Slady na ziemii
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- w.w.g.d.w
Slady na ziemii
Chciałbym by w zakładce Miejsce pojawiła sie taka duza ikonka "oko",chyba wiecie o co mi chodzi.
Po jej naciśnięciu zobaczymy czy ktos z danego miejsca odchodził lub przychodził(dokąd szedł i skąd przyszedł),czy robił to na piechote czy jakims pojazdem(i jakim).
Opisy te będa ułożone w porządku chronologicznym i jesli chodzi o osoby poruszajace się na piechotę to będą utrzymywać sie nazwyzej kilka dni a pojazdem dłuzej choć nie wiecej niz rok cantryjski(jesli w PD sie postaraja to ciężar bedzie miał wpływ na ten czas).
Oczywiscie w duzym i często odwiedzanym miejscu ślady nie będą mieć znaczenia ale jesli ktos przebudził sie w jakims odludnym miejscu lub przez takie podróżuje,jesli za kims idzie i liczy się czas to będą nie do ocenienia.
Po jej naciśnięciu zobaczymy czy ktos z danego miejsca odchodził lub przychodził(dokąd szedł i skąd przyszedł),czy robił to na piechote czy jakims pojazdem(i jakim).
Opisy te będa ułożone w porządku chronologicznym i jesli chodzi o osoby poruszajace się na piechotę to będą utrzymywać sie nazwyzej kilka dni a pojazdem dłuzej choć nie wiecej niz rok cantryjski(jesli w PD sie postaraja to ciężar bedzie miał wpływ na ten czas).
Oczywiscie w duzym i często odwiedzanym miejscu ślady nie będą mieć znaczenia ale jesli ktos przebudził sie w jakims odludnym miejscu lub przez takie podróżuje,jesli za kims idzie i liczy się czas to będą nie do ocenienia.
- marol
Re: Slady na ziemii
w.w.g.d.w wrote:Sytuacją w których cantryjczyk nie ma szansy poradzic sobie bez PD mowimy NIE!

- w.w.g.d.w
marol wrote:w.w.g.d.w wrote:Sytuacją w których cantryjczyk nie ma szansy poradzic sobie bez PD mowimy NIE!
Dziekuje za ciekawy,fascynujacy i na temat komentarz.

-
No dobrze, wszystko ładnie i pięknie, ale w jaki sposób można rozpoznać osobę po odcisku jej stopy? Już lepiej, żeby po śladach można było poznać człowieka i zwierzęcia, pojazdy, oraz czas, który upłynął od zostawienia śladów. Ale ogólnie jestem za.
- Cantryjczyk
w.w.g.d.w wrote:Sytuacją w których cantryjczyk nie ma szansy poradzic sobie bez PD mowimy NIE!

Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- darek
Cantryjczyk wrote:w.w.g.d.w wrote:Sytuacją w których cantryjczyk nie ma szansy poradzic sobie bez PD mowimy NIE!
Ale on chciał dobrze dla ciebie Cantryjczyku, tylko imię z małej litery napisał

- darek
-

- w.w.g.d.w
Danio wrote:No dobrze, wszystko ładnie i pięknie, ale w jaki sposób można rozpoznać osobę po odcisku jej stopy? Już lepiej, żeby po śladach można było poznać człowieka i zwierzęcia, pojazdy, oraz czas, który upłynął od zostawienia śladów. Ale ogólnie jestem za.
No to przeciez napisałem że mozna rozpoznac czy ktoś szedł piechota czy pojazd tędy przejeżdzał i jaki to był.A nawet ską ktoś przyszedłm i dokąd ktoś pojechał.Można też dodać na jak bardzo świerzy ten ślad wygląda.
Nie oczekujcie ze ślady będą imiennie podpisanie

myszaq wrote:w.w.g.d.w wrote:Sytuacją w których cantryjczyk nie ma szansy poradzic sobie bez PD mowimy NIE!
Nie pierwszy raz mi na to zwracaja uwagę ale bywam uparty.

Miło jednak ze podbijacie temat chociaż to tylko offtop.
-
- gawi
- Cantryjczyk
- Arucard
Tak jak się PD postara
Ludzie PD nie zajmuje się tego typu rzeczami tylko ProgD!A pomysł według mnie pomysł warty rozpatrzenia ale da się bez niego obejść,chociaż byłoby to pomocne w ściganiu przestępców.

Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
-
Arucard wrote:...byłoby to pomocne w ściganiu przestępców.
Masz rację. Szukanie śladów może nie jest jakimś niecierpiącym zwłoki dodatkiem, ale bardzo urozmaici grę. A może powstanie w Cantr agencja detektywistyczna?
Cantryjczyk wrote:Calkiem niefajny i zarazem malo pozytywny pomysl, jestem przeciw
Jakieś argumenty?
Cantryjczyk wrote:(jesli w PD sie postaraja to ...
Skoro już mowa o wnoszących wiele do tematu wypocinach to:

- Mattan
Danio wrote:Cantryjczyk wrote:Calkiem niefajny i zarazem malo pozytywny pomysl, jestem przeciw
Jakieś argumenty?
Patrzysz na ziemię i widzisz że stu ludzi przeszło tedy w ciągu ostatnich dwu dni i zadeptali wszystko co sie da nie mówiąc o 11 rykszach, 6 motorach i 2 samochodach. Ale ty jako super tropiciel rozpoznajesz każdy trop osobno. Bzdura.