Luke, nie chciałbym być wredny, ale mów tylko o tym, o czym masz pojęcie.

Można mi zarzucić wszystko. Przyzwyczaiłem się do bycia obwinianym za całe zło tego świata. Ale jeżeli mówisz, że zaśmiecam wątek, to już nawet moje stalowe nerwy (swoją drogą, ciekawe jak by to wyglądało w cantrze.
Widzisz jak XXX zakłada swe stalowe nerwy

) nie wytrzymują. Napisałem:
Nie, nie używam tego dziwnego skryptu. Po pierwsze, denerwują mnie takie długie nazwy...
I to jest mój argument. Argument stanowiący o tym, że nie offtopowałem. Wynika z niego to, że denerwują mnie za długie nazwy, czyli (dwudziestoletni mężczyzna). Myślę, że dla większości forumowiczów to zdanie jest opinią.
To, co napisałem później miało być wyrazem mojej artystycznej duszy. Jeżeli byłbyś wcześniej na forum, wiedziałbyś, że zawsze pisałem takie bezsensowne przykłady.
Braku wiedzy o cantrze też nie można mi zarzucić. Zdecydowanie. Zacząłem grać ponad dwa lata temu. Nabyłem w trakcie mojej intensywnej gry ogromnego doświadczenia.
Zmuszasz mnie, żebym powiedział ci to, co powiedziałem kiedyś jednemu z członków PD. Ty jesteś jak zwykły banan. Ja jestem jak czikita (stare, ale tradycja wymaga powtarzania określonych zwrotów. Po tylu latach nie pamiętam jak się pisało nazwę tej firmy, więc napiszę fonetycznie

)
Żeby znów nie "narazić się" wielmożnemu panu Luke'owi, napiszę kolejny argument.
Po drugie, nie mam zbyt wiele czasu. Jeżeli już ktoś się przedstawia, staram się jak najszybciej załatwić tą nieprzyjemną formalność. A co jest najszybsze? Metoda kopiuj i wklej nigdy mnie nie zawiodła. Gdybym musiał dodatkowo wklejać jakieś skrypty