Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Wed Jan 02, 2008 9:19 am

Szkoda drmartin. Znalem dobrze 2 Twoje postacie i milo sie z nimi pracowalo
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
rem

Postby rem » Wed Jan 02, 2008 10:13 am

Drmartin i ja dziękuje Ci za wspólna grę, znałem 2 Twoje postacie Petroniusza i Skrytoniusza, a postać która była przy śmierci tego drugiego przeżyła niezły szok.

Powodzenia w realu i najlepszego w nowym roku.
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
Luke

Postby Luke » Wed Jan 02, 2008 11:48 am

robin_waw wrote:Chociaż moja postać czuła antypatię w stosunku do Petroniusza jednak była to postać dobrze odegrana.
Moja czuła w stosunku do Kormaka i Juliusza Seretnego. Więc coś w tym jest. :wink:

I ja też dziękuję za grę, drmartin. Nie dało się przejść obok Twoich postaci obojętnie ani ich nie zauważyć. Miały wpływ na losy moich.
Powodzenia w realu.
[*]...
Sztywna

Postby Sztywna » Wed Jan 02, 2008 12:37 pm

Łezka się w oku kręci...
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Wed Jan 02, 2008 2:00 pm

Dzień 2128, godz. około 6:21
15 postaci straciło życie,zmarły na jedyną chorobę nieuleczalną i bardzo zakaźną w Cantr.
Zdecydowanie coś z sercem,objawia się to utratą świadomości na długie dni,szybką utratą sił,małą ruchliwością a w drastycznych wypadkach zgonem gdy serce nieszczęśnika nie daje dalej rady pracować.
Zdążyłem zaobserwować jak na pierwsze oznaki ich rychłej śmierci ktoś nagle przestawał zajmować się swoimi sprawami i zainteresował ich losem,jak po kolejii giną.

Wiem że niedługo ogarną mnie wątpliwości.
Będe zły na siebie bo podejmuje decyzje pod wpływem własnego kaprysu (wcześniej już o tym myślałem ale dopiero niedawno ogarnełem to wszystko w jedną decyzje).
Będzie mi pewnie żal roztwonionego czasu i dobytku,utraconych mozliwości i tych wszystkich postaci którym sprawiłem przykrość lub zasmuciłem.
Wiem też że moje postacie żyły jak w półśnie,nie mogąc poczuć pełni życia,zrealizować wszystkich swoich marzeń.

Czas zająć się odgrywaniem w realnym świecie i własną zwichrowaną psychiką.Kiedyś tu wrócę. *włącza motyw przewodni z Terminatora*

ps. mam nadzieje że ktoś kiedyś jeszcze wspomni moje postacie w Odeszli,nie będe przecież tworzył nowego konta by trochę podbudować swoje ego wspominkami a samemu pisać o własnych postaciach w takiej sytuacji głupio :P
Sztywna

Postby Sztywna » Wed Jan 02, 2008 3:23 pm

*siada w kącie i zaczyna chlipać*
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
pipok

Postby pipok » Wed Jan 02, 2008 3:42 pm

*wali tarczą o ziemię* Chrzanić dobytek! *siada na stercie piasku i ukrywa twarz w dłoniach* Tyle lat razem...
cald dashew

Postby cald dashew » Wed Jan 02, 2008 4:07 pm

powodzenia w real w.w. :wink:
Image
Image
Image
pikolo

Postby pikolo » Wed Jan 02, 2008 4:34 pm

Cholera... I kto będzie na słonie polował? no kto?
Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
Echo

Postby Echo » Wed Jan 02, 2008 6:54 pm

Oj... mam takie sprzeczne uczucia czytając ten wątek. Po pierwsze jest to miejsce, gdzie najczęściej poznajemy imiona postaci, co wreszcie zaspokaja ciekawość. Tylko, że są to postaci gracza, który się wykrzyżykował... :( Tu jest ta druga strona medalu. Znowu, kiedy czytam i nie widzę, aby któraś z moich postaci miała powód do rozpaczań - to dobrze. Ale to też znaczy, że nie miałam okazji poznać tylu postaci. :(

Szkoda. :(
Leming

Postby Leming » Thu Jan 03, 2008 6:10 pm

Kto znowu?! No kto?!

No weźmy się wszyscy wykrzyżykujmy i pozamiatane.
Ja się w zamian zajmę haftem krzyżykowym.

PS. Echo, zgadzam się z tobą w pełni co do uczuć, jakie budzi ten wątek.
http://www.bookcrossing.com/
rem

Postby rem » Thu Jan 03, 2008 8:44 pm

w.w.g.d.w - tyle serca Twoja postać włożyła w budowę pewnej osady, na totalnym zadupiu, a teraz wzieła i umarła.. ech, a swoją drogą za tę scenę należy Ci się Oskar... ech szkoda, bardzo szkoda, powodzenia w realu i chociaż czasem zajrzyj na forum i irca.

pozdrawiam serdecznie
REM
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Thu Jan 03, 2008 11:35 pm

Oskar?Jesteś już drugą osobą która pochwaliła ten "styl".
Mnie to wydało się dosyć naturalne i oczywiste że skoro siedzę przed komputerem i za chwile moja postać ma dostać ataku serca w kwiecie wieku i w na tyle dobrym stanie by być przytomną i świadomą tego co się z nią dzieje więc musi jakoś dać odczuć to osobom postronnym.
Wcześniej moje postacie umierały z głodu,cicho i bez żadnych protestów lub zbyt szybko żeby mogły zareagować.
Przyzwyczailiśmy się do tego dlatego zrobiło to na was tak duże wrażenie mimo że to była czysta improwizacja,bez prób generalnych. :wink:

Teraz krąże wokół tej gry niczym ranny lew w pobliżu wioski buszmenów.
Pokażcie się czasem na ircu,tym co można wejść szybko przez aplet jawy.
Nie ma z kim tam pogadać a bez instrukcji innego irca nie znajdę.
gawi

Postby gawi » Sat Jan 05, 2008 3:26 pm

powodzenia wam w realu paru postaci będzie mi brakować.. ale cóż to tylko gra i zawsze ważniejszy jest real:)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
isis

Postby isis » Sat Jan 05, 2008 7:38 pm

I mnie też w końcu podkusił X...

Grałam stosunkowo niedługo, chyba żadna z moich postaci nie dobiła nawet do 30 - a jednak zdążyłam się już mocno przyzwyczaić do zielonego ;) Na pewno będzie mi strasznie brakować wieczorów w Cantrze, i paru postaci, z którymi świetnie się odgrywało... Ale trudno się mówi, real wazniejszy :wink:

Dziękuję za grę :D
ImageFederacja RP - odgrywaj z nami!

Sun is on the sky, oh why, oh why..?

Return to “Ogólne dyskusje”