Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Kalsiver
-
Sasza
Leon...
..a gdzie Lyon?
Traktowaliśmy go jak..
No i się boi/wstydzi pokazać
A co do sugestii. Jakkolwiek tam ziomki wolicie.. i tak będzie spoko.
..a gdzie Lyon?
Traktowaliśmy go jak..
No i się boi/wstydzi pokazać
A co do sugestii. Jakkolwiek tam ziomki wolicie.. i tak będzie spoko.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
matt_
-
Avx
Czy nie możnaby wprowadzić możliwości balsamowania zwłok, tak, żeby nie znikały z czasem ?
Byłoby to bardzo przydatne, jeśli nie zamierza się kogoś chować w ziemi tylko uchonorowac osiągnięcia umieszczeniem ciała w mauzoleum.
Oczywiście powinien być to projekt wymagający trochę surowców (Żywica ? Sól ? Alkohol ?) i zajmujący trochę czasu.
Byłoby to bardzo przydatne, jeśli nie zamierza się kogoś chować w ziemi tylko uchonorowac osiągnięcia umieszczeniem ciała w mauzoleum.
Oczywiście powinien być to projekt wymagający trochę surowców (Żywica ? Sól ? Alkohol ?) i zajmujący trochę czasu.
- w.w.g.d.w
-
Avx
- Mattan
- robin_waw
Przeciąganie surowców, podoba mi się że mogę przeciągnąć na statek od razu 20 kilo kamienia ale jak wejdę do magazynu a tam leży 120 kilo kamienia to nie dam rady go przeciągnąć, nie mogę przeciągnąć 20 kilo kamienia z magazynu tak żeby pozostałe 100 kilo zostało nie ruszone
Opcja jest pomocna przy załadunku nieduzych ilości do pojazdów czy magazynu czy zabraniu urobku z kamieniołomu, kopalni itp. ale nie da się w drugą stronę czyli z magazynu załadować statku, pojazdu, wiadomo że jak mam 500 kilo marchewek w magazynie a chce sprzedać 150 kilo to i tak muszę 10 kursów zrobić i to w dodatku jak będę na golasa latał
Opcja jest pomocna przy załadunku nieduzych ilości do pojazdów czy magazynu czy zabraniu urobku z kamieniołomu, kopalni itp. ale nie da się w drugą stronę czyli z magazynu załadować statku, pojazdu, wiadomo że jak mam 500 kilo marchewek w magazynie a chce sprzedać 150 kilo to i tak muszę 10 kursów zrobić i to w dodatku jak będę na golasa latał
-
Legalus
- robin_waw
Legalus wrote:Ten temat zdaje się, już przewinął, takie mam wrażenie, ale nie chce mi się przeglądać tych 60 stron, między którymi to może być. Będzie może wiertło do Magnetytu kiedyś?
Jeżeli to ma być odpowiedź na mojego posta to przeciąganie surowców jest zaimplementowane od wczoraj a ty mnie wysyłasz gdzieś 60 stron do tyłu ?
-
Legalus
- CzerwonyMag
Hubert to mi wygląda chyba na reinkarnację Lyona albo co gorsza Elkarisha... Co się z tym światem dzieje
No a ten magnetyt... To chyba nie fair, jeżeli do hematytu jest a do magnetytu nie ma co nie?
Co do przesuwania określonej ilości to mój kontrargument... Zbyt łatwo... Dla złodziei rzecz jasna... Bo teraz sami 100 kilo wapienia nie wyciągną, a jakby mogli w partiach po 30 kilo... Zaraz mi ktoś powie, że mogą poprzenosić ręcznie (wkładać do plecaka, włazić an pojazd, wyrzucać z plecaka, złazić z pojazdu, znów podnosić itd.)... To dużo więcej roboty, więc przeciąganie surowców im tę robotę ułatwia i przyspiesza. Fakt, że to nie jest argument decydujący - wniosek:nie kładź 100 kilo wapienia na ziemię, i muszę przyznać że i mi by się to przydało bo nie trzebaby tyle latać (mam takiego jednego zarządce - bleeeee)
No a ten magnetyt... To chyba nie fair, jeżeli do hematytu jest a do magnetytu nie ma co nie?
Co do przesuwania określonej ilości to mój kontrargument... Zbyt łatwo... Dla złodziei rzecz jasna... Bo teraz sami 100 kilo wapienia nie wyciągną, a jakby mogli w partiach po 30 kilo... Zaraz mi ktoś powie, że mogą poprzenosić ręcznie (wkładać do plecaka, włazić an pojazd, wyrzucać z plecaka, złazić z pojazdu, znów podnosić itd.)... To dużo więcej roboty, więc przeciąganie surowców im tę robotę ułatwia i przyspiesza. Fakt, że to nie jest argument decydujący - wniosek:nie kładź 100 kilo wapienia na ziemię, i muszę przyznać że i mi by się to przydało bo nie trzebaby tyle latać (mam takiego jednego zarządce - bleeeee)