Przybylem na to forum zeby sie przywitac. !Cos o Lyonie!

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

tehanu

Postby tehanu » Wed Nov 22, 2006 4:22 pm

Saszę...?

:lol: :lol: :lol:

Jakiż to kłopot mogłeś mu sprawić..?

Nie przejmuj się Sasza to luuuzak.. Wszystko Ci wybaczy.. :wink:

Ale czy Admin Ci to wybaczy to nie wiem.. :wink:

Sasza

Postby Sasza » Wed Nov 22, 2006 4:33 pm

Lyon wrote:Przepraszam wszystkich za moj nierozważny temat. Przeznaje się że wcześniej nie przeczyatełem NZ. Niewiedziałem gdzie mam pisać wieć zalożyłem nowy temat. Obecnie jestem zapoznany z NZ.

Przepraszam wszystkich bardzo serdzecznie.
Przepraszam także Saszę że sprawiłem mu tak |_________________| duuużo kłopotu. Saszo jestes tak świetnym i miłym Adminem ze... ze takiego to ze świeca szukać.
*wykazał przy tej wymowie lekkie zakłopotanie* :?

Więc temat mogę zamykać :wink:
hmm...
Poczekam z tym jeszcze do jutra, ale przeprosiny przyjmuje :wink:

Pozdrawiam
Sasza, ST Dept.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Nov 22, 2006 9:31 pm

star trek departament?
cantr się posypał
Mattan

Postby Mattan » Wed Nov 22, 2006 9:53 pm

Stary Trep Deptany. :D
Quijo

Postby Quijo » Thu Nov 23, 2006 12:30 am

Lyon stosuj się zawsze do poleceń Saszy, a wyjdzie Ci to na dobre. Moze wtedy u jakiejś Twojej postaci pojawi się topór bojowy, tylko wtedy nikomu ani słowa :wink:

Pozdrawiam
Quijo, ST Dept
http://www.gks-murcki.com
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Nov 23, 2006 12:34 am

Przepraszam, po co jest ten topic?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
tehanu

Postby tehanu » Thu Nov 23, 2006 12:37 am

Rusalka wrote:Przepraszam, po co jest ten topic?

To już wiem co tak zdziwiło Rusałka...

Rusalka

Postby Rusalka » Thu Nov 23, 2006 12:42 am

Aha, czyli spamujemy :) To dobrze, bo juz mi tylko jednego posta brakuje do tysiąca!!! :D
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Sasza

Postby Sasza » Thu Nov 23, 2006 1:04 am

A mi do 666 posta 8)

Lyon zachował się w sposób nie właściwy w postępowaniu forumowicza, dlatego dałem mu ultimatum. A mianowicie mógł tutaj przeprosić wszystkich, bądź dostałby bana. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek zażalenia w tej to sprawie, to proszę wysłać do mnie PM.

Pozdrawiam
:wink:
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
matt_

Postby matt_ » Thu Nov 23, 2006 1:30 am

Sasza wrote: A mi do 666 posta

jak mi tyle nabije to przestane pisac...
ushol

Postby ushol » Thu Nov 23, 2006 10:34 am

jako, iż temata sam w sobie jest dziwny, a teraz już bogaty w OffTopy uznałem iż mogę bezkarnie podzielić się moimi preżyciami z dnia 23 XI 2006r.

