Edit:
A prędkość slupa wcale nie jest o połowę mniejsza niż szabrownika. Prędkość slupa to 5000 jednostek a szabrownika 6000 jednostek (wg. Wiki). Slup powinien mieć góra 3000 jednostek.
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Elm0 wrote:Ja chcę coś co lagi zmniejszy...
Eresan wrote:Nie chodzi mi przynajmniej o zwolnienie slupa ale o przyśpieszenie Galeonu (niby najlepszy, najdroższy statek a nikt go nie urzywa...), który ma przeca najwięcej żagli. Nie powinien tracić albo niedużo przy obciążeniu. Tak mi sie wydaje. Po to jest i jest do tego taki drogi żeby był wyjątkowy a samo to ze bierze trochę więcej niż szybki szabrownik moim zdaniem nie wystarcza. Sami spójżcie jak mało jest galeonów... praktycznie urzywane są niemal tylko slupy i szabrowniki - to juz oznacza że cos nie do końca jest w porządku, albo z tymi, albo z pozostałymi statkami.
Pozdrawiam.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest