Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Obcy

Postby Obcy » Wed Apr 11, 2007 7:30 am

:( :( :( :( :( :( Plaga krzyżykowców nadal trwa.... kolejne wartościowe postaci odchodzą.... :evil:
Sztywna

Postby Sztywna » Wed Apr 11, 2007 8:43 am

i kolejna żałoba... I kolejna!
Tak nie ma być! Nie krzyżykujcie się, albo ja też się ukrzyżykuję(marna groźba) :(
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Kyllyan

Postby Kyllyan » Thu Apr 12, 2007 10:02 am

Tie wiem, czy mineły już cztery dni, ale ta smierc mne poruszyła.
Aeria Torres
Quijo

Postby Quijo » Thu Apr 12, 2007 11:33 am

SPAM!
http://www.gks-murcki.com
Obcy

Postby Obcy » Thu Apr 12, 2007 11:57 am

SPAM!
domeq

Postby domeq » Thu Apr 12, 2007 1:42 pm

Yashiko z Lesnej Osady na wyspie V, wspolwlasciciel Zakladu Krawieckiego ubran z jedwabiu.

Zmarl ponad kilkanascie dni temu, w opustoszalym miejscu swych narodzin i 20 lat zycia.
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Thu Apr 12, 2007 9:08 pm

Kyllyan wrote:Tie wiem, czy mineły już cztery dni, ale ta smierc mne poruszyła.
Aeria Torres

*zbiera szczękę z podłogi i mruczy pod nosem* Nie zaglądać więcej do tego tematu, nie zaglądać więcej do tego tematu... @_@
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---
gg - 9243805
Milo

Postby Milo » Thu Apr 12, 2007 10:16 pm

Kyllyan wrote:Tie wiem, czy mineły już cztery dni, ale ta smierc mne poruszyła.
Aeria Torres

Nie, nie mineły. Moglibyscie przestać szaleć? Bardzo prosze. Psujecie wszystkim gre. Narvego zrobił tak samo z Sollją.

Zasada czterech dni oznacza że o wydarzeniach w grze piszemy nie wczesniej niż po czterch dobach a nie natychmiast po ich upływie.

W przypadku śmierci starszych postaci naprawdę dajcie czas rozejść się wieści w grze. I piszemy tu nekrologi jak już. To jest nekrolog godny Nocnej Strażniczki? Imie i nazwisko? Z Sollja tak samo: jej życie zaczęło sie od koronacji? Przynajmniej w tym jednym wątku nie piszcie dla nabijania postów, z rozsądkiem i o postaciach które znaliście

Pozdrawiam
Milo
Elm0

Postby Elm0 » Thu Apr 12, 2007 10:25 pm

A co do ważniejszych postaci zasada 20 dni...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Milo

Postby Milo » Thu Apr 12, 2007 10:36 pm

Dobrze że Cię widzę Elm0

Za zgodą Marola:

marol wrote:W związku z ostatnimi krytycznymi postami na forum przestałem się zajmować Cantr, włączając w to obsługę supportu. Ponieważ byłem jedyną polskojęzyczną osobą od tego, to nie wróżę twojej postaci szybkiego rozwiązania jej problemu, tym bardziej, że ostatni aktywny członek supportu oprócz mnie - Chris Johnson - również bardzo mocno ograniczył swój udział.

Wielkie k***a dzięki :twisted:
Czy skoro właściwie nie grasz i zagłodziłeś wiekszość postaci, i tak od dawna nic nie wnoszących do gry, mógłbys łaskawie zajać sie maturą i przestać wkurzać ludzi Panie Wiem Wszystko Najlepiej?

Jaka zasada 20 dni? Rozsądek chłopcze i samodzielne, odpowiedzialne myślenie Panie Mądrzejszy Od Radia
Avx

Postby Avx » Thu Apr 12, 2007 10:54 pm

Eol (pięćdziesięcioletni mężczyzna). Piraci.

Zupełnie nie znałem (z widzenia i dwa słowa zamienione), ale chyba ze względu na wiek postaci wspomnienie choć dwuzdaniowe w wątku "odeszli" się należy.

Wilk wrote:Pistacja wspaniała kobieta i królowa. Stworzyła coś z niczego. Miała wiele zamysłów ale niestety atak serca przerwał jej ich realizacji. Pokój jej Duszy. Niech żyje pamięc o Pistacjowym Królewstwie.

:lol: :lol:

Cóż, Pistacjowe Królestwo przeszło do legendy. Ale raczej nie jako "coś stworzone z niczego" :lol: Nie wiem, czy to prawda, moje postacie powstały na długo po śmierci Pistacji, ale jej dawne państewko uchodzi za jeden z ciekawszych przykładów kompletnej nieudolności zarządzania 8)
domeq

Postby domeq » Fri Apr 13, 2007 7:49 am

Narvego zrobił tak samo z Sollją.

Zasada czterech dni oznacza że o wydarzeniach w grze piszemy nie wczesniej niż po czterch dobach a nie natychmiast po ich upływie.

Spoznilem sie o 6 godzin czasu rzeczywistego. Alez Cie to ugryzlo :wink:

Jest prosta rada - nie wchodz na forum, albo przynajmniej do niebezpiecznych watkow. Chcesz dowiadywac sie informacji o grze poza gra? Wiec jednoczesnie zrzekasz sie prawa do narzekania, ze dowiedziales sie za duzo, lub w nieodpowiedni sposob.

Przynajmniej w tym jednym wątku nie piszcie dla nabijania postów, z rozsądkiem i o postaciach które znaliście

Zlikwidowac licznik postow, i bedzie po chorym problemie "nabijania". Sam sie dziwie, po co prawie na kazdym forum jest takie ustrojstwo... :?
Levir

Postby Levir » Wed May 09, 2007 12:36 pm

[*] Croup [*]

Moja jedyna nic nie znacząca postać i pierwsza jaka zmarła od początku trwania mojej gry (nie licząc postaci ze strefy angielskiej).
Uznała, że świat jest bez sensu i pływanie na maleńskiej łódeczce wokół największej wyspy jest marnym zajęciem.
Zmarła z głodu pomimo sporego zapasu wędzonego mięsa na pokładzie.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Wed May 09, 2007 12:55 pm

SPAM!
Sasza

Postby Sasza » Wed May 09, 2007 1:20 pm

SPAM!
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.

Return to “Ogólne dyskusje”