Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- OktawiaN :)
- Averus Wolfmaster
- keisha
- robin_waw
keisha wrote:Wykonałam skrzynkę kwiatową glinianą, teoretycznie powinno dać się w niej hodować zioła i kwiaty. Jednak nic się nie da z nią zrobić - brakuje ikonki umożliwiającej założenie projektu.
Tez założyłem projekt takiej skrzynki (jeszcze nie jest zrobiona) i własnie w DB widziałem ze jest taka skrzynka i nie działa
-
myszaq
- keisha
- Mattan
# ostrze stalowego rylca [steel drawknife blade]
# ostrze stalowego tasaka [steel froe head]
# ostrze stalowego toporka [steel hatchet head]
# głowica stalowego zaczepu [steel peavey head]
# stalowy nóż tokarski [steel lathe blade]
Te półprodukty w menu są jako elementy broni. Można przenieść?
No chyba że 20-letni mężczyzna atakuje cię stalowym zaczepem i oprócz ran zostajesz przymocowany i nie możesz się poruszać na 3 dni.
# ostrze stalowego tasaka [steel froe head]
# ostrze stalowego toporka [steel hatchet head]
# głowica stalowego zaczepu [steel peavey head]
# stalowy nóż tokarski [steel lathe blade]
Te półprodukty w menu są jako elementy broni. Można przenieść?
No chyba że 20-letni mężczyzna atakuje cię stalowym zaczepem i oprócz ran zostajesz przymocowany i nie możesz się poruszać na 3 dni.
-
Qwertuid
Gram już od jakiegoś czasu w cantr ale coś takiego pierwszy raz mi się przytrafiło, czy to jest błąd ?
Do 13 dzisiaj wykorzystałem wszystkie minuty, od 14 się zalogować w ogole nie mogłem w końcu udało mi się o 17 zalogować ale nie doładowało mi 200 minut i co to znaczy że mam czekać aż do jutra ? Bez sensu.
Do 13 dzisiaj wykorzystałem wszystkie minuty, od 14 się zalogować w ogole nie mogłem w końcu udało mi się o 17 zalogować ale nie doładowało mi 200 minut i co to znaczy że mam czekać aż do jutra ? Bez sensu.
- bast
Qwertuid wrote:Gram już od jakiegoś czasu w cantr ale coś takiego pierwszy raz mi się przytrafiło, czy to jest błąd ?
to znaczy ze krotko jeszcze grasz
gratuluje, przeszedles wlasnie chrzest lagowy
ciesz sie ze baza sie nie cofnela o kilka dni, juz mialam taka wizje jak cantr zniknelo z powierzchni netu na kilknascie minut
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
-
Qwertuid
- bast
-
Qwertuid
A z czym są związane te lagi, bo czasami elegancko śmiga, a czasami nie da sie grać ? W robocie mam net 3M a w domu 1/4M więc widzę że nie jest to wina łącza. Tzn że serwer jest słaby, czy wynikiem tego są błędy aplikacji.
I sądzę że to co wyświetla np 54graczy było ostatnio online to jest to tylko odnośnie danej strefy czasowej ?
Ciekaw jestem ile tysięcy osób razem ze wszystkimi strefami gra w Cantr - bo jak bardzo dużo to pewnie zapewne jest to też tego wina ze serwery są czasem nader obciążone.
I sądzę że to co wyświetla np 54graczy było ostatnio online to jest to tylko odnośnie danej strefy czasowej ?
Ciekaw jestem ile tysięcy osób razem ze wszystkimi strefami gra w Cantr - bo jak bardzo dużo to pewnie zapewne jest to też tego wina ze serwery są czasem nader obciążone.
- Obakusan
- robin_waw
-
Regis
Chcialbym zglosic buga, ktory polega na tym, ze po oddokowaniu statkiem i wybraniu kierunku (predkosc 100%) statek nie przemieszcza sie. Wedle moich szacunkow powinien juz przemiescic sie dwukrotnie, a tymczasem stoi. Poprzednio pomoglo ponowne zadokowanie i oddokowanie, ale to meczace oraz czasochlonne... Aha, zdarzylo mi sie to dwukrotnie w przypadku tego samego statku, rakera.