Starzy gracze - witamy z powrotem ;)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Ice-Man
- cald dashew
Jinchuuriki wrote:Pamiętam jak to było cztery lata temu. Na lekcji informatyki kumpel z klasy wszedł na pewną stronkę gdzie znalazł link do Cantra. Zarejestrowało się nas pięciu. Tylko dwóch ogarnęło/przeczytało zasady. Musiałem wszystkim innym je tłumaczyć bo byli za tępi. Jeden je ciągle łamał i w późniejszym czasie nazwany został pałą i pierdzielem. Po jakimś roku wszyscy zrezygnowaliśmy z gry. Po prostu byliśmy za młodzi żeby ogarnąć jej świetność i wszechpotężność. Po kolejnych dwóch latach ja i dwóch z nich powróciliśmy do gry. Jeden nie wytrzymał presji. Po dziś dzień od jakiegoś roku gramy w Cantr nie łamiąc zasad (chodź z wielkim trudem). Ja "zawsze coś o czymś wiedzący" i on pierwszy żulolog szczycieński. A gdy patrzę na to co jest teraz, to ciesze się że nie musze jeść chleba sorgowego w tym zielonym świecie...
I witam z powrotem Fafkulce
lol, ja naklonilem trzy osoby do gry. Jedna zrezygnowala po tygodniu druga po dwoch twierdzac ze gra powinna byc do odmóżdzenia a nie zeby sie nia przejmowac (i wcale nie sa to glupie osoby). Naklonilem jeszcze dziewczyne ona grala i miala nawet postacie ponad 30-letnie no ale tez nie wytrzymala tego ze ta gra wymaga od czlowieka grania nawet wtedy kiedy sie nie chce (i tak dlugo wytrzymala ale to pewnie dla tego ze nie pozwalalem jej skasowac konta wczesniej

-
- lacki2000
-
Gdybym grał konsekwentnie moje postaci miałyby już ze 100 lat. Pamiętam jak wszyscy się bali limitu osób wydobywających surowce w osadzie. Pamiętam jak broiłem i nie umiałem się zachować. Pamiętam jak się przeprowadzałem i usunęli mi konto, a miałem postać, która płynęła slupem długie lata i odkryła nowy ląd, pewnie jako pierwsza polska postać, a teraz nawet nie wiem który to ląd

- Sopel_1
- BZR
- Koralat
-
Sierak wrote:Gdybym grał konsekwentnie moje postaci miałyby już ze 100 lat.
Świat się wali.... Sierak wraca:)
Nie masz się czym chwalić . Moje też by już miały po 100 lat gdybym nie podskakiwał do PD

Jak jeszcze kilku zombie wróci, to może ja się też na to zdecyduję.....
Warto byłoby zrobić kipisz, bo z tego co poczytuję na forum , to w zielonym świecie zapanowała nuda

-
Straszna nuda! Ciężko rozruszać nawet największe osady! Ale czy kiedyś było naprawdę dużo, dużo lepiej? W tej grze tak to jest od zawsze, jedni się starają, a inni niezbyt. Czasem to się troszkę zmienia w grę bez fabuły, jakby jedynym celem było zdobywanie dóbr. Z moich wyczynów(moich postaci) przytoczę jeszcze założenie Edenu, ach co to były za czasy, a potem jakoś motywacja ustała... Nooo i jeszcze dramatyczne, niespodziewane porwanie i zamknięcie w pokoju pewnie wpływowej kobitki na wyspie D. Myśmy się chyba parę lat temu nieźle kłócili co? 

- Tetro
- natene
Koralat wrote:A ten tylko o jednym![]()
Witam i jachoć przez ostatnie dwa dni i tak jakaś dziwna cisza w grze...
Też mnie to zastanowiło...
Ale, biorąc pod uwagę gorączkę, jaka zapanowała u mnie w firmie, to chyba jeden powód jest: zdążyć ze wszystkim przed świętami..I o matko, mam dość;/
Chyba nie lubię świąt

- Sopel_1
- Sztywna