Było ciepło...przynajmniej u mnie w mieszkaniu. Jak zwykle obudziłem się w środku nocy (10.00am). Pierwsze co usłyszałem, to jak zwykle "Mikołaj, ty znowu jeszcze śpisz??" Jak zwykle odpowiedziałem "ano". Jak zwykle też włączyłem komputer stojący 20cm na lewo od mojej klatki piersiowej, włączyłem go prawą ręką jak zazwyczaj w ostatnich czasach. Obróciłem swe jak zwykle niepotrzebne i bezużyteczne ciało pod kątem 90* w okół osi kręgosłupa, a następnie wraz jednoczesnym zgięciem się w pół wykonałem obrót względem osi przebijającej mój środek ciężkości. W taki oto sposób jak zwykle znalazłem się w pozycji siedzącej z twarzą skierowaną wprost na monitor, włączyłem go znów używając prawej ręki. Przy okazji włączania monitora spostrzegłem,że jak zwykle mam wyłączone głośniki więc korzystając z okazji, iż ręka jest już blisko przycisku będącego włącznikiem zestawu audio firmy Yamaha, włączyłem je. Gdy załadował się system, moja ręka (prawa) wylądowała na myszce. Jak zwykle wcześniej musiałem trochę skorygować ułożenie kołdry, oraz położenie samej myszki leżącej z podkładką gdzieś pod stołem, jak zwykle. Wskaźnikiem myszy najechałem na ikonkę... Jest to pomarańczowo niebieska ikonka z wizerunkiem ognistego lisa. Włączyłem program ukrywający się pod tajemniczym skrótem, a następnie wybrałem pierwszy przycisk szybkiego uruchamiania. Gdy zielona strona się ładowała szybkim acz pewnym ruchem wybrałem ikonę Winampa z pasku szybkiego uruchamiania i odpaliłem muzykę. Lista wszechczasów trójki... tak, będzie dobry dzień... Tak myślałem. Lecz Gdy wróciłem do przeglądarki na w której już pojawiła się zielona strona w pełni załadowana, gdy już kliknąłem na Login... ujrzałem wtedy ciemność... Jedynie nieliczne z postaci zyskały miano białych. A i tak naciągane było moje mniemanie, gdyż nie stało się nic co stać by się mogło. Przestraszony tym wybrałem drugą pozycję w zakładkach i pojawiła się strona ze średnim napisem "Cantr II Discussion Forum" Gdy załadowały się już ikonki oznaczające nowe i stare posty moje przerażenie wzmogło. Jeden nowy post... Pospiesznym ruchem więc z paska szybkiego uruchamiania wybrałem klienta serwerów IRCowych - mIRC. Po odczekaniu w niepewności 5 sekund (klient nie jest zarejestrowany) niezwłocznie nadusiłem przycisk "connect". Wcześniej ustawione opcje sprawiły, iż od razu znalazłem się na kanale #cantr_pl którego bywalcem jestem... Był to gwóźdź do trumny. Na stronie byłem tylko ja... ChanServ ustawił mi +v (jak zwykle) a jedynym nickiem po prawej stronie okna, którego nie czyta się "uszol" był Cantr. Niestety nigdy nie miałem z nim dobrego kontaktu więc i zbyt wiele nie pomógł mi... Tak więc wróciłem na forum i postanowiłem napisać tego posta, abyście wiedzieli i mieli poczucie winy.

Tak oto straciłem przyjaciół i sens życia... Przez was muszę iść po chleb.. :evil:
Image
Image
Federacja RP
tehanu

Postby tehanu » Thu Nov 23, 2006 12:52 pm

no padłam normalnie..
Mikołaju.. :wink:
Gulczak

Postby Gulczak » Thu Nov 23, 2006 2:20 pm

Ja tam Cantra zawsze lubiłem... Ostatnio Baby-jagi próbowały go ugotować :twisted:

Acha, Saszo, gratuluje świetnego wykonywania pracy! Nic nie ujdzie twojej uwadze. Jesteś świetnym modem, można by powiedzieć że bóstwem ideałów!

(p.s. Lyon, taki zwyczaj panuje na tym forum, aby co najmniej raz w miesiącu wykazać jak bardzo miłuje się swego moda)
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Sztywna

Postby Sztywna » Thu Nov 23, 2006 8:09 pm

myszaq wrote:o rotfl... czuje przez skore, ze tu bedzie jakas kasacja tematu... niech no CD do nas wpadnie ;) cholera, wychodzi mi, ze lepiej, kiedy ma sie jakiegos wprowadzajacego do cantra... ja mialem kumpla, ktoremu moglem pozadawac upierdliwe pytania, potem moj brat sluchal moich litanii na temat 'tego nie rob, tamtego nie rob'. ma lat bodajze 13 i ani razu chyba nie strzelil zadnej wiekszej gafy... instytucja wprowadzajacego jest potrzebna!

O to to, mi Cantra polecił Braciszek i od razu zastrzegł "Poczytaj Wiki!" oraz "Nie pytaj jak w to się gra!"
Chwała mu dziś za to.
Mój kumpel ostatnio nie zastosował się, gdy mu tak powiedziałam. O, jak niemile był zdziwiony, gdy ktoś zabił mu postać... :twisted:
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
sl0wik

Postby sl0wik » Fri Nov 24, 2006 12:39 am

Sztywna wrote:O, jak niemile był zdziwiony, gdy ktoś zabił mu postać... :twisted:

Przyznaj sie ze sama to zrobilas :twisted:

Return to “Ogólne dyskusje”