hmm, ciekawa jest wasza wyobraźnia, nazywać umierającego z głodu tłustymMarcia wrote:no bo on byl tlustym zbereznikiem, rubasznym takim:) tyle, ze mlodym:)

Moderators: Public Relations Department, Players Department
hmm, ciekawa jest wasza wyobraźnia, nazywać umierającego z głodu tłustymMarcia wrote:no bo on byl tlustym zbereznikiem, rubasznym takim:) tyle, ze mlodym:)
tehanu wrote:Joanna 2693 2764 - spawn w Cechowicach. Pomysł był ale czasu na wykonanie zero. Joanna była kobietą w męskim ciele i cudem przeżyła pierwszy dzień, ba.. gdyby nie wsparcie Kobiet pewnie by zginęła tak samo szybko jak się obudziła. Za to dziękuję. Za grę niestety nie bo w sumie nie grałam. Łudziłam się że jakoś przetrzymam i kiedyś Ją/Jego obudzę. Niestety.. w Cechowicach za dużo się działo i nie miałam okazji nawet prześledzić logów. A pracy nadal mam tyle że ho ho.
tehanu wrote:Vivien Vigo 2237 2800 - spawn w Białym Mieście. Łatwopalna i wybuchowa. Gdy coś się Jej nie podobało packała łopatką na prawo i lewo. W kłótniach nie znała hamulców - raniła wszystkich na których Jej zależało (takie typowe ..dla mnie). Kiedyś po jednej z kłótni z Przyjacielem trzasnęła drzwiami i poszła na spacer. Ochłonęła po przeszło roku. Wróciła ale już nic nie było takie jak kiedyś.. Szukała szczęścia na różne sposoby, ale nigdy go nie znalazła. Może była zbyt wymagająca.. a może zbyt zepsuta. Na pewno była samotna. I ta samotność zeżarła Jej serce jak robak, prowadząc do obłędu. Wróciła do domu by umrzeć. Uratować Ją mogły dwa słowa, usłyszała Dobranoc i.. zasnęła.
Podziękowania dla Mistral, Kokosza, Sama, Aertesa, Ithanesa, Camelii i Granika.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest