Wiesci z frontu (ProgD & RD) - dyskusje i komentarze

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Mattan

Postby Mattan » Tue Feb 06, 2007 3:00 pm

w.w.g.d.w wrote:Czy ja dobrze widze?Do teleskopu mozna wsadzic tylko rubinowa soczewke?Dlaczego??? :cry:

Ja wkładam diamentowe. :)
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Feb 07, 2007 12:11 am

rury można wyłączyć.
cantr się posypał
Quijo

Postby Quijo » Wed Feb 07, 2007 12:27 am

Columb odkrywca :D JE prawie od razu szło wyłączyć, po wgraniu
http://www.gks-murcki.com
Mattan

Postby Mattan » Mon Feb 12, 2007 12:38 am

vehicle assembly line - to dźwig do załadowywania pojazdów czy dźwig do ładowania towarów na pojazdy? :D
Milo

Postby Milo » Mon Feb 12, 2007 12:44 am

Wiesz... To brzmi moze absurdalnie ale to linia produkcyjna...

http://www.flynnresearch.net/applicatio ... y_Line.jpg

Seryjna produkcja w Cantr?! :shock:
keisha

Postby keisha » Mon Feb 12, 2007 7:40 am

e tam...

Mnie bardzie zaintrygowała poduszka :D To chyba będzie coś takiego jak miecz drewniany, będzie można nią walkę ćwiczyć.
kemesO

Postby kemesO » Mon Feb 12, 2007 9:57 am

wszedłem w menu budowania, wybrałem półprodukty, następnie uzbrojenie, potem "trash smoke bundle", dalej "kontynuj", ale nastepnie nie zakładałem projektu, tylko kliknąłem zieloną strzałkę w lewo i...
ZOBACZCIE SAMI :shock: :shock: :shock:
to jakiś błąd, czy takie rzeczy mają być wprowadzone :?: :?: :?:
EDIT: zauważyłem, że kilka już jest
domeq

Postby domeq » Mon Feb 12, 2007 10:21 am

kemesO wrote:wszedłem w menu budowania, wybrałem półprodukty, następnie uzbrojenie, potem "trash smoke bundle", dalej "kontynuj", ale nastepnie nie zakładałem projektu, tylko kliknąłem zieloną strzałkę w lewo i...
ZOBACZCIE SAMI :shock: :shock: :shock:
to jakiś błąd, czy takie rzeczy mają być wprowadzone :?: :?: :?:
EDIT: zauważyłem, że kilka już jest

Ona ma dwadzieścia lat i po mistrzowsku pracuje przy projekcie 'Collecting wood'. Ona ma na sobie:
konopna tunika bez rękawów długa na tyle by zakryć biodra.

Widzisz, że nosi przy sobie :
Podwozie samochodu;
całkiem nowa żelazna tarcza;
całkiem nowe miechy kowalskie

Nie powiem kto to (chyba ze departamentom), ale urodzila sie poltora roku temu, i na pewno podwozia samochodu nie miala :|

Wydaje sie mi, ze jest to blad, i pojawilo sie to u niej przez przypadek. Dodam, ze jest moja pracowniczka, i nie ma szans aby weszla w posiadanie tego w jakikolwiek dajacy sie wyjasnic sposob.

No i te projekty:

(narzedzia)
Podwozie autobusu [Bus Frame]
Podwozie furgonetki [Van Frame]
Podwozie limuzyny [Limousine Frame]
Podwozie małego traktora [Small Tractor Frame]
Podwozie małej furgonetki [Small Van Frame]
Podwozie małej półciężarówki [Small Pickup Frame]
Podwozie samochodu [Car Frame]
Podwozie traktora [Tractor Frame]

[...]

small copper Pot
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
łom [crowbar]

Plus:

