OktawiaNwrote:P.S. I tak wrócisz do roku maksymalnie
![]()
Wiele by się musiało do tego czasu zmienić

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Villon wrote:Na koniec – jedna uwaga. Grałam w cantra ponad 3 lata. Na moje odejście złożyło się kilka przyczyn i nigdzie nie pisałam, jakie to są przyczyny. I teraz, kiedy wcisnęłam krzyżyk, co poniektórzy mówią mi, często w chamski sposób i niewybrednymi słowami, żeby się wynosić z forum, że nie powinnam się odzywać ani – brońboże – komentować i „się wtrącać” do spraw z grą związanych, bo przecież z gry zrezygnowałam… Inni snują jakieś fantastyczne teorie…
…
Echo wrote:Przykro mi cholernie, bo już czuję, że rośnie kolejna mała kliczka, która teraz zwie się inaczej, ale za momencik będzie prześladowana przez kolejne pokolenie graczy, o ile dotrwa tego ta gra..?!
Żegnam Was kochani za wczasu, bo jeśli sobie śmierci dla postaci zażyczycie, jak teraz wyczytałam, to cieszcie się życiem, póki wasze postaci jeszcze je mają! Ja do tej gry po rozstaniu nie wrócę! Miło wiedzieć, że tylko czekacie na to, aż się grą znudzę... Cóż... może nie tylko kolej na buntowników, ale i na tych, co grają zbyt długo..?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest