Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
-
- Marcia
- Zerkos
coz..tez se podziekuje..a co:
Klarze...wie za co
calej Karolinie..Portowi: Calien, Alesyi, Malwince, Jarxelowi, Mardowi, Markowi, Herdingowi, Ashari, Arlecie i innym..
Harenholmowi..za calokształt
Sewilli: Genuine, Azari, Rajmund..
Księzycowej Dolinie: Anielce, Hektorowi, Alojzowi, Konstancji, Simonowi i nowym z Ostoi: Monice, Nuchinie..i chlopakom
Rdzawemu Lasowi: Bilbie, Sarze, Eliezerowi, Rodnikowi, Randowi...
Edenowi Majklimburskiemu..Floro..bedzie mi brak twoich smakolykow, Gryzeldo, Majko..wiem..prosilas nie wyszlo
Niko, Livio...
i teraz pewnie dostane lanie..Mamusiu wybacz!
Alino, Duncanie, Rozalio, Kweku, Ramajo...byliscie najlepsza rodzina jaka sie moze trafic mlodemu czlowiekowi
Kalino...przykro mi
jezeli kogos nie wymienilem..wybaczcie..dobrze mi sie z wami gralo
Klarze...wie za co
calej Karolinie..Portowi: Calien, Alesyi, Malwince, Jarxelowi, Mardowi, Markowi, Herdingowi, Ashari, Arlecie i innym..
Księzycowej Dolinie: Anielce, Hektorowi, Alojzowi, Konstancji, Simonowi i nowym z Ostoi: Monice, Nuchinie..i chlopakom
Edenowi Majklimburskiemu..Floro..bedzie mi brak twoich smakolykow, Gryzeldo, Majko..wiem..prosilas nie wyszlo
Niko, Livio...
Alino, Duncanie, Rozalio, Kweku, Ramajo...byliscie najlepsza rodzina jaka sie moze trafic mlodemu czlowiekowi
Kalino...przykro mi
-
Zerkos wrote:coz..tez se podziekuje..a co:
Klarze...wie za co
Niko, Livio...
Kalino...przykro mi
cholera...
;(((
same znajome postacie.
- Zerkos
-
- Zerkos
-
Zerkos wrote:coz..tez se podziekuje..a co:
Klarze...wie za co
Niko, Livio...
Kalino...przykro mi
jak mogłeś?

-
natene wrote:Nie sposób wszystkim, postaram się choć troszkę:
Tevezowi, Theli, Barleyowi, Mirmiłowi, Noldorowi
Sewilli - Rajmundowi, Rapsodii, Genuine i Drako
Ryśkowi, Młodemu, Meg Marg, Khatry, Lusi i młodym w DB
Almerowi...
Ostoi, Sparcie i Księzycowej Dolinie - Jalexowi,, Mattanowi, Kurtowi,
Orco, Anielce, Heńkowi i Nuchnie
Kannabii...Wszystkim razem i każdemu z osobna..Najukochańsze i najwspanialsze miejsce w zielonym świecie: Vlad, Reika, Iita, Sig, Holly, Hieronim, Pączuś...Dziekuje, z całego serca...Skręcika za pamięc poproszę![]()
Grangowi..tak wiem...I Abrze, Zenowi, Latawcowi..
No i oczywiście Port Harenholm
Einar, Ainiki, Dilija, Zorg, Islenn, Karmelia, Vir..
Rajzel...wybacz;*
Dziękuję
Jak mogłaś nam to zrobić?

- Miaua
Swój Krzyżyk wcisnęłam z wielu powodów ale długo by o nich pisać (a i chęci nie mam), więc ograniczę się tylko do napisania: miarka się przebrała.
Dziękuję za te 2 i pół roku zielonej gry - fascynującej, wciągającej, edukującej. Za pole do popisu dla fantazji, za lekcję odpowiedzialności i opanowania. Za pokazywanie, że można być dobrym, ciepłym, szlachetnym, a można podłym, płytkim i obleśnym. Za prawdziwe emocje i uczucia.
W szczególności dziękuję (emocjonalnie):
- Barbarzyńcy, Islenn, Dilji, Kriss, Zorgowi, Virowi, Razjelowi, Mikkaelowi, Karmelii, Achajce, Sawie, Quli, Redzikowi, Lianowi, Rogarowi i reszcie Moich Fortholmskich i Harenholmskich Łobuzów - za lojalność (;*), za dziką zabawę, frajdę, wspólne życie;
- Barbarzyńcy raz jeszcze, Twinsenowi, Oro, Caddenowi, Makowi Wędrowcowi, Rickowi, Myszowi - za opiekę, uczucia, męskie ramię, wsparcie;
- Narvego, Borgii, Marttinie - za Vlotryan z najwygodniejszą beczką w Cantrze, miasto, z którego byłam dumna (chociaż nie zawsze je lubiłam), za sejmitar, za ciepło, za "Młodą Kozę", za coś co mi kazało do Was wracać nawet z Krańca Świata; za prawdziwe łzy w czasie Rzezi;
- Hallfredowi, Jonelethowi i Bojholmowi sprzed dwóch lat - za oczarowanie;
- Boo, Reice, Meridzie, Lenie, Tevezowi, Lucynce, Marli - za przyjaźń i opieke (dwóm ostatnim babom dodatkowo za mega-wkurrrrrwa);
- Harrusowi, Mirdorrowi, Teodorowi, Po - za Dom;
- Senmutowi, Robinii, Fezant - za zaufanie;
I wszystkim innym postaciom, które moje laski zauważały i lubiły. Dzięki.
*zamyka zakładkę z forum*
Dziękuję za te 2 i pół roku zielonej gry - fascynującej, wciągającej, edukującej. Za pole do popisu dla fantazji, za lekcję odpowiedzialności i opanowania. Za pokazywanie, że można być dobrym, ciepłym, szlachetnym, a można podłym, płytkim i obleśnym. Za prawdziwe emocje i uczucia.
W szczególności dziękuję (emocjonalnie):
- Barbarzyńcy, Islenn, Dilji, Kriss, Zorgowi, Virowi, Razjelowi, Mikkaelowi, Karmelii, Achajce, Sawie, Quli, Redzikowi, Lianowi, Rogarowi i reszcie Moich Fortholmskich i Harenholmskich Łobuzów - za lojalność (;*), za dziką zabawę, frajdę, wspólne życie;
- Barbarzyńcy raz jeszcze, Twinsenowi, Oro, Caddenowi, Makowi Wędrowcowi, Rickowi, Myszowi - za opiekę, uczucia, męskie ramię, wsparcie;
- Narvego, Borgii, Marttinie - za Vlotryan z najwygodniejszą beczką w Cantrze, miasto, z którego byłam dumna (chociaż nie zawsze je lubiłam), za sejmitar, za ciepło, za "Młodą Kozę", za coś co mi kazało do Was wracać nawet z Krańca Świata; za prawdziwe łzy w czasie Rzezi;
- Hallfredowi, Jonelethowi i Bojholmowi sprzed dwóch lat - za oczarowanie;
- Boo, Reice, Meridzie, Lenie, Tevezowi, Lucynce, Marli - za przyjaźń i opieke (dwóm ostatnim babom dodatkowo za mega-wkurrrrrwa);
- Harrusowi, Mirdorrowi, Teodorowi, Po - za Dom;
- Senmutowi, Robinii, Fezant - za zaufanie;
I wszystkim innym postaciom, które moje laski zauważały i lubiły. Dzięki.
*zamyka zakładkę z forum*
Last edited by Miaua on Sun Jul 26, 2009 9:04 pm, edited 1 time in total.
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

-
Miaua wrote:- Narvego, Borgii, Marttinie - za Vlotryan z najwygodniejszą beczką w Cantrze, miasto, z którego byłam dumna (chociaż nie zawsze je lubiłam), za sejmitar, za ciepło, za "Młodą Kozę", za coś co mi kazało do Was wracać nawet z Krańca Świata; za prawdziwe łzy w czasie Rzezi;
No sejmitar to kupilas ode mnie

Szkoda, ze sluzyl tak krotko....
- OktawiaN :)
- BZR
- Villon
Nie będę czekać 4 dni, bo i tak nie zamierzam zamieszczać listy moich postaci.
Chciałabym jedynie prosić graczy prowadzących postacie Tei i Rufusa ze „słoniowej załogi” o odezwanie się na pw. Chętnie porozmawiałabym i z niektórymi innymi graczami, ale w obliczu tego, co się działo ostatnio na forum, nie mam po prostu odwagi pytać.
Na koniec – jedna uwaga. Grałam w cantra ponad 3 lata. Na moje odejście złożyło się kilka przyczyn i nigdzie nie pisałam, jakie to są przyczyny. I teraz, kiedy wcisnęłam krzyżyk, co poniektórzy mówią mi, często w chamski sposób i niewybrednymi słowami, żeby się wynosić z forum, że nie powinnam się odzywać ani – brońboże – komentować i „się wtrącać” do spraw z grą związanych, bo przecież z gry zrezygnowałam… Inni snują jakieś fantastyczne teorie…
To już nawet nie jest śmieszne. Abstrahując już od poziomu, jaki niektóre z tych osób sobą reprezentują, skąd tyle agresji? Zacietrzewienia? Bezinteresownej złośliwości? Całkiem straciliście już umiar? Jedni wyrażają to w mniej lub bardziej chamski sposób, inni w ironiczno- prześmiewczy - jak Miri np. - ale wszystko sprowadza się do jednego – „wynocha”. Tacy jesteście w rzeczywistości, czy to gra wyzwala w Was takie emocje? Naprawdę nie potraficie rozmawiać w cywilizowany sposób?
I chciałoby się powtórzyć za tymi, co obrażają, pokrzykują, strofują, wyśmiewają – „to przecież tylko gra”…
Chciałabym jedynie prosić graczy prowadzących postacie Tei i Rufusa ze „słoniowej załogi” o odezwanie się na pw. Chętnie porozmawiałabym i z niektórymi innymi graczami, ale w obliczu tego, co się działo ostatnio na forum, nie mam po prostu odwagi pytać.
Na koniec – jedna uwaga. Grałam w cantra ponad 3 lata. Na moje odejście złożyło się kilka przyczyn i nigdzie nie pisałam, jakie to są przyczyny. I teraz, kiedy wcisnęłam krzyżyk, co poniektórzy mówią mi, często w chamski sposób i niewybrednymi słowami, żeby się wynosić z forum, że nie powinnam się odzywać ani – brońboże – komentować i „się wtrącać” do spraw z grą związanych, bo przecież z gry zrezygnowałam… Inni snują jakieś fantastyczne teorie…
To już nawet nie jest śmieszne. Abstrahując już od poziomu, jaki niektóre z tych osób sobą reprezentują, skąd tyle agresji? Zacietrzewienia? Bezinteresownej złośliwości? Całkiem straciliście już umiar? Jedni wyrażają to w mniej lub bardziej chamski sposób, inni w ironiczno- prześmiewczy - jak Miri np. - ale wszystko sprowadza się do jednego – „wynocha”. Tacy jesteście w rzeczywistości, czy to gra wyzwala w Was takie emocje? Naprawdę nie potraficie rozmawiać w cywilizowany sposób?
I chciałoby się powtórzyć za tymi, co obrażają, pokrzykują, strofują, wyśmiewają – „to przecież tylko gra”…
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*