Starzy gracze - witamy z powrotem ;)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Rusalka

Postby Rusalka » Tue Jun 17, 2008 8:24 pm

Yo. Tak się zastanawiam, czy ta gra jeszcze chociaż w niewielkim stopniu przypomina to w co kiedyś grałem :)

Co słychać w cantrze? Dużo się zmieniło? Pozdro
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Mattan

Postby Mattan » Tue Jun 17, 2008 8:36 pm

Cześć Rusalek. Wracaj do gry. Milo cię widzieć.
Echo

Postby Echo » Tue Jun 17, 2008 8:40 pm

Witam nie powitanych wcześniej i Ciebie witam, Rusałku!
Czy dużo się zmieniło? Nie zmieniło się 'nie do poznania', ale czas w cantr też mija. Nie będziemy Tobie przecież opowiadali tutaj, na forum o tym, co może Cię spotkać w zielonym. Sam sprawdź. ;)
Rusalka

Postby Rusalka » Wed Jun 18, 2008 1:13 am

No tak, takiej odpowiedzi się spodziewałem :P

Teraz nie bede zakladać konta, bo wyjeżdżam zaraz, ale może za jakieś 3 tygodnie, kto wie.

Widzę, że stara gwardia dalej wymiata! Ile wasze postacie mają już lat? 60? :D

A w ogóle, nie wiem czy zauważyliście, ale już rok nie gram, a co jakiś czas wracam poczytać co tam się dzieje w cantrze, cały czas mnie przyciąga :)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
tseone

Postby tseone » Sun Jun 22, 2008 1:15 pm

Chciałem do was wrócić, no ale dostałem:

[Edited by PD]

WIDZE NAWET CANTR PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOSCI SIE ZMIENIL...
Ula

Postby Ula » Sun Jun 22, 2008 1:22 pm

Ładny Caps Lock.

Niestety odrzucenie prośby o utworzenie konta się zdarza, czasem przez pomyłkę, czasem z innych przyczyn, w których nie ma ani winy gracza, ani PD. Ale wszystko można wyjaśnić, kontaktując się z załogą.
Proponuję napisać PM do marola - od pewnego czasu zalecane jest wskrzeszanie starych kont, a nie tworzenie nowych w wypadku powrotu gracza. Oczywiście w PMie należałoby podać dane pozwalające na identyfikację konta.
Image
Rusalka

Postby Rusalka » Sun Jun 22, 2008 10:41 pm

Oto jestem w grze :)

Czyście ludzie piękni zlikwidowali możliwość zobaczenia jakie postać ma skille?
Mattan

Postby Mattan » Mon Jun 23, 2008 8:14 am

Raczej nie, ale może Rusalku zapomniałeś że żeby je zobaczyć to musisz popatrzeć na siebie jak coś robisz. Bo jak coś poprobujesz i przestaniesz bez patrzenia to nie widać. Nie pamiętam dokładnie bo dawno nowej postaci nie tworzyłem.
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Jun 23, 2008 6:47 pm

Racja :D No tak, zapomina się... :)
Laura_

Postby Laura_ » Mon Jun 23, 2008 6:56 pm

witaj z powrotem, rusalku. milo cie widziec :D
gawi

Postby gawi » Tue Jun 24, 2008 10:05 am

Witaj Rusałku i baw sie dobrze:)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Elm0

Postby Elm0 » Tue Jun 24, 2008 5:07 pm

Witamy, witamy.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Skarbniq

Postby Skarbniq » Sun Jul 06, 2008 11:17 am

Witam,

Podejmuję kolejną (już chyba trzecią) próbę powrotu i czekam już prawie 24h na zaakaceptowanie konta - to na dobry początek żeby trochę zniechęcić ;)

Rzuciłem okiem na pesymistyczny wątek http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=12977 i wychodzi na to, że Cantr jednak zabrnęło w ślepy zaułek. A może właśnie najciekawsze przed nami - symulujemy co się stanie ze społecześńtwem po przekroczeniu punktu w którym zanjduje się świat realny ;)

Kolejne co mnie zmartwiło to (http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=5239) i doniesienie o tym, że np. strefa rosyjska została zjedzona przez angoli. Wymieszanie się stref odbiera sporo wartości grze. Ewentualnie można było zrobić tak żeby strefy nierozwinięte nie były widoczne dla podróżników ze stref rozwiniętych. A jeżeli to nie podróżnicy tylko po prostu nowe postacie to chyba coś Departamenty się nie wywiązują.

No ale nie ma co dłużej biadolić. Zawsze jest tak że początki są wspominane z rozżewnieniem. Nie wykluczone że najlepszym rozwiązaniem byłby "wielki potop" - zniszczenie wszystkiego i "budować od nowa" ;) Mam jednak nadzieję że uda mi się wykreować chociaż jedną aktywną postać która się odnajdzie w nowoczesnym świecie.
mocny92

Postby mocny92 » Sun Jul 06, 2008 11:57 am

Witam witam.
A wiesz że myślałem ostatnio o takim potopie? Tylko że z szansą na ocalenie postaci. Już nie miast, ale postaci. Może i Cantr "zabrnął w ślepy zaułek" ale jak się człowiek postara - to czerpie przyjemność z gry.
Ja czerpię :D
Wszystko można co nie można - byle z lekka i z ostrożna!
nemo49

Postby nemo49 » Sun Jul 06, 2008 4:28 pm

Skarbniq wrote:Witam,

Podejmuję kolejną (już chyba trzecią) próbę powrotu i czekam już prawie 24h na zaakaceptowanie konta - to na dobry początek żeby trochę zniechęcić ;)
.....
A może właśnie najciekawsze przed nami - symulujemy co się stanie ze społecześńtwem po przekroczeniu punktu w którym zanjduje się świat realny ;)

.

Pod koniec swojej gry miałem wrażenie, że nikogo już nie interesuje budowa ciekawych społeczeństw czy większych organizmów państwowych. Cała para szła w gwizdek - w odgrywanie i teatr...
Podziel sie za jakiś czas swoimi wrażeniami - czy warto jeszcze w to wchodzić

Return to “Ogólne dyskusje”