w.w.g.d.w wrote:Czy ja dobrze widze?Do teleskopu mozna wsadzic tylko rubinowa soczewke?Dlaczego???
Ja wkładam diamentowe.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
kemesO wrote:wszedłem w menu budowania, wybrałem półprodukty, następnie uzbrojenie, potem "trash smoke bundle", dalej "kontynuj", ale nastepnie nie zakładałem projektu, tylko kliknąłem zieloną strzałkę w lewo i...
ZOBACZCIE SAMI![]()
![]()
![]()
to jakiś błąd, czy takie rzeczy mają być wprowadzone![]()
![]()
EDIT: zauważyłem, że kilka już jest
Milo wrote:Mi sie podoba
Potrwa to pewnie wieki zanim wszystko dopracuja i zaimplementuja ale coz, ludzie z RD i ProgD nie maja niestety etatów![]()
Moze i statki będa w przyszlosci z cześci? (kadłub, maszty, olinowanie, żagle - do tego stocznia do składania dużych statków)
domeq wrote:
Teraz to jest troche dziwne - we Vlotryan samochody i motory, a dwie osady dalej w las... kamienne mlotki i kosciane dzidy. A na plazach to nawet dzid nie widzieli. Ryby rekoma lowia.. dobra, przesadzam
Elm0 wrote:Wiesz, to świadczy tylko o kiepskiej wymianie towarowej albo o nięchęci Vlotryańczyków do pomocy humanitarnej
domeq wrote:Teraz to jest troche dziwne - we Vlotryan samochody i motory, a dwie osady dalej w las... kamienne mlotki i kosciane dzidy. A na plazach to nawet dzid nie widzieli. Ryby rekoma lowia.. dobra, przesadzam
Jednak, mi tez zwiekszenie komplikacji przy budowie zaawansowanych rzeczy bardzo sie podoba.
Milo wrote:A co do komplikacji to ja uparcie bym chcial jakas forme entropi. Niech kamienne sciany wietrzeja, cegly sie krusza, drewno butwieje a zelazo żre korozja. Bo wszystko co nasze postacie wydobywaja i przetwarzaja gromadzi sie bez konca. Zakopywanie ubran ze zmarlymi to kropla w morzu potrzeb
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest