Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Child

Postby Child » Sat Jul 25, 2009 9:34 am

A można wiedzieć z jakiego powodu te nagłe krzyże? Bo chyba nie chodzi jeszcze o to szeptanie... :?:
MagdaB

Postby MagdaB » Sat Jul 25, 2009 9:38 am

Marcia

Postby Marcia » Sat Jul 25, 2009 9:43 am

w.w.g.d.w wrote:Policzyłeś? :P

jest taka ksiazka.... opisujaca prawdziwa historie...
Zerkos

Postby Zerkos » Sat Jul 25, 2009 10:46 am

coz..tez se podziekuje..a co:

Klarze...wie za co

calej Karolinie..Portowi: Calien, Alesyi, Malwince, Jarxelowi, Mardowi, Markowi, Herdingowi, Ashari, Arlecie i innym..

Harenholmowi..za calokształt

Sewilli: Genuine, Azari, Rajmund..

Księzycowej Dolinie: Anielce, Hektorowi, Alojzowi, Konstancji, Simonowi i nowym z Ostoi: Monice, Nuchinie..i chlopakom

Rdzawemu Lasowi: Bilbie, Sarze, Eliezerowi, Rodnikowi, Randowi...

Edenowi Majklimburskiemu..Floro..bedzie mi brak twoich smakolykow, Gryzeldo, Majko..wiem..prosilas nie wyszlo

Niko, Livio...

i teraz pewnie dostane lanie..Mamusiu wybacz!
Alino, Duncanie, Rozalio, Kweku, Ramajo...byliscie najlepsza rodzina jaka sie moze trafic mlodemu czlowiekowi
Kalino...przykro mi

jezeli kogos nie wymienilem..wybaczcie..dobrze mi sie z wami gralo
MagdaB

Postby MagdaB » Sat Jul 25, 2009 10:58 am

Zerkos wrote:coz..tez se podziekuje..a co:

Klarze...wie za co

calej Karolinie..Portowi: Calien, Alesyi, Malwince, Jarxelowi, Mardowi, Markowi, Herdingowi, Ashari, Arlecie i innym..

Księzycowej Dolinie: Anielce, Hektorowi, Alojzowi, Konstancji, Simonowi i nowym z Ostoi: Monice, Nuchinie..i chlopakom

Edenowi Majklimburskiemu..Floro..bedzie mi brak twoich smakolykow, Gryzeldo, Majko..wiem..prosilas nie wyszlo

Niko, Livio...

Alino, Duncanie, Rozalio, Kweku, Ramajo...byliscie najlepsza rodzina jaka sie moze trafic mlodemu czlowiekowi
Kalino...przykro mi

cholera...
;(((

same znajome postacie.
Zerkos

Postby Zerkos » Sat Jul 25, 2009 11:02 am

a tak przy okazji...niech gracz od Calien z Karoliny odezwie sie na pw..bardzo prosze
Pietruch

Postby Pietruch » Sat Jul 25, 2009 11:30 am

Sawa i natene i inni o ktorych jeszcze nie wiem... u-du-sze !! :evil: :cry:
Zerkos

Postby Zerkos » Sat Jul 25, 2009 11:33 am

duś, bez duszenia nie ma jedzenia jak mawial wieszczu ;)
Lol

Postby Lol » Sat Jul 25, 2009 11:52 am

Zerkos wrote:coz..tez se podziekuje..a co:

Klarze...wie za co

Niko, Livio...

Kalino...przykro mi

jak mogłeś? :(
Lol

Postby Lol » Sat Jul 25, 2009 1:12 pm

natene wrote:Nie sposób wszystkim, postaram się choć troszkę:

Tevezowi, Theli, Barleyowi, Mirmiłowi, Noldorowi

Sewilli - Rajmundowi, Rapsodii, Genuine i Drako

Ryśkowi, Młodemu, Meg Marg, Khatry, Lusi i młodym w DB

Almerowi...

Ostoi, Sparcie i Księzycowej Dolinie - Jalexowi,, Mattanowi, Kurtowi,
Orco, Anielce, Heńkowi i Nuchnie

Kannabii...Wszystkim razem i każdemu z osobna..Najukochańsze i najwspanialsze miejsce w zielonym świecie: Vlad, Reika, Iita, Sig, Holly, Hieronim, Pączuś...Dziekuje, z całego serca...Skręcika za pamięc poproszę :wink:

Grangowi..tak wiem...I Abrze, Zenowi, Latawcowi..

No i oczywiście Port Harenholm

Einar, Ainiki, Dilija, Zorg, Islenn, Karmelia, Vir..
Rajzel...wybacz;*

Dziękuję

Jak mogłaś nam to zrobić? :(
Miaua

Postby Miaua » Sun Jul 26, 2009 8:07 pm

Swój Krzyżyk wcisnęłam z wielu powodów ale długo by o nich pisać (a i chęci nie mam), więc ograniczę się tylko do napisania: miarka się przebrała.

Dziękuję za te 2 i pół roku zielonej gry - fascynującej, wciągającej, edukującej. Za pole do popisu dla fantazji, za lekcję odpowiedzialności i opanowania. Za pokazywanie, że można być dobrym, ciepłym, szlachetnym, a można podłym, płytkim i obleśnym. Za prawdziwe emocje i uczucia.

W szczególności dziękuję (emocjonalnie):

- Barbarzyńcy, Islenn, Dilji, Kriss, Zorgowi, Virowi, Razjelowi, Mikkaelowi, Karmelii, Achajce, Sawie, Quli, Redzikowi, Lianowi, Rogarowi i reszcie Moich Fortholmskich i Harenholmskich Łobuzów - za lojalność (;*), za dziką zabawę, frajdę, wspólne życie;

- Barbarzyńcy raz jeszcze, Twinsenowi, Oro, Caddenowi, Makowi Wędrowcowi, Rickowi, Myszowi - za opiekę, uczucia, męskie ramię, wsparcie;

- Narvego, Borgii, Marttinie - za Vlotryan z najwygodniejszą beczką w Cantrze, miasto, z którego byłam dumna (chociaż nie zawsze je lubiłam), za sejmitar, za ciepło, za "Młodą Kozę", za coś co mi kazało do Was wracać nawet z Krańca Świata; za prawdziwe łzy w czasie Rzezi;

- Hallfredowi, Jonelethowi i Bojholmowi sprzed dwóch lat - za oczarowanie;

- Boo, Reice, Meridzie, Lenie, Tevezowi, Lucynce, Marli - za przyjaźń i opieke (dwóm ostatnim babom dodatkowo za mega-wkurrrrrwa);

- Harrusowi, Mirdorrowi, Teodorowi, Po - za Dom;

- Senmutowi, Robinii, Fezant - za zaufanie;

I wszystkim innym postaciom, które moje laski zauważały i lubiły. Dzięki.

*zamyka zakładkę z forum*
Last edited by Miaua on Sun Jul 26, 2009 9:04 pm, edited 1 time in total.
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
MagdaB

Postby MagdaB » Sun Jul 26, 2009 8:59 pm

Miaua wrote:- Narvego, Borgii, Marttinie - za Vlotryan z najwygodniejszą beczką w Cantrze, miasto, z którego byłam dumna (chociaż nie zawsze je lubiłam), za sejmitar, za ciepło, za "Młodą Kozę", za coś co mi kazało do Was wracać nawet z Krańca Świata; za prawdziwe łzy w czasie Rzezi;

No sejmitar to kupilas ode mnie ;)))

Szkoda, ze sluzyl tak krotko....
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sun Jul 26, 2009 9:04 pm

Miaua powodzenia i wszystkiego dobrego na nowej ścieżce życiowej :wink:
P.S. I tak wrócisz do roku maksymalnie 8)
będziemy czekać, bo potrzebujemy dobrze odgrywanych postaci.
Pozdrawiam :D
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
BZR

Postby BZR » Sun Jul 26, 2009 9:20 pm

OktawiaN :) wrote:Miaua powodzenia i wszystkiego dobrego na nowej ścieżce życiowej :wink:
P.S. I tak wrócisz do roku maksymalnie 8)
będziemy czekać, bo potrzebujemy dobrze odgrywanych postaci.
Pozdrawiam :D

Popieram;) I do całej reszty krzyżowców też to kieruję
Villon

Postby Villon » Mon Jul 27, 2009 5:27 am

Nie będę czekać 4 dni, bo i tak nie zamierzam zamieszczać listy moich postaci.

Chciałabym jedynie prosić graczy prowadzących postacie Tei i Rufusa ze „słoniowej załogi” o odezwanie się na pw. Chętnie porozmawiałabym i z niektórymi innymi graczami, ale w obliczu tego, co się działo ostatnio na forum, nie mam po prostu odwagi pytać.

Na koniec – jedna uwaga. Grałam w cantra ponad 3 lata. Na moje odejście złożyło się kilka przyczyn i nigdzie nie pisałam, jakie to są przyczyny. I teraz, kiedy wcisnęłam krzyżyk, co poniektórzy mówią mi, często w chamski sposób i niewybrednymi słowami, żeby się wynosić z forum, że nie powinnam się odzywać ani – brońboże – komentować i „się wtrącać” do spraw z grą związanych, bo przecież z gry zrezygnowałam… Inni snują jakieś fantastyczne teorie…

To już nawet nie jest śmieszne. Abstrahując już od poziomu, jaki niektóre z tych osób sobą reprezentują, skąd tyle agresji? Zacietrzewienia? Bezinteresownej złośliwości? Całkiem straciliście już umiar? Jedni wyrażają to w mniej lub bardziej chamski sposób, inni w ironiczno- prześmiewczy - jak Miri np. - ale wszystko sprowadza się do jednego – „wynocha”. Tacy jesteście w rzeczywistości, czy to gra wyzwala w Was takie emocje? Naprawdę nie potraficie rozmawiać w cywilizowany sposób?

I chciałoby się powtórzyć za tymi, co obrażają, pokrzykują, strofują, wyśmiewają – „to przecież tylko gra”…
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*

Return to “Ogólne dyskusje”