Ja niedobra? No nie może być... dobra, dobra

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Artur wrote:Dunham - zarzadca pewnego miasta, razem z grupa przyjaciol zbudowali z niczego piekne i bogate miasto, zyciorys podobny jak u wszystkich zalozycieli miasta, dokonania tez, z tym ze wdal sie w romans, jakos nie moglem tego uniknac, a jako zagorzaly antyromansista cantrowy i czlowiek zdrowo odruchowo reagujacy zyganiem na cos takiego jak pozalsieboze milosc w grze, musialem zaprzestac prowadzenia tej postaci... skutki nie wygladaja ciekawie bo z miastem cos zlego sie dzieje, z tego co ostatnio chwile poczytalem, ale do grania nim nie zamierzam wrocic, bo taka postac jest zbyt meczaca, no i jako czlek bez serca i duszy nie umiem odgrywac wzdechow, ochow i achow zakochanych parek i wcale mnie to nie bawi![]()
Artur wrote:
Dunham - zarzadca pewnego miasta, razem z grupa przyjaciol zbudowali z niczego piekne i bogate miasto, zyciorys podobny jak u wszystkich zalozycieli miasta, dokonania tez, z tym ze wdal sie w romans, jakos nie moglem tego uniknac, a jako zagorzaly antyromansista cantrowy i czlowiek zdrowo odruchowo reagujacy zyganiem na cos takiego jak pozalsieboze milosc w grze, musialem zaprzestac prowadzenia tej postaci... skutki nie wygladaja ciekawie bo z miastem cos zlego sie dzieje, z tego co ostatnio chwile poczytalem, ale do grania nim nie zamierzam wrocic, bo taka postac jest zbyt meczaca, no i jako czlek bez serca i duszy nie umiem odgrywac wzdechow, ochow i achow zakochanych parek i wcale mnie to nie bawi![]()
Artur wrote:Dunham - wdal sie w romans, jakos nie moglem tego uniknac, (...) do grania nim nie zamierzam wrocic, bo taka postac jest zbyt meczaca, no i jako czlek bez serca i duszy nie umiem odgrywac wzdechow, ochow i achow zakochanych parek i wcale mnie to nie bawi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest