Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

lacki2000

Postby lacki2000 » Tue Nov 24, 2009 7:41 am

Marcia wrote:no bo on byl tlustym zbereznikiem, rubasznym takim:) tyle, ze mlodym:)
hmm, ciekawa jest wasza wyobraźnia, nazywać umierającego z głodu tłustym :P Był młody, przystojny, nadpobudliwy seksualnie (przynajmniej w gębie), silny, umięśniony i dwa razy dostał porcje marchwi co obniżyło mu testosteron - takim należy go zapamiętać :wink:
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Ice-Man

Postby Ice-Man » Tue Nov 24, 2009 3:32 pm

To, że ktoś jest gruby wcale nie powoduje, że nie umrze z głodu. A z tym przystojnym to raczej nie bardzo, skoro dziewczyny od niego uciekały ;p
Image
ImageImage
AUTO

Postby AUTO » Tue Nov 24, 2009 5:41 pm

Jeśli ktoś jest gburem to nawet uroda mu nie pomoże. Prawda jest taka, że w Cantr każdy młodzieniec w większej osadzie bez problemu znajdzie sobie kobietę, musi jednak wiedzieć jak to zrobić ;)
Laura_

Postby Laura_ » Tue Nov 24, 2009 6:23 pm

a ja tam lubie gburkow :lol:
AUTO

Postby AUTO » Tue Nov 24, 2009 6:55 pm

Ale Twoje postaci niekoniecznie muszą :lol:
B.M.T.

Postby B.M.T. » Tue Nov 24, 2009 8:55 pm

Jedna moja postać nieustannie szuka kobiet.
AUTO

Postby AUTO » Tue Nov 24, 2009 10:11 pm

To pewnie ta co pomaga znaleźć kobiety, ale innym ;)
tehanu

Postby tehanu » Sun Nov 29, 2009 9:42 pm

Od najstarszego z mojego obecnego, kurczącego się, konta:
Vivien Vigo 2237 2800 - spawn w Białym Mieście. Łatwopalna i wybuchowa. Gdy coś się Jej nie podobało packała łopatką na prawo i lewo. W kłótniach nie znała hamulców - raniła wszystkich na których Jej zależało (takie typowe ..dla mnie :roll: ). Kiedyś po jednej z kłótni z Przyjacielem trzasnęła drzwiami i poszła na spacer. Ochłonęła po przeszło roku. Wróciła ale już nic nie było takie jak kiedyś.. Szukała szczęścia na różne sposoby, ale nigdy go nie znalazła. Może była zbyt wymagająca.. a może zbyt zepsuta. Na pewno była samotna. I ta samotność zeżarła Jej serce jak robak, prowadząc do obłędu. Wróciła do domu by umrzeć. Uratować Ją mogły dwa słowa, usłyszała Dobranoc i.. zasnęła.
Podziękowania dla Mistral, Kokosza, Sama, Aertesa, Ithanesa, Camelii i Granika.
Tehanu 2319 2496 - spawn gdzieś na Fuu. Imię robi swoje. Postać dostała wszystko za NIC. Wraz z Przyjacielem zwiedzała obce lądy. Zamordowani przez Zamordków.
Podziękowania dla Mazurka.
Vectra 2393 2801 - Eelran, Orzechowa Polanka. Żyli tam we troje (a później czworo) przy czym jeden spał caaały czas. Postać, która przez wiele swoich lat (moich miesięcy) dostarczała mi najwięcej emocji. Kobieta szczęśliwa, zakochana, wierna, spełniona jako Matka i w ogóle ;) Odstresowujący wątek pełen miłych zdarzeń i zabawnych rozmów.
Podziękowania dla Marka, Gaspara i Thrusa.
Harfort 2648 2764 - spawn w Fort Harenholm. Facet z planem ;) Szkoda że akurat zmieniłam pracę i czasu nie było.
Dziękuję Hevnie za zabawne notatki. Parokrotnie oplułam monitor herbatą. :lol:
Cecylka 2676 2764 - spawn na Eelran. Pierwotnie miała być bardzo młodą dziewczyną. Przygarnięta przez Imera i Gretę łudziła się że zechcą zostać Jej rodzicami. Nie zechcieli a na dodatek stał się klops, a nawet dwa! Opisywać klopsa na forum nie będę. Cecylka została na Eelaran gdzie wraz z dużo wcześniej poznanym Przyjacielem jeździła doglądać uli. Drugi klops to taki że Przyjaciel często zajeżdżał na Polankę i wtedy musiałam grać na dwie ręce, no ale.. było wesoło.
Podziękowania dla Grety, Imera i Thrusa. Ciekawam czy gracz się domyślił, że Cecylka i Vectra to postacie jednego gracza?
Joanna 2693 2764 - spawn w Cechowicach. Pomysł był ale czasu na wykonanie zero. Joanna była kobietą w męskim ciele i cudem przeżyła pierwszy dzień, ba.. gdyby nie wsparcie Kobiet pewnie by zginęła tak samo szybko jak się obudziła. Za to dziękuję. Za grę niestety nie bo w sumie nie grałam. Łudziłam się że jakoś przetrzymam i kiedyś Ją/Jego obudzę. Niestety.. w Cechowicach za dużo się działo i nie miałam okazji nawet prześledzić logów. A pracy nadal mam tyle że ho ho.
Nutella 2715 2777 - spawn w Sparcie. Dostała zadanie i myślę że je wykonała. Gdyby była mężczyzną mogłaby być tam szczęśliwa ale tak to raczej się nudziła (ileż młoda kobieta może rozmawiać o polityce, firmach, straży i wojsku?!) Inne tematy raczej się nie przyjęły ;). Marzyła o dziecku, ale nie o mężczyźnie. Że też Cyryl nie mógł odpowiedniej mieszanki ziół stworzyć. *kręci głową*
Podziękowania dla mieszkańców Sparty choć i tutaj za wiele nie pograłam. Czasu nie było niestety.

