Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

nemo49

Postby nemo49 » Fri Mar 30, 2007 8:06 pm

Sasza wrote:Edit 26.III.:
nemo.. ja mowię jak Ja to widziałęm.. akurat znałem 4 twoje postacie i 3 robiły co mogły by uratować 1. Ba. Jedna w ogóle zachowywała się nie naturalnie.. jakby miała wiedze ooc.
..i mógłbym dalej polecieć z tekstem... przyjebałeś się o jedno a inna rozmowa była. Zresztą sam przyznajesz że zrobiłeś nie fair.. chuj z tym..
Zresztą teraz nie pamiętam co pod spodem pisałeś, a nie będę raz jeszcze czytać.

Dopiero teraz zauważyłem... Zamiast stanąć naprzeciw z otwartą przyłbicą i normalnie odpowiedzieć puszczasz cichcem bąka w postaci edita. Ręce opadają na takie gówniarstwo. Ja Ci cytuję jakie zarzuty i w stosunku do ilu postaci postawiło mi PD a Ty dalej swoje - zaliczanie zwłok do postaci chyba podpada pod nekrofilię, nie uważasz ? I na dodatek puszczasz następnego smroda zarzucając mi wykorzystywanie wiedzy ooc . Tacy jak Ty psują grę bo uważają że jeżeli ktos używa mózgu i potrafi wyciągac wnioski z pewnych faktów to automatycznie jest podejrzany . Ja potrafię uznac racje , którymi kieruje sie PD, chociaż nadal uważam że udział moich postaci w oficjalnie ogłoszonym publicznym pościgu za mordercami i piratami nie narusza NZ. Ale Ty niczego nie potrafisz przyznać , nawet tego że wypisujesz bzdury. Żałosne...
Matix

Postby Matix » Fri Mar 30, 2007 10:18 pm

Last edited by Matix on Sat Mar 31, 2007 7:23 am, edited 1 time in total.
http://www.matix.salon24.pl
Quijo

Postby Quijo » Sat Mar 31, 2007 12:29 am

Ja też również Nemo znałem trzy Twoje postacie z czego jedna pływa handlować do miejsca w którym Twoja zabita niedawno postać sprawowała władze i z tego co pamiętam to była tam nawet strażnikiem czy czymś takim, więc nie mów, ze nie naginasz NZ w każdy z możliwych sposobów. Ciesz sie, że PD zachowało sie dla ciebie bardzo ulgowo, bo ja na ich miejscu już dawno bym Ci bana walnął na wszystkie postaci, a nie tylko na jedną
http://www.gks-murcki.com
Elm0

Postby Elm0 » Sat Mar 31, 2007 9:04 am

O tym co jest naruszeniem zasad decyduje góra, a nie ty nemo. Jak nie akceptujesz ich zdania, to nie musisz w to grać, taka prawda. I nie rób syfu na forum bo żaden z "krzykaczy" nic w ten sposób nie wskórał a co najwyżej stracił twarz u innych graczy.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
nemo49

Postby nemo49 » Sat Mar 31, 2007 11:28 am

Zamiast odpowiedzi pozwole sobie przypomnieć wypowiedż jednego z najlepszych graczy polskiej strefy w trakcie jednej z dawnych dyskusji na temat NZ. Podpisuję się pod tą wypowiedzią obiema rękami i na tym kończę swój udział w tym temacie a wy jak sobie tam chcecie :)

PRUT
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:16 pm Post subject:

Czytam te posty i oczom nie wierzę!!

Wynika z nich bezpośrednio lub pośrednio, że:
1) wszyscy oszukują łamiąc NZ
2) wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą
3) tworzą się kółka wzajemnej adoracji
4) kółka uzgadniają ze sobą na gg cele działania i umawiają się kogo umoczyć jak i za co?
5) szerzy się donosicielstwo
6) każdy ma swoją "teczkę", a niektórzy domagają się lustracji

Ludzie!!! Co z wami?!
To TYLKO gra!

Uroczyście informuję, aby nie było później żadnych niedomówień:
1) Mam w nosie kto i jak łamie NZ o ile nie ma to znaczącego wpływu na grę!
2) Mam w nosie co kto wie o kim i jak z tej wiedzy korzysta w grze!
3) Nie w chodzę do żadnej kliki!
4) Nie podaję swojego gg, tudzież skype itd.
5) Nie donoszę (o ile ktoś nie przegina z łamaniem NZ) i nie obchodzi mnie czy ktoś donosi na mnie!
6) A już najbardziej w d... mam kto ma jaką "teczkę"

Jednocześnie ostrezgam i informuję, że będę stawał w obronie wszystkich, którzy odczują przesadne czepialstwo (jak biedny Skarbniq swego czasu) i tych którzy bedą w mniejszości (nawet jakby nie mieli racji)

... bo to tylko gra
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Sat Mar 31, 2007 12:11 pm

Tak. To tylko gra i zabawa. Dlatego nie psujmy jej sobie oszustwami.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Elm0

Postby Elm0 » Sat Mar 31, 2007 12:19 pm

Ja tam nie rozumiem czy to jest taki ból po prostu uczciwie powiedzieć że się nagięło zasady?
Chociaż z drugiej strony, jeśli taki ktoś nie uznaje współpracy swoich postaci za łamanie zasad to znaczy że będzie się tego dopuszczać dalej i w końcu zarobi bana. Korzystnie :D
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
PJ

Postby PJ » Tue Apr 03, 2007 11:23 pm

Nie da sie korzystac z cantryjskiego forum, na jaki temat sie nie wejdzie wszedzie offtop, w tym watku ponad polowa...to wina tego ze cantr jest spokojna gra i czesc ludzi musi sie wyzyc na spamie :)
Wkurzaja mnie wszystkie postaci grane w imie zasady"narypac ile sie da,zero osobowosci", czyli twory graczy ktorzy traktuja cantr jak gre ekonomiczna, a nie symulator spoleczny o charakterze rpg on line.I to chcialem napisac.Ale po 20stominutowym brnieciu przez ostatni oftop nominuje postaci offtopowiczow :D
Tragedia :)
"ten co nie obawia sie smierci nie umrze nigdy"
domeq

Postby domeq » Wed Apr 04, 2007 5:35 pm

Juliusz, Nemezja, i Lucek. Za caloksztalt zycia wg. zasady "moje i zysk ponad wasze". Dobrali sie idealnie w pary tak prywatne jak i zawodowe.
Matix

Postby Matix » Wed Apr 04, 2007 5:42 pm

Po raz kolejny nominacja dla ElmO i jego postaci Elmo z Portu Rzemiosł. Za nieodpowiedzialność, głupotę, egoizm oraz karierowiczostwo.

A jak jeszcze raz ktoś usunie mojego posta to nie skończy się tylko na linku ukrytym pod czerwonym napisem. :evil:
http://www.matix.salon24.pl
Regis

Postby Regis » Wed Apr 04, 2007 5:54 pm

Nawet boje sie myslec za co konkretnie jest ta nominacja... :lol:
Milo

Postby Milo » Wed Apr 04, 2007 7:49 pm

domeq wrote:Juliusz, Nemezja, i Lucek. Za caloksztalt zycia wg. zasady "moje i zysk ponad wasze". Dobrali sie idealnie w pary tak prywatne jak i zawodowe.

Nic nie rozumiem. Ani zasady tej ani jak trzy sztuki dobrały sie w pary i to zarowno prywatne jak i zawodowe :wink:
bast

Postby bast » Wed Apr 04, 2007 8:08 pm

Milo wrote:
domeq wrote:Juliusz, Nemezja, i Lucek. Za caloksztalt zycia wg. zasady "moje i zysk ponad wasze". Dobrali sie idealnie w pary tak prywatne jak i zawodowe.

Nic nie rozumiem. Ani zasady tej ani jak trzy sztuki dobrały sie w pary i to zarowno prywatne jak i zawodowe :wink:

no co
trojkacika nie widziales?
8)

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
domeq

Postby domeq » Wed Apr 04, 2007 8:09 pm

Milo wrote:

Rzadko ktore osoby tak bardzo mnie nie irytuja jak ta trojka :) Cala trojka, i nie tylko mnie, ale przyjaciol mojej postaci rowniez ;)

Ujawniac szczegolow chyba nie moge, bo nie do tego jest ten watek, i to raczej juz lamanie NZ.
Milo

Postby Milo » Wed Apr 04, 2007 8:28 pm

Ja nadal nie rozumiem... :roll:
"rzadko ktore osoby tak bardzo mnie nie irytuja jak ta trójka"
To one Cie irytuja czy nie?! Mógłbys pisac jakos jasniej?

I co z tym dobieraniem sie w pary bo to głownie mnie ciekawi. Trójkacik to bym zrozumial ale te pary mnie intryguja :wink:

Return to “Ogólne dyskusje”