Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Arucard
- MattKaro
myszaq wrote:moze w strefie angielskiej tej zielonej strony?
Nie, to było w polskiej strefie, gdzie się gra.

- Arucard
- MattKaro
- Mattan
- Arucard
MattKaro wrote:Naprawdę? Nie wiedziałem, że Cantry innych języków są połączone.
Wszystkie strefy jezykowe znajduja sie w tym samym swiecie wiec spotkac postac anglika mozna albo chociaz notatki przez nich zostawione

Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
-
- Shinigami
- Maxthon
Shinigami wrote:a mnie wkurza szkoła, do której jade na dni robocze i nie mam w tym czasie wglądu do moich zielonych ludzików z Cantr
Szkoła w wakacje

A żeby tak nie offtopować za bardzo.... Wkurzają mnie wszystkie śpiochy, które wcale nie śpią tylko udają, że śpią bo nie chce im się gadać

- Quijo
-
Powoli zaczynają mnie 'wkurzać' co raz to nowe i jakże oryginalne upośledzone postaci. 'Edward pójść tam i zrobić to' powoli staje się normą, procent ludzi uposledzonych zdaje się niższy w prawdziwym świecie, może się myle.
Jak już chcecie coś fajnego odgrywać to nie idźcie na skróty i nie twórzcie kolejnych autystycznych postaci tylko wymyślcie coś oryginalnego, wiem, że trudno, dlatego tez oryginalnych postaci mam mało.
Stwórzcie jakąś nową religie czy coś, jakieś fanatyka, NAWET złodzieja, tylko nie kolejnego uposledzonego.
PS. Mysz - jak już ktoś ma odgrywac kogoś z problemami, to niech to robi na takim poziomie.
Jak już chcecie coś fajnego odgrywać to nie idźcie na skróty i nie twórzcie kolejnych autystycznych postaci tylko wymyślcie coś oryginalnego, wiem, że trudno, dlatego tez oryginalnych postaci mam mało.
Stwórzcie jakąś nową religie czy coś, jakieś fanatyka, NAWET złodzieja, tylko nie kolejnego uposledzonego.
PS. Mysz - jak już ktoś ma odgrywac kogoś z problemami, to niech to robi na takim poziomie.
-
mnie natomiast wkurza przesadne dbanie o własne dobro, przywiązanie do rzeczy materialnych, nieufność, przykład?
siedzimy sobie w mieście, nagle mówię:"podaj na chwilę klucz, zostawiłem coś na łodzi", ale nieee....postać patrzy spode łba i ani myśli oddawać klucza w ręce swej postaci - przyjaciela albo każe zaczekać, albo idzie i sama otwiera drzwi
z narzędziami jest tak samo - zazwyczaj kilka ważnych osób, które zdobyło na nie surowce trzyma jedyne "kopie" takich narzędzi przy dupie i podnosi wielki gwar, gdy tylko coś się zawieruszy
czasami zdaje mi się, że ludzie grają w Cantr nie po to, żeby "być", ale "mieć"
siedzimy sobie w mieście, nagle mówię:"podaj na chwilę klucz, zostawiłem coś na łodzi", ale nieee....postać patrzy spode łba i ani myśli oddawać klucza w ręce swej postaci - przyjaciela albo każe zaczekać, albo idzie i sama otwiera drzwi
z narzędziami jest tak samo - zazwyczaj kilka ważnych osób, które zdobyło na nie surowce trzyma jedyne "kopie" takich narzędzi przy dupie i podnosi wielki gwar, gdy tylko coś się zawieruszy
czasami zdaje mi się, że ludzie grają w Cantr nie po to, żeby "być", ale "mieć"
-
*wzrusza ramionami* Taki widocznie charakter mają odgrywane przez nich postacie. Nie ma się czym wkurzać - Cantr to NIE jest symulacja społeczeństwa utopijnego, typu wioska Smerfów. Moje postacie bywają wściekłe na złodziei, morderców, nawet na drobnych krętaczy. Ale przecież mnie nie wkurzają gracze, którzy prowadzą te postaci. Bo czemu miałby mnie to wkurzać? Oni tylko takie postacie prowadzą. Tak samo grają złodziei, jak grają skąpców, nie uważasz?kemesO wrote:mnie natomiast wkurza przesadne dbanie o własne dobro, przywiązanie do rzeczy materialnych, nieufność
[...]czasami zdaje mi się, że ludzie grają w Cantr nie po to, żeby "być", ale "mieć"

-
- Arucard