Trzy postacie zostały.
Aha, i wiadomość: ni dobra ni zła, ale oficjalna - dalszej ewakuacji nie będzie. No chyba że ktoś mnie baaardzo wkurzy.. :twisted:
Zamia

Postby Zamia » Sun Nov 29, 2009 10:30 pm

tehanu wrote:Joanna 2693 2764 - spawn w Cechowicach. Pomysł był ale czasu na wykonanie zero. Joanna była kobietą w męskim ciele i cudem przeżyła pierwszy dzień, ba.. gdyby nie wsparcie Kobiet pewnie by zginęła tak samo szybko jak się obudziła. Za to dziękuję. Za grę niestety nie bo w sumie nie grałam. Łudziłam się że jakoś przetrzymam i kiedyś Ją/Jego obudzę. Niestety.. w Cechowicach za dużo się działo i nie miałam okazji nawet prześledzić logów. A pracy nadal mam tyle że ho ho.

Wspaniały pomysł na postać :D
Szkoda, że ją/jego uśmierciłaś.
Aravat

Postby Aravat » Mon Nov 30, 2009 11:34 am

tehanu wrote:Vivien Vigo 2237 2800 - spawn w Białym Mieście. Łatwopalna i wybuchowa. Gdy coś się Jej nie podobało packała łopatką na prawo i lewo. W kłótniach nie znała hamulców - raniła wszystkich na których Jej zależało (takie typowe ..dla mnie :roll: ). Kiedyś po jednej z kłótni z Przyjacielem trzasnęła drzwiami i poszła na spacer. Ochłonęła po przeszło roku. Wróciła ale już nic nie było takie jak kiedyś.. Szukała szczęścia na różne sposoby, ale nigdy go nie znalazła. Może była zbyt wymagająca.. a może zbyt zepsuta. Na pewno była samotna. I ta samotność zeżarła Jej serce jak robak, prowadząc do obłędu. Wróciła do domu by umrzeć. Uratować Ją mogły dwa słowa, usłyszała Dobranoc i.. zasnęła.
Podziękowania dla Mistral, Kokosza, Sama, Aertesa, Ithanesa, Camelii i Granika.

Nie sądzę żeby mogło ją cokolwiek uratować. Osobowość zbliżona do Dr Jeckylla i Mr Hyde'a. Mimo wszystko dziękuję za grę i pozdrawiam :evil:
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
AUTO

Postby AUTO » Mon Nov 30, 2009 1:55 pm

Zamia wrote:Wspaniały pomysł na postać :D

Czy ja wiem? Postaci niemych odludków nie należą do rzadkości, tu przynajmniej tekst w ** stał zapewne na wysokim poziomie.
B.M.T.

Postby B.M.T. » Mon Nov 30, 2009 2:08 pm

O! Nie wiedziałem, że Vectrę też uśmierciłaś. A tą Cecylką to mi niezły numer wykręciłaś. Nutelli wypada za to podziękować za kielnię i sztylet.
marfied

Postby marfied » Mon Nov 30, 2009 3:31 pm

Nie dane mi było poznać Nutelli, za to resztę postaci poznałem. jedne mniej, inną bardzo dobrze... za wszystkie dziękuję
AUTO

Postby AUTO » Mon Nov 30, 2009 4:05 pm

tehanu ale nie odchodź, pamiętam Cię jeszcze z mojej pierwszej gry, warto aby tacy gracze zostali, nawet jeśli mają się ograniczyć do jednej postaci
B.M.T.

Postby B.M.T. » Mon Nov 30, 2009 5:31 pm

Oj!
Last edited by B.M.T. on Sat Dec 05, 2009 3:12 pm, edited 1 time in total.

Return to “Ogólne dyskusje”