room by that heart fire" - czyli co nie moze byc więcej postaci w ty miejscu?
I pytanie czy mozna miec więcej niz 1 postac?
Jinchuuriki wrote:Jakby ktoś chciał się przenieść gdzieś blisko mnie, to tam na początku zamiast wpisywać "Anime X", niech wpisze "ogień ku*wa!" tyle że bez cenzury oczywiście ^^
Hmmm, będę chyba kombinował z założeniem w tej grze własnej wioski
- robin_waw
Trzeba ustawić nie pamiętam teraz jak to się zowie, taki secret kod albo coś takiego. A to ognisko to nie takie zwykle tylko z beautyfull dream. Działa jak teleport kosztem zmęczenia podróżą. Akurat jeżeli chodzi o cantryjczyków to nie tworzą jednej wioski ale skupisko siedzib. jednak taka wioska to jest dobra rzecz, jak każdy się rozwija w inna stronę to są do dyspozycji produkty o wyższej jakości i łatwiej palisadę sobie zrobić.
-
Waclaw I
Ja się za rzeczką w farmera bawię
Na razie mi marchewki po q17 wychodzą, a jakiś Rosjanin mi podrzucił nieco mocniejsze
Na razie mi marchewki po q17 wychodzą, a jakiś Rosjanin mi podrzucił nieco mocniejsze
http://waclaw-iftw.myminicity.com/ - Hoduję miasto!
-
Avx
-------------------edit:
Nieważne, chyba jednak założę inną postać, pierwszą zbudowałem heart fire w głupim miejscu
Ale gra świetna
Nieważne, chyba jednak założę inną postać, pierwszą zbudowałem heart fire w głupim miejscu
Ale gra świetna
- Miri
Heart fire możesz budować ile razy chcesz - jak zbudujesz nowy poprzefni zmienia się po prostu w zwykłe ognisko 
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”