Sasza wrote:Edit 26.III.:
nemo.. ja mowię jak Ja to widziałęm.. akurat znałem 4 twoje postacie i 3 robiły co mogły by uratować 1. Ba. Jedna w ogóle zachowywała się nie naturalnie.. jakby miała wiedze ooc.
..i mógłbym dalej polecieć z tekstem... przyjebałeś się o jedno a inna rozmowa była. Zresztą sam przyznajesz że zrobiłeś nie fair.. chuj z tym..
Zresztą teraz nie pamiętam co pod spodem pisałeś, a nie będę raz jeszcze czytać.
Dopiero teraz zauważyłem... Zamiast stanąć naprzeciw z otwartą przyłbicą i normalnie odpowiedzieć puszczasz cichcem bąka w postaci edita. Ręce opadają na takie gówniarstwo. Ja Ci cytuję jakie zarzuty i w stosunku do ilu postaci postawiło mi PD a Ty dalej swoje - zaliczanie zwłok do postaci chyba podpada pod nekrofilię, nie uważasz ? I na dodatek puszczasz następnego smroda zarzucając mi wykorzystywanie wiedzy ooc . Tacy jak Ty psują grę bo uważają że jeżeli ktos używa mózgu i potrafi wyciągac wnioski z pewnych faktów to automatycznie jest podejrzany . Ja potrafię uznac racje , którymi kieruje sie PD, chociaż nadal uważam że udział moich postaci w oficjalnie ogłoszonym publicznym pościgu za mordercami i piratami nie narusza NZ. Ale Ty niczego nie potrafisz przyznać , nawet tego że wypisujesz bzdury. Żałosne...