lacki2000 wrote:Nie wiem czy już było bo niełatwo znaleźć w takim gąszczu notek:
Czy można usunąć ze zdarzeń przyrostek "Widzisz jak" ?
Strasznie to wkurzające.
pozdro
lacki2000
Kwestia przyzwyczajenia
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
robin_waw wrote:Kwestia przyzwyczajenia
Widzisz że ktoś przeciągnął nowy młotek z centalnego obszaru fff do Domek Orangutana. To Kate.
Kate przeciąga nowy młotek z centalnego obszaru fff do Domek Orangutana.
Lacki2000 wrote:Ale ja o czym innym chciałem. Fajnie by było gdyby istniał jakiś system odkryć naukowych, wynalazczości i uczenia się od innych. Jak wykumałem z interfejsu gry teraz każdy wszedzie moze sobie zrobić dowolną rzecz jak ma wymagane surowce i narzędzia (chyba że jest inaczej) - czyż to nie lekka przesada że nasza postać w wieku 20 lat umie wszystko zrobić i jak coś nowego się na świecie pojawi to też nagle będzie to umiała wykonać?
Powinno być tak że na początku umiemy tylko kilka czynności a resztę musi nam ktoś pokazać lub musimy samemu się nauczyć (odkryć). W celu nauczenia wystarczyłoby odpalić projekt badawczy w danej dziedzinie, przeznaczyć konkretne surowce, narzędzia i po określonym czasie coś mogłoby z tego wyjść lub nie. Jak wszystko podane jest od początku na tacy to jakoś tak mało rozwojowo jest...
Marz wrote:To było by tylko głupie udziwnienie jeszcze bardziej zwiększające trudność gry i jeszcze bardziej zmniejszające ilość nowych graczy :/
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest