Starzy gracze - witamy z powrotem ;)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Ice-Man

Postby Ice-Man » Sun Mar 22, 2009 11:33 pm

A ja tam nigdy nie łamałem zasad i jakoś mi to łatwo przychodzi.
Image
ImageImage
cald dashew

Postby cald dashew » Mon Mar 23, 2009 10:19 am

Jinchuuriki wrote:Pamiętam jak to było cztery lata temu. Na lekcji informatyki kumpel z klasy wszedł na pewną stronkę gdzie znalazł link do Cantra. Zarejestrowało się nas pięciu. Tylko dwóch ogarnęło/przeczytało zasady. Musiałem wszystkim innym je tłumaczyć bo byli za tępi. Jeden je ciągle łamał i w późniejszym czasie nazwany został pałą i pierdzielem. Po jakimś roku wszyscy zrezygnowaliśmy z gry. Po prostu byliśmy za młodzi żeby ogarnąć jej świetność i wszechpotężność. Po kolejnych dwóch latach ja i dwóch z nich powróciliśmy do gry. Jeden nie wytrzymał presji. Po dziś dzień od jakiegoś roku gramy w Cantr nie łamiąc zasad (chodź z wielkim trudem). Ja "zawsze coś o czymś wiedzący" i on pierwszy żulolog szczycieński. A gdy patrzę na to co jest teraz, to ciesze się że nie musze jeść chleba sorgowego w tym zielonym świecie...

I witam z powrotem Fafkulce

lol, ja naklonilem trzy osoby do gry. Jedna zrezygnowala po tygodniu druga po dwoch twierdzac ze gra powinna byc do odmóżdzenia a nie zeby sie nia przejmowac (i wcale nie sa to glupie osoby). Naklonilem jeszcze dziewczyne ona grala i miala nawet postacie ponad 30-letnie no ale tez nie wytrzymala tego ze ta gra wymaga od czlowieka grania nawet wtedy kiedy sie nie chce (i tak dlugo wytrzymala ale to pewnie dla tego ze nie pozwalalem jej skasowac konta wczesniej :D).
Image
Image
Image
Sierak

Postby Sierak » Mon Mar 30, 2009 4:44 am

No...ten tego...żałuję, że kiedyś się wycofałem...a dokładnie...2 razy... i wróciłem :oops: Do 3 razy sztuka :!:
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
lacki2000

Postby lacki2000 » Mon Mar 30, 2009 8:03 pm

Sierak wrote:No...ten tego...żałuję, że kiedyś się wycofałem...a dokładnie...2 razy... i wróciłem :oops: Do 3 razy sztuka :!:
Witam i życzę gry pełnej wrażeń.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Sierak

Postby Sierak » Mon Mar 30, 2009 9:12 pm

Gdybym grał konsekwentnie moje postaci miałyby już ze 100 lat. Pamiętam jak wszyscy się bali limitu osób wydobywających surowce w osadzie. Pamiętam jak broiłem i nie umiałem się zachować. Pamiętam jak się przeprowadzałem i usunęli mi konto, a miałem postać, która płynęła slupem długie lata i odkryła nowy ląd, pewnie jako pierwsza polska postać, a teraz nawet nie wiem który to ląd :oops: :cry:
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
muzeum

Postby muzeum » Tue Mar 31, 2009 5:34 pm

Witam po baaardzo długiej nieobecności.
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Tue Mar 31, 2009 6:11 pm

muzeum wrote:Witam po baaardzo długiej nieobecności.

Ooo ... co to za masowe powroty ? :) ... Witamy po tej zielonej stronie :)
BZR

Postby BZR » Tue Mar 31, 2009 7:05 pm

No nareszcie więcej graczy, bo już nie ma kogo rabować :twisted:
Koralat

Postby Koralat » Tue Mar 31, 2009 9:41 pm

A ten tylko o jednym :D
Witam i ja :) choć przez ostatnie dwa dni i tak jakaś dziwna cisza w grze...
nemo49

Postby nemo49 » Tue Mar 31, 2009 9:54 pm

Sierak wrote:Gdybym grał konsekwentnie moje postaci miałyby już ze 100 lat.

Świat się wali.... Sierak wraca:)
Nie masz się czym chwalić . Moje też by już miały po 100 lat gdybym nie podskakiwał do PD :)
Jak jeszcze kilku zombie wróci, to może ja się też na to zdecyduję.....
Warto byłoby zrobić kipisz, bo z tego co poczytuję na forum , to w zielonym świecie zapanowała nuda :)
Sierak

Postby Sierak » Tue Mar 31, 2009 10:33 pm

Straszna nuda! Ciężko rozruszać nawet największe osady! Ale czy kiedyś było naprawdę dużo, dużo lepiej? W tej grze tak to jest od zawsze, jedni się starają, a inni niezbyt. Czasem to się troszkę zmienia w grę bez fabuły, jakby jedynym celem było zdobywanie dóbr. Z moich wyczynów(moich postaci) przytoczę jeszcze założenie Edenu, ach co to były za czasy, a potem jakoś motywacja ustała... Nooo i jeszcze dramatyczne, niespodziewane porwanie i zamknięcie w pokoju pewnie wpływowej kobitki na wyspie D. Myśmy się chyba parę lat temu nieźle kłócili co? 8)
Tetro

Postby Tetro » Wed Apr 01, 2009 6:43 am

to nie nuda, tylko cywilizacja, dawniej jak napadalem na osady to bylo kilka ludzi z dzidami teraz kazdy ma leki tarcze i topor, a pozatym stoii tez areszt:)
?
natene

Postby natene » Wed Apr 01, 2009 7:21 am

Koralat wrote:A ten tylko o jednym :D
Witam i ja :) choć przez ostatnie dwa dni i tak jakaś dziwna cisza w grze...

Też mnie to zastanowiło...

Ale, biorąc pod uwagę gorączkę, jaka zapanowała u mnie w firmie, to chyba jeden powód jest: zdążyć ze wszystkim przed świętami..I o matko, mam dość;/

Chyba nie lubię świąt :evil:
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed Apr 01, 2009 12:06 pm

Wracajcie wszyscy ! (Może jakaś wasz postać wpadnie do mojego Zadupia :P ...)
Sztywna

Postby Sztywna » Wed Apr 01, 2009 12:21 pm

O ludzie, nurmalnie Czas Powrotów.

Stwierdziłam, że chyba nie mogę się wykrzyżyknąć, bo ktoś w miarę stary musi witać powracających jeszcze starszych :P

Wracajcie, wracajcie...

Return to “Ogólne dyskusje”