Broń stalowa (21)
feather pillow
feather pillow
feather pillow
Milo

Postby Milo » Mon Feb 12, 2007 10:51 am

Mi sie podoba :)
Potrwa to pewnie wieki zanim wszystko dopracuja i zaimplementuja ale coz, ludzie z RD i ProgD nie maja niestety etatów :wink:
Moze i statki będa w przyszlosci z cześci? (kadłub, maszty, olinowanie, żagle - do tego stocznia do składania dużych statków)
domeq

Postby domeq » Mon Feb 12, 2007 11:21 am

Milo wrote:Mi sie podoba :)
Potrwa to pewnie wieki zanim wszystko dopracuja i zaimplementuja ale coz, ludzie z RD i ProgD nie maja niestety etatów :wink:
Moze i statki będa w przyszlosci z cześci? (kadłub, maszty, olinowanie, żagle - do tego stocznia do składania dużych statków)

Tak powinno od poczatku byc.

Teraz to jest troche dziwne - we Vlotryan samochody i motory, a dwie osady dalej w las... kamienne mlotki i kosciane dzidy. A na plazach to nawet dzid nie widzieli. Ryby rekoma lowia.. dobra, przesadzam ;)

Jednak, mi tez zwiekszenie komplikacji przy budowie zaawansowanych rzeczy bardzo sie podoba.
Elm0

Postby Elm0 » Mon Feb 12, 2007 11:23 am

domeq wrote:
Teraz to jest troche dziwne - we Vlotryan samochody i motory, a dwie osady dalej w las... kamienne mlotki i kosciane dzidy. A na plazach to nawet dzid nie widzieli. Ryby rekoma lowia.. dobra, przesadzam ;)

Wiesz, to świadczy tylko o kiepskiej wymianie towarowej albo o nięchęci Vlotryańczyków do pomocy humanitarnej :lol:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
domeq

Postby domeq » Mon Feb 12, 2007 11:30 am

Elm0 wrote:Wiesz, to świadczy tylko o kiepskiej wymianie towarowej albo o nięchęci Vlotryańczyków do pomocy humanitarnej :lol:

Dobra.

To teraz oddawac wspomnianej pani z podwoziem siekiere - bo z tego co widze, zamienila sie w kilku kilogramowa czesc do samochodu. :wink:

Oczywiscie... w sumie... nie mam nic przeciwko, aby to podwozie sobie zostalo :> wy bedziecie miec mniej roboty, i ja tez :-P
Milo

Postby Milo » Mon Feb 12, 2007 11:44 am

domeq wrote:Teraz to jest troche dziwne - we Vlotryan samochody i motory, a dwie osady dalej w las... kamienne mlotki i kosciane dzidy. A na plazach to nawet dzid nie widzieli. Ryby rekoma lowia.. dobra, przesadzam ;)

Jednak, mi tez zwiekszenie komplikacji przy budowie zaawansowanych rzeczy bardzo sie podoba.

A kawalek dalej luksusowy zaklad krawiecki o ile sie orientuje :wink:

A co do komplikacji to ja uparcie bym chcial jakas forme entropi. Niech kamienne sciany wietrzeja, cegly sie krusza, drewno butwieje a zelazo żre korozja. Bo wszystko co nasze postacie wydobywaja i przetwarzaja gromadzi sie bez konca. Zakopywanie ubran ze zmarlymi to kropla w morzu potrzeb ;)
Mattan

Postby Mattan » Mon Feb 12, 2007 11:54 am

Milo wrote:A co do komplikacji to ja uparcie bym chcial jakas forme entropi. Niech kamienne sciany wietrzeja, cegly sie krusza, drewno butwieje a zelazo żre korozja. Bo wszystko co nasze postacie wydobywaja i przetwarzaja gromadzi sie bez konca. Zakopywanie ubran ze zmarlymi to kropla w morzu potrzeb ;)

Ściany wietrzeją tak samo pojazdy i narzędzia i broń. Uważaj bo ci strop na głowę spadnie. :)
Milo

Postby Milo » Mon Feb 12, 2007 12:00 pm

Sciany i pojazdy jeszcze nie chyba.
A naprawy zuzywaja CZAS a nie SUROWCE

Return to “Ogólne dyskusje”