Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Crey

Postby Crey » Sun Mar 18, 2007 11:10 am

oj Koliberku, nie przypuszczalem, ze Yngvara prowadzila kobieta bardzo fajnie zbudowana postac, az zal, ze zdecydowalas sie nacisnac krzyzyk... wroc jeszcze kiedys
Obcy

Postby Obcy » Sun Mar 18, 2007 11:13 am

Niektóre teksty Ynga były prawie perwersyjne. Naprawdę trudno w to uwierzyć :D
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 11:22 am

Nie mogłabym zostawić 2 postaci i ograniczyć czas... ja w zasadzie głównie grałam 2 postaciami... Już pisałam, że przyznaję, że nie umiałam rozsądnie grać, ale ja mam ogólnie rozsądek niezręcznie;-)

A co do Ynga to też nie wiedziałam czy uda mi się stworzyć prawdziwego faceta będąc kobietą... ale okazało się, że wystarczy byc Yngvarem i nie mysleć o sobie;-).
Obcy

Postby Obcy » Sun Mar 18, 2007 7:44 pm

Po głębokiej analizie wydaje mi się właśnie, że to, że jesteś kobietą, właśnie pozwlało Ci dobrze odegrać małżonka. Szczególnie niektóre sceny... Czasami wydawało mi się, że nieuchronnie dojdzie do niezłej awantury :D Ale najwyraźniej znasz dobrze tą granicę :D
Zakładając oczywiście, że wdowę prowadzi kobieta 8)
gawi

Postby gawi » Sun Mar 18, 2007 9:20 pm

no Koliberku żes tą smiercią pogrążyła nas wszystkich w Zatoce i czekamy na Twój powrót Twego ducha w innym ciele<mruga> oby szybko a od emnie masz kamieniek na pamięć ;)
gawi

Postby gawi » Sun Mar 18, 2007 10:02 pm

i powiem jeszcze że widziałem wiele śmierci w grze ale po raz pierwszy zmarł ktos kto był bliski memu otoczeniu i nigdy bym nie uwierzył że to tak za boli teraz czekamy razem z szopami ... oby szybko to nastąpiło...
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 10:08 pm

Dziękuję za te słowa i kamyk, dbaj o pewną dzidę w Zatoce;-). Tą co czasem kwiatkami porasta... Przykro mi nadal... i brak bardzo Zatoki :-)

Obcy wolę ja jako ja nie wnikać... a Yngvar był zachwycony;-)
gawi

Postby gawi » Sun Mar 18, 2007 10:27 pm

oj wierze wierze no szkoda że tylko nie zapadłaś w śpiączke ale cóz czekamy na Ciebie z utęsknieniem i myśle że w ciągu pół roku alboi szybciej się doczekamy...a o dzid sie troszcze jak umiem...
Gulczak

Postby Gulczak » Wed Mar 21, 2007 1:37 pm

Ten post będzie moim pożegnalnym postem. Ujawniłem swoje postacie w temacie do tego przeznaczonym. Niczego nowego one nie wnosiły, także nie będzie wam ich brakować. W cantrze się już nie zobaczymy, żegnajcie! Może na forum jeszcze wróce. Pożyjemy... zobaczymy...
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Artur

Postby Artur » Wed Mar 21, 2007 3:08 pm

Gulczak... jak mogles...
CMR

Gajusz, Rufus, Flagella, Kaliban, Ariel i ...

Postby CMR » Wed Mar 21, 2007 6:12 pm

Cztery dni temu, w 1837 z Zielonego Świata odeszły moje postaci. Żegnając się, przekazuję od nich pozdrowienia, podziękowania i przeprosiny wszystkim, z którymi spotkały się w swoim krótkim życiu.

Od Gajusza: dla sennej Pauliny z Goździka -- byłaś moją ulubioną towarzyszką; życzę ci, żebyś dokończyła podróż na Tajemniczą Wyspę lub dokądkolwiek zapragniesz.

Od Rufusa: dla pracowitego Canto -- niech Ratusz będzie najżywszą kuźnią na świecie; dla wspaniałej Aronii -- niech twoich audycji słuchają na wszystkich lądach.

Od Flagelli: dla starego Regisusa i wszystkich Portowców -- mam nadzieję, że mi wybaczycie to nagłe odejście.

Od Kalibana: dla szukającej domu Treni -- może jednak Polana się nada?

Od Ariel: dla Ergaala lekarza -- wierzę, że spełnisz swoje marzenia i znajdziesz dobre miejsce na aptekę; dla dobrej Celestyny -- może mimo wszystko nie zmarnowałam twoich starań?

Od ... dla odważnej Banderry -- powodzenia, ciociu!

Dziękuję wszystkim graczom, z którymi dobrze (mam nadzieję) bawiliśmy się przez ten czas. Na wesoło, ale czasem też na poważnie. Przepraszam Was za nagłe i nieodpowiedzialne odejście od stołu.

CMR
Regis

Re: Gajusz, Rufus, Flagella, Kaliban, Ariel i ...

Postby Regis » Wed Mar 21, 2007 6:22 pm

CMR wrote:Od Flagelli: dla starego Regisusa i wszystkich Portowców -- mam nadzieję, że mi wybaczycie to nagłe odejście.

No powiedzmy ze dalem sie udobruchac, ale nie powiem zebym byl zadowolony :P

No ale gratuluje odgrywania Flagelli - jedna z najciekawszych, najsympatyczniejszych i najweselszych postaci jakie spotkalem w Cantr. Momentami zupelnie rozbrajajaca, ale absolutnie urzekajaca :wink:
Quijo

Postby Quijo » Wed Mar 21, 2007 6:31 pm

Kolejny świetny gracz nas opuścił :(
http://www.gks-murcki.com
nemo49

Postby nemo49 » Wed Mar 21, 2007 6:48 pm

Dlaczego wpadasz na chwilę ,opromieniasz zielony świat i znikasz ? Tak nie można. Jestem bardzo rozżalony....
Snake

Re: Gajusz, Rufus, Flagella, Kaliban, Ariel i ...

Postby Snake » Wed Mar 21, 2007 7:27 pm

CMR wrote:Od Ariel: dla Ergaala lekarza -- wierzę, że spełnisz swoje marzenia i znajdziesz dobre miejsce na aptekę; dla dobrej Celestyny -- może mimo wszystko nie zmarnowałam twoich starań?

Jak można było dziewczynę nazwać Ariel? ... to nie po katolicku :twisted:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)

Return to “Ogólne dyskusje”