Rusalka wrote:Nie jesteś pierwszy...
Szkoda
Jak przyjęto poprzednie, podobne pomysły ? Będą kiedyś parowce, czy nie ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
ja wiem że "search" rzadko się przydaje ale tu akurat działa poprawnieJeśli taki pomysł już był, to przepraszam, ale nie zauwazyłem, choć przeczytałem większość forum.
Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać.i nic.
![]()
Moja jedna postać ma 13 kluczy + jakieś znalezione nie wiadomo do czego. Wiecie co się dzeje jak szukam odpowiedniego.
Gulczak wrote:Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać.i nic.
![]()
Moja jedna postać ma 13 kluczy + jakieś znalezione nie wiadomo do czego. Wiecie co się dzeje jak szukam odpowiedniego.
Co powiecie na jeszcze jedne temat na angielskim forum? Same podpisy, żadnego spamu ani offtopów. czyste zbieranie podpisów pod petycją o szybkie wprowadzenie mozliwości nazywania kluczy? Skoro nawet marolowi się nie udało, to nasz apel, apel tłumu rozwścieczonych fanów cantr, na pewno odniesie oczekiwane skutki!
Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać. i nic. :
Lol, Gulczak, chyba pomyślałeś, że ja o coś błagałemGulczak wrote:Skoro nawet marolowi się nie udało, to nasz apel, apel tłumu rozwścieczonych fanów cantr, na pewno odniesie oczekiwane skutki!
Chris Johnson wrote:Gulczak wrote:Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać.i nic.
![]()
Co powiecie na jeszcze jedne temat na angielskim forum? Same podpisy, żadnego spamu ani offtopów. czyste zbieranie podpisów pod petycją o szybkie wprowadzenie mozliwości nazywania kluczy? Skoro nawet marolowi się nie udało, to nasz apel, apel tłumu rozwścieczonych fanów cantr, na pewno odniesie oczekiwane skutki!
The suggestion has already been made. The action proposed by Gulczak will be considered as forum spamming so please don't do that.
Propozycja już została zrobiona. Nad działaniem zaproponowanym przez Gulczak zastanowią się jako masowe rozsyłanie wiadomości elektronicznych forum tak bardzo proszę nie robić to.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest