Najciekawiej zagrane postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

domeq

Postby domeq » Sun May 06, 2007 8:19 pm

Jesli wyrozniamy miasta:

EDEN - raj nie wylacznie z nazwy. Mam dwie postacie ktore swego czasu tam przebywaly, obie zakochaly sie w tym miescie bezpowrotnie. Chcialyby wrocic, lecz to wieczni zeglarze... oczywiscie, plywaja i zyja zawsze osobno :wink:
stroz

Postby stroz » Wed May 09, 2007 10:12 pm

Senseweret :lol: :P :D :o :)
Obakusan

Postby Obakusan » Fri Jun 08, 2007 4:56 pm

<b> Mysz </b> - bardzo konsekwentnie i bardzo dobrze odgrywany. Pogratulowac :)
Marz

Postby Marz » Fri Jun 08, 2007 5:39 pm

Ajot - Anarchista i staruch jakich mało :)

Mysz - za warkocz :)
iuytr

Postby iuytr » Mon Jun 25, 2007 11:50 am

Ajot i Astyria - szkoda, ze juz mnie nie ma w Kinderwardzie
Józef z Białej Wieży - ciekawe czy jeszcze zyje?
bellois

Postby bellois » Fri Jul 20, 2007 12:57 pm

Mysz, gratuluję pomysłu i realizacji :-)
Leming

Postby Leming » Tue Aug 21, 2007 8:35 am

Tak dawno nic nie było, że trzeba ruszyć temat. Ciekawe, że typuję tu raczej postaci, z którymi stykam się raczej przelotnie, niż takie, które towarzyszą mi w grze na co dzień.

Aronia Bell - za jej cudowne audycje radiowe. Niech się nie zniechęca i dalej je robi. Dzięki temu radio jest czymś więcej niż telefonem!

Paweł - nie mam 100% pewności, że to świadome założenie i że to nie charakter gracza, tylko postaci, ale jeśli to jest odgrywane, to chylę czoła. Trzeba mieć talent, żeby tak dyskretnie wkurzać co ważniejsze osoby w różnych osadach i przeżyć :wink: Niech się nie próbuje zmieniać!

Edgar - młody naukowiec, badacz niewidzialnych szopów. Oby tak dalej, będziemy go wspierać w jego dążeniu po ścieżkach wiedzy.

Na dziś wystarczy.
http://www.bookcrossing.com/
keisha

Postby keisha » Tue Aug 21, 2007 10:03 am

Jarek Luk - (do dzisiaj nie wiem czy się nazywa Łuk czy Luk ;-)) - za zaangażowanie godne podziwu. Zawsze wymyśli coś interesującego.

Neri - sympatyczna dziewczyna, na tle nudnego ostatnio miasta prezentuje się bardzo korzystnie.
MattKaro

Postby MattKaro » Tue Aug 21, 2007 3:08 pm

Szargota - po prostu podobają mi się postacie, które mają odznaczający się charakter. ;P

Co do miast, to Lothanel, zdecydowanie. I Vlotryan, zwłaszcza teraz. :)
Image
Kiedy jest się bogiem, nie trzeba się tłumaczyć.
Robaczek

Postby Robaczek » Sat Sep 15, 2007 8:24 am

Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować. :)

Kerth Calasida - za opisywanie każdej, nawet najmniejszej czynności. Czuję, jakbym widział to na własne oczy. :P
Glizda :) | 3819319
ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami
Arucard

Postby Arucard » Sat Sep 15, 2007 8:43 am

Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować. :)

Kerth Calasida - za opisywanie każdej, nawet najmniejszej czynności. Czuję, jakbym widział to na własne oczy. :P

Tak ta dwojka postrafi eksponowac swoj charakter kazdy na swoj sposob :D
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
marshall

Postby marshall » Tue Sep 18, 2007 3:58 pm

Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.
\m/,
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Tue Sep 18, 2007 5:40 pm

Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować. :)

Tylko trochę przesadza ze słowem 'ironia' i jej wszelakimi gramatycznymi odmianami. :) Są różne słowa opisujące te zachowania... A nie za bardzo wiem jak można sie 'ironicznie uśmiechać'.

PS. Ten ostatni przykład z uśmiechem, nie wiem czy akurat Szargota się tak uśmiecha, ale spotkałem się z takim uroczym emotem gdzieś czy gdzieś indziej...
Image
Arucard

Postby Arucard » Tue Sep 18, 2007 5:47 pm

marshall wrote:Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.

Tak zgadzam się to jest jedna z niewielu postaci które zrobiły na mnie aż takie wrażenie :)
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):

Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Luke

Postby Luke » Tue Sep 18, 2007 6:58 pm

Zgadzam się. Sama postać na początku wydawała mi się drażniąca dość odpychającym zachowaniem. Kiedy okazało się to jednak zamierzone i konsekwentnie rozwijane, strasznie ją polubiłem za jej specyficzny wdzięk. :D

Averus Wolfmaster wrote:nie za bardzo wiem jak można sie 'ironicznie uśmiechać'.
(...)
spotkałem się z takim uroczym emotem gdzieś czy gdzieś indziej...
Averus. To chyba mało widziałeś. Przysłać Ci moje zdjęcie? :wink:
A jeśli być może czepiasz się znaczenia samego słowa ironicznie. Ironia jest techniką nie tylko werbalną:

PWN: ironia «drwina, złośliwość lub szyderstwo ukryte w wypowiedzi pozornie aprobującej»
Kopaliński: ironia zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów.
Wikipedia: Sygnałami ironii werbalnej są głównie intonacja i mimika.

..i do tejże mimiki kolegę odsyłam.

marshall wrote:Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.
Ja niniejszym tym bardziej chciałbym złożyć hołd niejakiej Fruuu. Teraz dopiero widać, jak wiele życia wnosiła do tego "kolosa" tak świetnie prowadzona postać.

Pozdrawiam.

Return to “Ogólne dyskusje”