Sprawa rzezi w Zaciszu - komentarz(e)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- ActionMutante
Wypiepszyc frajerow. Nie ma dla takich szmat miejsca w cantr! Jesli bedzie mozliwosc (i jesli OOC to bylo) wskrzeszenia, to jestem za. Sasza nie lam sie, glupio tak pieprzyc tymbardzij, ze spotykalem sie z o wiele mniej perfidnym OOC... Ech... Szkoda slow... Popatrzcie, na reakcje Saszy
Czlowiek sie prawie zalamal...

All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- marol
Jako, że sprawa ważna, to powiem, że:
- motywy, skład grupy atakującej oraz sposób przeprowadzenia ataku były bardzo jaskrawym naruszeniem NZ (postacie 3 z 4 graczy były więzione/zginęły w tamtejszym więzieniu),
- ofiary nie będą wskrzeszone,
- proszę mieć na względzie, że niektórzy gracze nie czytają forum i po prostu są nieświadomi, że nie wolno współpracować poza grą, szczególnie jeśli wywodzą się z gier typu OGame - nie mówię, że było tak w tym wypadku - ale bądźcie świadomi, że nie wiecie wszystkiego; znacie wersję tylko jednej strony.
- motywy, skład grupy atakującej oraz sposób przeprowadzenia ataku były bardzo jaskrawym naruszeniem NZ (postacie 3 z 4 graczy były więzione/zginęły w tamtejszym więzieniu),
- ofiary nie będą wskrzeszone,
- proszę mieć na względzie, że niektórzy gracze nie czytają forum i po prostu są nieświadomi, że nie wolno współpracować poza grą, szczególnie jeśli wywodzą się z gier typu OGame - nie mówię, że było tak w tym wypadku - ale bądźcie świadomi, że nie wiecie wszystkiego; znacie wersję tylko jednej strony.
-
^^^^
Czyli pewnie kary jak zwykle będą łagodne :/
Skoro oni mogą wykorzystywać wiedzę OOC to ja też. Gracze z zaatakowanej osady. Podajcie nazwy statku na którym przypłynęli. Od tej pory jak któraś z moich postaci się na niego natknie i będzie miała pewność, że to postacie tych nikczemnych graczy to zabije.
Czyli pewnie kary jak zwykle będą łagodne :/
Skoro oni mogą wykorzystywać wiedzę OOC to ja też. Gracze z zaatakowanej osady. Podajcie nazwy statku na którym przypłynęli. Od tej pory jak któraś z moich postaci się na niego natknie i będzie miała pewność, że to postacie tych nikczemnych graczy to zabije.
- marol
-
-
marol wrote:J
Kilka dni temu, zdziwiony, że nadal nie chce odłożyć broni i się poddać. Powiedziałem jego postaci w ooc żeby nie nie łamał zasad i nie używał OOC.
Nie dość, że wcześniej grał ooc.. Ale to znieważyłem, skoro nic nam nie zrobili, a dowodów nie było, lecz domysły.. To teraz pewnie z tymi samymi tam przypłynął by zabić.
Nie wiem skąd tam zemsta, skoro mówiłem im z ponad rok CAntryjski, nic im nie robiąc (dobra postać to była), że wystarczy by się poddali (tylko broń odłożyli) i zostaną za jakiś czas uwolnieni, jak tylko tarcze sobie zrobimy.
Lecz oni woleli się uwolnić naruszając zasady...
Ja chcę wiedzieć jaka będzie kara dla nich. A sądzę że inni też są ciekawi, jak też pracujecie.
Co oczywiście doceniam.
PS. Można się tylko domyślać, że dla zabawy, znów zaatakują Zacisze za jakiś czas...
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Nazi
- marol
-
marol wrote:Bądź świadom, że jeśli PD potraktuje to poważnie, to dostaniesz zakaz atakowania tych postaci.
A jeśli nie posłucham to zlikwidujecie moje konto, tak?
A oni zostaną potraktowani znacznie łagodniej.
Dziękuję za taką sprawiedliwość
Poza tym jeśli prawdziwa wersja nieco różni się od przedstawionej tutaj, to ujawnijcie całą prawdę, skoro już pozwoliliście rozwinąć ten temat na forum.
PS: Na razie jeszcze nie znam nawet nazwy ich statku, nie mam żadnej postaci w Zaciszu, więc jeśli coś chcecie mi zabronić, to na początek muszę wiedzieć czego mi nie wolno.
- marol
Ja nie wiem jak zostaną potraktowani, PD też tego jeszcze nie wie. Więc jesteś uprzedzony.AUTO wrote:A jeśli nie posłucham to zlikwidujecie moje konto, tak?
A oni zostaną potraktowani znacznie łagodniej.
Dziękuję za taką sprawiedliwość
Ujawniłem tyle, na ile GAB mi pozwoliło.AUTO wrote:Poza tym jeśli prawdziwa wersja nieco różni się od przedstawionej tutaj, to ujawnijcie całą prawdę, skoro już pozwoliliście rozwinąć ten temat na forum.
Stary gracz jesteś i znasz NZ. Jeśli mieszkańcy Zacisza będą ich ścigać - OK. Jeśli inni usłyszą o tym w grze i będą ich ścigać - OK. Jeśli wasze postacie będą wyczekiwać na wieści o Zalesiu, by rzucić się do zemsty, bo znacie tę historię w forum - tak nie wolno.AUTO wrote:Na razie jeszcze nie znam nawet nazwy ich statku, nie mam żadnej postaci w Zaciszu, więc jeśli coś chcecie mi zabronić, to na początek muszę wiedzieć czego mi nie wolno.
- tehanu
-
- Elm0
-
Wiesz...
To by nie było to samo..
..mam postać niedaleko Zacisza, i myślę czy w ogóle nią grać, bądź odejść daleko..
To by nie było to samo..

..mam postać niedaleko Zacisza, i myślę czy w ogóle nią grać, bądź odejść daleko..
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.