Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Kalsiver

Postby Kalsiver » Mon Jan 15, 2007 5:47 pm

Lol za dużo władcy pierścieni...
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Sasza

Postby Sasza » Tue Jan 16, 2007 1:52 am

Leon...
..a gdzie Lyon?
Traktowaliśmy go jak.. :lol:
No i się boi/wstydzi pokazać

A co do sugestii. Jakkolwiek tam ziomki wolicie.. i tak będzie spoko.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
matt_

Postby matt_ » Tue Jan 16, 2007 3:19 am

Sasza wrote: ..a gdzie Lyon?

może dorósł i i przestał w Cantra grać?
Avx

Postby Avx » Tue Jan 16, 2007 8:40 am

Czy nie możnaby wprowadzić możliwości balsamowania zwłok, tak, żeby nie znikały z czasem ?

Byłoby to bardzo przydatne, jeśli nie zamierza się kogoś chować w ziemi tylko uchonorowac osiągnięcia umieszczeniem ciała w mauzoleum.

Oczywiście powinien być to projekt wymagający trochę surowców (Żywica ? Sól ? Alkohol ?) i zajmujący trochę czasu.
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Tue Jan 16, 2007 9:20 am

Ciala nie trzeba konserwowac,nie znika.Co ciekawe starzeje sie! :roll: To absolutnie dziwne,warto to zmienic.
Avx

Postby Avx » Tue Jan 16, 2007 11:17 am

w.w.g.d.w wrote:Ciala nie trzeba konserwowac,nie znika.Co ciekawe starzeje sie! :roll: To absolutnie dziwne,warto to zmienic.

Hmmmm... Ja gdzieś na forum czytałem, że z czasem znika.
Mattan

Postby Mattan » Tue Jan 16, 2007 11:31 am

Avx wrote:
w.w.g.d.w wrote:Ciala nie trzeba konserwowac,nie znika.Co ciekawe starzeje sie! :roll: To absolutnie dziwne,warto to zmienic.

Hmmmm... Ja gdzieś na forum czytałem, że z czasem znika.

Nie znika. Przynajmniej w budynku.
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Jan 16, 2007 12:41 pm

Przeciąganie surowców, podoba mi się że mogę przeciągnąć na statek od razu 20 kilo kamienia ale jak wejdę do magazynu a tam leży 120 kilo kamienia to nie dam rady go przeciągnąć, nie mogę przeciągnąć 20 kilo kamienia z magazynu tak żeby pozostałe 100 kilo zostało nie ruszone :(
Opcja jest pomocna przy załadunku nieduzych ilości do pojazdów czy magazynu czy zabraniu urobku z kamieniołomu, kopalni itp. ale nie da się w drugą stronę czyli z magazynu załadować statku, pojazdu, wiadomo że jak mam 500 kilo marchewek w magazynie a chce sprzedać 150 kilo to i tak muszę 10 kursów zrobić i to w dodatku jak będę na golasa latał :oops:
Legalus

Postby Legalus » Tue Jan 16, 2007 1:32 pm

Ten temat zdaje się, już przewinął, takie mam wrażenie, ale nie chce mi się przeglądać tych 60 stron, między którymi to może być. Będzie może wiertło do Magnetytu kiedyś?
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Jan 16, 2007 1:35 pm

Legalus wrote:Ten temat zdaje się, już przewinął, takie mam wrażenie, ale nie chce mi się przeglądać tych 60 stron, między którymi to może być. Będzie może wiertło do Magnetytu kiedyś?

Jeżeli to ma być odpowiedź na mojego posta to przeciąganie surowców jest zaimplementowane od wczoraj a ty mnie wysyłasz gdzieś 60 stron do tyłu ?
Legalus

Postby Legalus » Wed Jan 17, 2007 9:00 am

To była taka dygresja, nie odpowiedź. Mówiłem o tym, że Wiertło do Magnetytu było omawiane chyba, ale nie chce mi się całego tematu przeglądać, więc pytam, jak się ma z nim sprawa
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
Hubert

Humbas

Postby Hubert » Thu Jan 18, 2007 7:15 pm

Dobrze. Uważam że to naprawde dobry pomysł :D :D :D :D :D
Wszystkie drogi zasypał zimny śnieg...
Gdybym tylko zerwał łańcuch...
Ten ktory trzyma mnie...
Ten przez ktorego nie moge nic zrobic!
Lecz...
Jednak i tak nie znalazł bym drogi ku lepszemu światu...
Hubert

humbas

Postby Hubert » Thu Jan 18, 2007 7:20 pm

sorry pomylilem tematy

Ten ktory trzyma mnie...

Lecz...

Hubert

humbas

Postby Hubert » Thu Jan 18, 2007 7:23 pm

Dobrze. Bardzo dobry pomysl moin zdaniem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ten ktory trzyma mnie...

Lecz...

CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Thu Jan 18, 2007 7:48 pm

Hubert to mi wygląda chyba na reinkarnację Lyona albo co gorsza Elkarisha... Co się z tym światem dzieje ;)

No a ten magnetyt... To chyba nie fair, jeżeli do hematytu jest a do magnetytu nie ma co nie?

Co do przesuwania określonej ilości to mój kontrargument... Zbyt łatwo... Dla złodziei rzecz jasna... Bo teraz sami 100 kilo wapienia nie wyciągną, a jakby mogli w partiach po 30 kilo... Zaraz mi ktoś powie, że mogą poprzenosić ręcznie (wkładać do plecaka, włazić an pojazd, wyrzucać z plecaka, złazić z pojazdu, znów podnosić itd.)... To dużo więcej roboty, więc przeciąganie surowców im tę robotę ułatwia i przyspiesza. Fakt, że to nie jest argument decydujący - wniosek:nie kładź 100 kilo wapienia na ziemię, i muszę przyznać że i mi by się to przydało bo nie trzebaby tyle latać (mam takiego jednego zarządce - bleeeee)
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image

Return to “Sugestie”