EDEN - raj nie wylacznie z nazwy. Mam dwie postacie ktore swego czasu tam przebywaly, obie zakochaly sie w tym miescie bezpowrotnie. Chcialyby wrocic, lecz to wieczni zeglarze... oczywiscie, plywaja i zyja zawsze osobno

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować.
Kerth Calasida - za opisywanie każdej, nawet najmniejszej czynności. Czuję, jakbym widział to na własne oczy.
Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować.
marshall wrote:Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.
Zgadzam się. Sama postać na początku wydawała mi się drażniąca dość odpychającym zachowaniem. Kiedy okazało się to jednak zamierzone i konsekwentnie rozwijane, strasznie ją polubiłem za jej specyficzny wdzięk.Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować.
Averus. To chyba mało widziałeś. Przysłać Ci moje zdjęcie?Averus Wolfmaster wrote:nie za bardzo wiem jak można sie 'ironicznie uśmiechać'.
(...)
spotkałem się z takim uroczym emotem gdzieś czy gdzieś indziej...
Ja niniejszym tym bardziej chciałbym złożyć hołd niejakiej Fruuu. Teraz dopiero widać, jak wiele życia wnosiła do tego "kolosa" tak świetnie prowadzona postać.marshall wrote:Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest