Sprawa rzezi w Zaciszu - komentarz(e)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

kemesO

Postby kemesO » Tue Jan 09, 2007 7:56 pm

ich postaci znały imiona innych, których nigdy nie spotkały, więc nie miały prawa ich znać, po drugie postać w więzieniu zapowiadała ich rychłe przypłynięcie w celu jego uwolnienia, chcesz jeszcze jakichś dowodów :?:
ActionMutante

Postby ActionMutante » Tue Jan 09, 2007 7:59 pm

Wypiepszyc frajerow. Nie ma dla takich szmat miejsca w cantr! Jesli bedzie mozliwosc (i jesli OOC to bylo) wskrzeszenia, to jestem za. Sasza nie lam sie, glupio tak pieprzyc tymbardzij, ze spotykalem sie z o wiele mniej perfidnym OOC... Ech... Szkoda slow... Popatrzcie, na reakcje Saszy :? Czlowiek sie prawie zalamal...
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
marol

Postby marol » Tue Jan 09, 2007 8:20 pm

Jako, że sprawa ważna, to powiem, że:
- motywy, skład grupy atakującej oraz sposób przeprowadzenia ataku były bardzo jaskrawym naruszeniem NZ (postacie 3 z 4 graczy były więzione/zginęły w tamtejszym więzieniu),
- ofiary nie będą wskrzeszone,
- proszę mieć na względzie, że niektórzy gracze nie czytają forum i po prostu są nieświadomi, że nie wolno współpracować poza grą, szczególnie jeśli wywodzą się z gier typu OGame - nie mówię, że było tak w tym wypadku - ale bądźcie świadomi, że nie wiecie wszystkiego; znacie wersję tylko jednej strony.
AUTO

Postby AUTO » Tue Jan 09, 2007 8:28 pm

^^^^

Czyli pewnie kary jak zwykle będą łagodne :/

Skoro oni mogą wykorzystywać wiedzę OOC to ja też. Gracze z zaatakowanej osady. Podajcie nazwy statku na którym przypłynęli. Od tej pory jak któraś z moich postaci się na niego natknie i będzie miała pewność, że to postacie tych nikczemnych graczy to zabije.
marol

Postby marol » Tue Jan 09, 2007 8:35 pm

AUTO wrote:Podajcie nazwy statku na którym przypłynęli. Od tej pory jak któraś z moich postaci się na niego natknie i będzie miała pewność, że to postacie tych nikczemnych graczy to zabije.
Bądź świadom, że jeśli PD potraktuje to poważnie, to dostaniesz zakaz atakowania tych postaci.
goli7

Postby goli7 » Tue Jan 09, 2007 8:42 pm

W swietle tego, co napisal Marol, pozostaje mi tylko ponowic swoja prosbe do Saszy i zbynola.
Sasza

Postby Sasza » Tue Jan 09, 2007 8:42 pm

marol wrote:J
- proszę mieć na względzie, że niektórzy gracze nie czytają forum i po prostu są nieświadomi, że nie wolno współpracować poza grą, szczególnie jeśli wywodzą się z gier typu OGame - nie mówię, że było tak w tym wypadku - ale bądźcie świadomi, że nie wiecie wszystkiego; znacie wersję tylko jednej strony.

Kilka dni temu, zdziwiony, że nadal nie chce odłożyć broni i się poddać. Powiedziałem jego postaci w ooc żeby nie nie łamał zasad i nie używał OOC.

Nie dość, że wcześniej grał ooc.. Ale to znieważyłem, skoro nic nam nie zrobili, a dowodów nie było, lecz domysły.. To teraz pewnie z tymi samymi tam przypłynął by zabić.
Nie wiem skąd tam zemsta, skoro mówiłem im z ponad rok CAntryjski, nic im nie robiąc (dobra postać to była), że wystarczy by się poddali (tylko broń odłożyli) i zostaną za jakiś czas uwolnieni, jak tylko tarcze sobie zrobimy.
Lecz oni woleli się uwolnić naruszając zasady...

Ja chcę wiedzieć jaka będzie kara dla nich. A sądzę że inni też są ciekawi, jak też pracujecie.
Co oczywiście doceniam.

PS. Można się tylko domyślać, że dla zabawy, znów zaatakują Zacisze za jakiś czas...
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Nazi

Postby Nazi » Tue Jan 09, 2007 8:46 pm

zapłacą za to co zrobili naszemu kochanemu przywódcy*groznie zaciska pięść*
marol

Postby marol » Tue Jan 09, 2007 8:47 pm

Sasza wrote:PS. Można się tylko domyślać, że dla zabawy, znów zaatakują Zacisze za jakiś czas...
Kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć, że jeśli wiemy o okolicznościach OOC, to zabraniamy takich ataków.
AUTO

Postby AUTO » Tue Jan 09, 2007 8:49 pm

marol wrote:Bądź świadom, że jeśli PD potraktuje to poważnie, to dostaniesz zakaz atakowania tych postaci.

A jeśli nie posłucham to zlikwidujecie moje konto, tak?
A oni zostaną potraktowani znacznie łagodniej.
Dziękuję za taką sprawiedliwość

Poza tym jeśli prawdziwa wersja nieco różni się od przedstawionej tutaj, to ujawnijcie całą prawdę, skoro już pozwoliliście rozwinąć ten temat na forum.

PS: Na razie jeszcze nie znam nawet nazwy ich statku, nie mam żadnej postaci w Zaciszu, więc jeśli coś chcecie mi zabronić, to na początek muszę wiedzieć czego mi nie wolno.
marol

Postby marol » Tue Jan 09, 2007 8:59 pm

AUTO wrote:A jeśli nie posłucham to zlikwidujecie moje konto, tak?
A oni zostaną potraktowani znacznie łagodniej.
Dziękuję za taką sprawiedliwość
Ja nie wiem jak zostaną potraktowani, PD też tego jeszcze nie wie. Więc jesteś uprzedzony.
AUTO wrote:Poza tym jeśli prawdziwa wersja nieco różni się od przedstawionej tutaj, to ujawnijcie całą prawdę, skoro już pozwoliliście rozwinąć ten temat na forum.
Ujawniłem tyle, na ile GAB mi pozwoliło.
AUTO wrote:Na razie jeszcze nie znam nawet nazwy ich statku, nie mam żadnej postaci w Zaciszu, więc jeśli coś chcecie mi zabronić, to na początek muszę wiedzieć czego mi nie wolno.
Stary gracz jesteś i znasz NZ. Jeśli mieszkańcy Zacisza będą ich ścigać - OK. Jeśli inni usłyszą o tym w grze i będą ich ścigać - OK. Jeśli wasze postacie będą wyczekiwać na wieści o Zalesiu, by rzucić się do zemsty, bo znacie tę historię w forum - tak nie wolno.
tehanu

Postby tehanu » Tue Jan 09, 2007 9:30 pm

czy na prawdę nie da się nic już zrobić z tymi zamordowanymi postaciami?
bo jest mi obojętnie jak ale zwróćcie ich Zaciszu.. :(
proszę..
AUTO

Postby AUTO » Tue Jan 09, 2007 9:59 pm

A czy możecie choć przymknąć oko na łamanie NZ przes graczy prowadzących zabite postaci, aby mogli przybyć swoimi nowymi postaciami do Zacisza?
Elm0

Postby Elm0 » Tue Jan 09, 2007 10:13 pm

:shock: :shock: :shock:

Przegięcie...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Sasza

Postby Sasza » Tue Jan 09, 2007 10:26 pm

Wiesz...
To by nie było to samo.. :(
..mam postać niedaleko Zacisza, i myślę czy w ogóle nią grać, bądź odejść daleko..
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.

Return to “Ogólne dyskusje”