Gratulacje, panie Marol... *kłania się*
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Rozumiem, że hasło "Innej przyczyny nie widzę" miało oznaczać "widzę również inne przyczyny, ale ich nie powiem, bo się sami domyślicie". Niestety jak widzisz, rzucanie hasełkami wyczytanymi gdzieś po necie o "zapytaniach w jednostce czasu" nie robi tutaj silnego wrażenia.Xajan wrote:Ad4. Innej przyczyny nie widzę z perspektywy usera jak kwestia tego ze komunikacja z serwerem jest albo do bani albo zdecydowanie za dużo zapytań BD jest realizowanych w jednostce czasu.
Życzymy konsekwencji. I powodzenia na zbliżających się maturach.Xajan wrote:(...) odechciało mi się już zaglądać na to forum.
Xajan wrote:jest skierowany do "programistów" którzy tak bardzo się napocili by mnie stąd spławić
Xajan wrote:...ale sądziłem że rozmawiam na tyle z inteligentnymi osobami że wiedzą, że każde zdanie można rozumieć na minimum 5 sposobów.
Xajan wrote:Żal mi tylko tego że takie osoby reprezentują grono programistów tej gry. No ale cóż najwidoczniej lubicie tworzyć litą grupę do której nie dopuszczacie nikogo. Egoizm do potęgi, tylko pogratulować.
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
Naprawdę? Pozwolisz mi wrócić do gry? Ale do PD już nie? Zauważyłem, panie K., dziwną prawidłowość - nie lubili mnie ci, którym się do tyłka dobrałem.KilDar wrote:dlatego popieram jego powrót do programowania, do samej gry w sumie też... ale pod warunkiem że nie ponowi pracy w PD
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest