Ja jak nie wiem jak coś napisać to z reguły znajduję inne słowo na przekazanie tego co chce przekazać.

PS. Staram się pisać z polskimi znakami. A, od nastepnego posta wszystko przepuszczam przez worda, chcecie to macie

Moderators: Public Relations Department, Players Department
znajduję inne słowo na przekazanie tego co chce przekazać
Averus Wolfmaster wrote:Aa, widze, że ktoś zauważył spację między nawiasami. Otóż, jest to spacja wstawiana tam z premedytacją, czego odgadnięcie pewnie dużo nikomu nie zajęło. Tak samo postępuję z każdym tego typu znakiem, uważam, że tak jest ładniej i estetyczniej, no, ale każdy ma na ten temat własne zdanie.
bast wrote:
Akurat Twoje zdanie nic tu do rzeczy nie ma. Jakie "tego typu znaki" jeszcze masz na mysli jeśli wolno wiedzieć? Spacji miedzy nawiasami sie nie stawia, tak samo jak przed przecinkiem czy kropką (to są właśnie "znaki tego typu" przez niektórych zwane interpunkcyjnymi).
Leming ja nie do Ciebie cię odnosiłam tylko do Averusa.
Sama błędy robię, większość to literówki, czasem coś poważniejszego i póki ktoś mnie nie zirytuje durnym komentarzem typu "mnie to nawet kropka..." się nie odzywam.
bast wrote:Na przyszłośc radzę się kierować zasadą "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe." Próbujesz pouczać w kwestiach, o których chyba sam masz blade pojęcie, to mnie jedynie wkurza a nie sama Twoja osoba.
Leming wrote:PS. Wkurza mnie, jak czasem trzeba kilka dni czekać w grze na odpowiedź na najprostsze pytania...
robin_waw wrote:Cantr jest grą powolną i przystępując do gry musisz sobie zdawać sprawę, że są tacy co logują się raz na kilka dni, to nie Ogame.
Takie jest jedno z założeń tej gry, jeżeli to Cię denerwuje to nie jest to gra dla Ciebie.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest