Zapominanie o karmieniu postaci
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Villon
- mocny92
- Elf
mocny92 wrote:teraz jednak ludzie nabrali zwyczaju wrzucania jedzenia do ekwipunku.
I jak tu głodzić niewypały?
Bosz, zawsze muszę Wam radzić

1. wyjść na drogę i systematycznie zadawać sobie ciosy tępym narzędziem.
2. wyruszyć do innej, pustej lokacji i tam próbować szczęścia w głodzeniu się.
3. ukraść coś.
4. zwyzywać kogoś ważnego w osadzie od najgorszych.
i wiele, wiele innych...
taca. wanna. łóżko
- Chimaira_00
Postacie niewypały... *kręci głową*
Ja jak byłem - nomen omen - zielonym graczem, kilkoro uśmierciłem. Ostatnie trzy postaci też były - jak mówicie - niewypałami. Jedna głodowała bardzo długo, snując się po wyspie. Teraz ma statek i towarzystwo. Druga była praktycznie za nic atakowana w róznych zadupiach pewnej wyspy. Teraz ma odzienie, dobrze pracuje, żyje w pewnym mieście. Trzecia pojawiła się także na zadupiu. Obecnie pływa na dalekich wodach...
You do the math.
Nie rozumiem i nie zrozumiem tak idiotycznej koncepcji jak postać-niewypał ;/ Każdym można wyjść na swoje, trzeba tylko umieć...
Z proponowanych przez Elfa sposobów polecam tylko jeden - samobójstwo. Jest najmniej inwazyjne w stosunku do innych graczy.
Kradzież bezsensowna (znałem kilka postaci, które kradły koncertowo i było to uzasadnione RP), czy bluzganie, cóż, with all due respect, są po prostu objawem smarkaterii. ;]
Ja jak byłem - nomen omen - zielonym graczem, kilkoro uśmierciłem. Ostatnie trzy postaci też były - jak mówicie - niewypałami. Jedna głodowała bardzo długo, snując się po wyspie. Teraz ma statek i towarzystwo. Druga była praktycznie za nic atakowana w róznych zadupiach pewnej wyspy. Teraz ma odzienie, dobrze pracuje, żyje w pewnym mieście. Trzecia pojawiła się także na zadupiu. Obecnie pływa na dalekich wodach...
You do the math.
Nie rozumiem i nie zrozumiem tak idiotycznej koncepcji jak postać-niewypał ;/ Każdym można wyjść na swoje, trzeba tylko umieć...
Z proponowanych przez Elfa sposobów polecam tylko jeden - samobójstwo. Jest najmniej inwazyjne w stosunku do innych graczy.
Kradzież bezsensowna (znałem kilka postaci, które kradły koncertowo i było to uzasadnione RP), czy bluzganie, cóż, with all due respect, są po prostu objawem smarkaterii. ;]
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
---
gg - 9243805
- Elf
Chim, jasne, że jak się chce to się da. Myślę, że nikt tego nie kwestionuje. Trochę wysiłku i chęci. Ja sama też tylko na początku uśmiercałam w ten sposób postacie. Teraz słowo "niewypał" słabo funkcjonuje w mojej świadomości (pewnie gdybym już jakąś postać stworzyła to jednak szukałabym dla niej miejsca. O to m.in. chodzi w grze przecież) No, ale jeśli ktoś jednak stwierdza, że mu się nie chce no to ... patrz wyżej
"Najmniej inwazyjne"... a ja tam lubię, jak ktoś urozmaica grę ,choćby w tak marny sposób jak okładanie pięściami uzbrojonych po zęby osadników
Nie rozumiem też w jaki sposób szkodliwy dla innych graczy jest pomysł głodzenia się na drodze, albo w opustoszałej osadzie

"Najmniej inwazyjne"... a ja tam lubię, jak ktoś urozmaica grę ,choćby w tak marny sposób jak okładanie pięściami uzbrojonych po zęby osadników

Nie rozumiem też w jaki sposób szkodliwy dla innych graczy jest pomysł głodzenia się na drodze, albo w opustoszałej osadzie

taca. wanna. łóżko
- Luke
- Chimaira_00
Elf wrote:"Najmniej inwazyjne"... a ja tam lubię, jak ktoś urozmaica grę ,choćby w tak marny sposób jak okładanie pięściami uzbrojonych po zęby osadników
W takim razie mam chyba zbyt wysokie wymagania

Ja nie powiedziałem, że szkodliwy - nie nawiązałem do tego, bo nie ma że tak powiem czego komentować, milczenie uznaj za znak zgody.

It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
---
gg - 9243805
- Elf