Odeszli... [*]
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Obcy
- Sztywna
- Kyllyan
- Quijo
- domeq
- Chimaira_00
Kyllyan wrote:Tie wiem, czy mineły już cztery dni, ale ta smierc mne poruszyła.
Aeria Torres
*zbiera szczękę z podłogi i mruczy pod nosem* Nie zaglądać więcej do tego tematu, nie zaglądać więcej do tego tematu... @_@
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
-
Milo
Kyllyan wrote:Tie wiem, czy mineły już cztery dni, ale ta smierc mne poruszyła.
Aeria Torres
Nie, nie mineły. Moglibyscie przestać szaleć? Bardzo prosze. Psujecie wszystkim gre. Narvego zrobił tak samo z Sollją.
Zasada czterech dni oznacza że o wydarzeniach w grze piszemy nie wczesniej niż po czterch dobach a nie natychmiast po ich upływie.
W przypadku śmierci starszych postaci naprawdę dajcie czas rozejść się wieści w grze. I piszemy tu nekrologi jak już. To jest nekrolog godny Nocnej Strażniczki? Imie i nazwisko? Z Sollja tak samo: jej życie zaczęło sie od koronacji? Przynajmniej w tym jednym wątku nie piszcie dla nabijania postów, z rozsądkiem i o postaciach które znaliście
Pozdrawiam
Milo
- Elm0
-
Milo
Dobrze że Cię widzę Elm0
Za zgodą Marola:
Wielkie k***a dzięki
Czy skoro właściwie nie grasz i zagłodziłeś wiekszość postaci, i tak od dawna nic nie wnoszących do gry, mógłbys łaskawie zajać sie maturą i przestać wkurzać ludzi Panie Wiem Wszystko Najlepiej?
Jaka zasada 20 dni? Rozsądek chłopcze i samodzielne, odpowiedzialne myślenie Panie Mądrzejszy Od Radia
Za zgodą Marola:
marol wrote:W związku z ostatnimi krytycznymi postami na forum przestałem się zajmować Cantr, włączając w to obsługę supportu. Ponieważ byłem jedyną polskojęzyczną osobą od tego, to nie wróżę twojej postaci szybkiego rozwiązania jej problemu, tym bardziej, że ostatni aktywny członek supportu oprócz mnie - Chris Johnson - również bardzo mocno ograniczył swój udział.
Wielkie k***a dzięki
Czy skoro właściwie nie grasz i zagłodziłeś wiekszość postaci, i tak od dawna nic nie wnoszących do gry, mógłbys łaskawie zajać sie maturą i przestać wkurzać ludzi Panie Wiem Wszystko Najlepiej?
Jaka zasada 20 dni? Rozsądek chłopcze i samodzielne, odpowiedzialne myślenie Panie Mądrzejszy Od Radia
-
Avx
Eol (pięćdziesięcioletni mężczyzna). Piraci.
Zupełnie nie znałem (z widzenia i dwa słowa zamienione), ale chyba ze względu na wiek postaci wspomnienie choć dwuzdaniowe w wątku "odeszli" się należy.
Cóż, Pistacjowe Królestwo przeszło do legendy. Ale raczej nie jako "coś stworzone z niczego"
Nie wiem, czy to prawda, moje postacie powstały na długo po śmierci Pistacji, ale jej dawne państewko uchodzi za jeden z ciekawszych przykładów kompletnej nieudolności zarządzania 
Zupełnie nie znałem (z widzenia i dwa słowa zamienione), ale chyba ze względu na wiek postaci wspomnienie choć dwuzdaniowe w wątku "odeszli" się należy.
Wilk wrote:Pistacja wspaniała kobieta i królowa. Stworzyła coś z niczego. Miała wiele zamysłów ale niestety atak serca przerwał jej ich realizacji. Pokój jej Duszy. Niech żyje pamięc o Pistacjowym Królewstwie.
Cóż, Pistacjowe Królestwo przeszło do legendy. Ale raczej nie jako "coś stworzone z niczego"
- domeq
Narvego zrobił tak samo z Sollją.
Zasada czterech dni oznacza że o wydarzeniach w grze piszemy nie wczesniej niż po czterch dobach a nie natychmiast po ich upływie.
Spoznilem sie o 6 godzin czasu rzeczywistego. Alez Cie to ugryzlo
Jest prosta rada - nie wchodz na forum, albo przynajmniej do niebezpiecznych watkow. Chcesz dowiadywac sie informacji o grze poza gra? Wiec jednoczesnie zrzekasz sie prawa do narzekania, ze dowiedziales sie za duzo, lub w nieodpowiedni sposob.
Przynajmniej w tym jednym wątku nie piszcie dla nabijania postów, z rozsądkiem i o postaciach które znaliście
Zlikwidowac licznik postow, i bedzie po chorym problemie "nabijania". Sam sie dziwie, po co prawie na kazdym forum jest takie ustrojstwo...
- Levir
[*] Croup [*]
Moja jedyna nic nie znacząca postać i pierwsza jaka zmarła od początku trwania mojej gry (nie licząc postaci ze strefy angielskiej).
Uznała, że świat jest bez sensu i pływanie na maleńskiej łódeczce wokół największej wyspy jest marnym zajęciem.
Zmarła z głodu pomimo sporego zapasu wędzonego mięsa na pokładzie.
Moja jedyna nic nie znacząca postać i pierwsza jaka zmarła od początku trwania mojej gry (nie licząc postaci ze strefy angielskiej).
Uznała, że świat jest bez sensu i pływanie na maleńskiej łódeczce wokół największej wyspy jest marnym zajęciem.
Zmarła z głodu pomimo sporego zapasu wędzonego mięsa na pokładzie.
- Averus Wolfmaster
-
Sasza