Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Obcy

Postby Obcy » Sun Mar 18, 2007 9:23 am

Wdowę trzeba pocieszać.
Trochę się załamała fabuła, a była bardzo obiecująca...
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 9:30 am

Mnie się też trochę załamało... mam nadzieję, że wdowa będzie nadal żyć szczęśliwie, a fabułę zaraz podniesiecie...
Chociaż zdaję sobie sprawę, że wobec Was to nie było miłe... ale nie mogło być inaczej...

A wszystkim, którzy chcieliby mnie udusić, oprócz tego, że dziękuję, bo oznacza to, że miała sens moja kreacja nie tylko dla mnie, to chcę powiedzieć, że wcale nie jest łatwo i wciąż tęsknię do postaci, które mnie otaczały... więc duszenie byłoby w tej sytuacji nagrodą.
Obcy

Postby Obcy » Sun Mar 18, 2007 9:33 am

Zważając na ostatnie wydażenia w grze, powód musiał byc naprawdę nagły...
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 9:46 am

W zasadzie to był powód już od jakiegoś czasu na wczoraj... ale jakoś nie mogłam się z tym pogodzić... w końcu zżyłam się z moimi postaciami i innymi otaczającymi mnie...
Obcy

Postby Obcy » Sun Mar 18, 2007 9:49 am

No to w sumie mogłaś troszeczkę inaczej poprowadzić Yngvara... :cry:
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 9:58 am

Nie mogłam... bo to, że był na wczoraj nie znaczy, że miałam to w planach od dawna, znaczy że powinnam była to zrobić, ale nie robiłam...
W sumie to nie wierzyłam, że mi się uda z tym krzyżem...
Ale przyszedł dzień kiedy ta decyzja stała się absolutną koniecznością...
Eresan

Postby Eresan » Sun Mar 18, 2007 10:03 am

Oby Ci się śnił po nocach doputy, dopuki nie wrócisz do Nas :P

Pozdrawiam.
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 10:07 am

Wiesz Eresanie jest duża szansa na to;-)
Teraz przerzuciłam się na forum, zeby mieć z Wami nadal jakiś kontakt:-)
justam

Postby justam » Sun Mar 18, 2007 10:23 am

Chyba lepiej by bylo gdyby postacie wczesniej byly uspione na dluzszy czas przed wcisnieciem krzyzyka (nikt ma wiecej nie wciskac :twisted:) No bo jak sie rozmawia a tu nadle ktos umiera to nie jest za wesolo :cry: w szczegolnosci dla niektorych postaci. Szczerze to nawet mi sie lezka zakrecila widza rozpacz odgrywanych postaci :wink:
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 10:27 am

Pewnie byłoby lepiej, ale tak nie dałabym rady... nie umiałabym ich uśpić i nie logować się, aż tak silnej woli nie mam...
Co do rozpaczy nadal jest mi naprawdę przykro, bo wiem, że za moją decyzję zapłaciłam nie tylko ja, ale i inni... za co przepraszam...
Gdybym wiedziała, że tak to się skończy to nie zaczynałabym grać... ale nie wiedziałam.
justam

Postby justam » Sun Mar 18, 2007 10:42 am

Ja sie ciesze, ze gralas i to bardzo, bylo milo i jest co wspominac. Chociaz ....moze jednak nie ciesze sie, bo m.in przez Twoje postacie jestem jeszcze bardziej uzalezniona od zielonej strony :wink: ale to juz chyba moja wina ;P
Tak czy siak mam nadzieje ze wrocisz do nas. Pozdrowionka moze wie juz wiesz od kogo :wink:
Trzymaj sie cieplo
Mattan

Postby Mattan » Sun Mar 18, 2007 10:50 am

justam wrote:Chyba lepiej by bylo gdyby postacie wczesniej byly uspione na dluzszy czas przed wcisnieciem krzyzyka (nikt ma wiecej nie wciskac :twisted:) No bo jak sie rozmawia a tu nadle ktos umiera to nie jest za wesolo :cry: w szczegolnosci dla niektorych postaci. Szczerze to nawet mi sie lezka zakrecila widza rozpacz odgrywanych postaci :wink:

Ja wolę nagłe odejścia choć są bardziej bolesne. Moje postacie zamartwiają się o takich śpiochów.
koliberek

Postby koliberek » Sun Mar 18, 2007 11:00 am

justam wrote:Ja sie ciesze, ze gralas i to bardzo, bylo milo i jest co wspominac. Chociaz ....moze jednak nie ciesze sie, bo m.in przez Twoje postacie jestem jeszcze bardziej uzalezniona od zielonej strony :wink: ale to juz chyba moja wina ;P
Tak czy siak mam nadzieje ze wrocisz do nas. Pozdrowionka moze wie juz wiesz od kogo :wink:
Trzymaj sie cieplo

Mam swoje pewne podejrzenia... ale żadnej pewności...
Też się cieszę, że grałam... tylko, że tęsknię teraz jak cholera... ;-)
Eresan

Postby Eresan » Sun Mar 18, 2007 11:04 am

Nie rozumiem, dlaczego w takim bądź razie nie zostawiłaś 1-2 postaci, dodatkowo ograniczając o połowę czas jaki na nie poświecałaś... Myślę że byłoby to najzdrowsze podejście i najmniej bolesne :( . No ale oczywiście nie jestem na Twoim miejscu i nie wiem czy taka opcja wogóle była możliwa...

Pozdrawiam
Obcy

Postby Obcy » Sun Mar 18, 2007 11:08 am

Tak, trzeba było tak zrobić... :?

Return to “Ogólne dyskusje”