Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Avx

Postby Avx » Sun Nov 05, 2006 1:01 pm

Rusalka wrote:Nie jesteś pierwszy...

Szkoda :(

Jak przyjęto poprzednie, podobne pomysły ? Będą kiedyś parowce, czy nie ?
Susel

Postby Susel » Sun Nov 05, 2006 4:46 pm

Z tego co pamietam, parowcow nie bedzie.

EDIT: Moja pamiec bywa zawodna... :wink:
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
Avx

Postby Avx » Sun Nov 05, 2006 4:54 pm

Susel wrote:Z tego co pamietam, parowcow nie bedzie.

Czemu ?
in vitro...

Postby in vitro... » Sun Nov 05, 2006 5:07 pm

Jeśli taki pomysł już był, to przepraszam, ale nie zauwazyłem, choć przeczytałem większość forum.
ja wiem że "search" rzadko się przydaje ale tu akurat działa poprawnie

http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=9573&start=0
cantr się posypał
Bziur

Postby Bziur » Sun Nov 05, 2006 7:57 pm

chcialbym zlozyc sugestie by popracowac nad edytorem tekstu przy tworzeniu/edytowaniu notek. Proponowałbym instalacje FCKeditora albo czegokolwiek, dotychczasowy edytor jest zle zrobiony i utrudniajacy prace z kodem...
Ponadto jesli PD nie ma czasu moge sam to zainstalować.
Image
Milo

Postby Milo » Tue Nov 07, 2006 8:05 pm

Zapewne bylo... Kolka do kluczy. Cos jak koperty. i mozliwosc wkladania kluczy do pojemnikow.
Mattan

Postby Mattan » Wed Nov 08, 2006 1:10 am

Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać. :? i nic. :cry:
Moja jedna postać ma 13 kluczy + jakieś znalezione nie wiadomo do czego. Wiecie co się dzeje jak szukam odpowiedniego. :(
Gulczak

Postby Gulczak » Wed Nov 08, 2006 2:08 pm

Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać. :? i nic. :cry:
Moja jedna postać ma 13 kluczy + jakieś znalezione nie wiadomo do czego. Wiecie co się dzeje jak szukam odpowiedniego. :(

Co powiecie na jeszcze jedne temat na angielskim forum? Same podpisy, żadnego spamu ani offtopów. czyste zbieranie podpisów pod petycją o szybkie wprowadzenie mozliwości nazywania kluczy? Skoro nawet marolowi się nie udało, to nasz apel, apel tłumu rozwścieczonych fanów cantr, na pewno odniesie oczekiwane skutki!
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Mattan

Postby Mattan » Wed Nov 08, 2006 2:16 pm

Niestety myślę, że trzeba by prosić o drugiego Marola, albo z dwóch. On po prostu nie daje rady. :?

Marol dzięki za twoją pracę. :)
Chris Johnson

Postby Chris Johnson » Wed Nov 08, 2006 2:17 pm

Gulczak wrote:
Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać. :? i nic. :cry:

Co powiecie na jeszcze jedne temat na angielskim forum? Same podpisy, żadnego spamu ani offtopów. czyste zbieranie podpisów pod petycją o szybkie wprowadzenie mozliwości nazywania kluczy? Skoro nawet marolowi się nie udało, to nasz apel, apel tłumu rozwścieczonych fanów cantr, na pewno odniesie oczekiwane skutki!

The suggestion has already been made. The action proposed by Gulczak will be considered as forum spamming so please don't do that.

Propozycja już została zrobiona. Nad działaniem zaproponowanym przez Gulczak zastanowią się jako masowe rozsyłanie wiadomości elektronicznych forum tak bardzo proszę nie robić to.
Szynszyl

Postby Szynszyl » Wed Nov 08, 2006 2:37 pm

No i petycja została potraktowana jak spam eh...
Milo

Postby Milo » Wed Nov 08, 2006 2:45 pm

Hmm... Nie chcialem wzywac do wywierania presji. A o projekcie nazywania kluczy pamietam.
Kółka do kluczy to pomysl alternatywny/uzupelniajcy do nazw. Porzadny statek z ladowniami i szalupami to z cztery, piec kluczy. Milo by bylo moc je w jakis sposb "zgrupowac"
Z kolei mozliwosc wkladania kluczy i innych przedmiotow do pojemnikow naprawde by pomogla
marol

Postby marol » Wed Nov 08, 2006 2:47 pm

Mattan wrote:Były i nawet błagania Marola żeby klucze można było podpisywać. i nic. :
Gulczak wrote:Skoro nawet marolowi się nie udało, to nasz apel, apel tłumu rozwścieczonych fanów cantr, na pewno odniesie oczekiwane skutki!
Lol, Gulczak, chyba pomyślałeś, że ja o coś błagałem :) A chyba chodziło o to, że odwrotnie... ktoś tam coś mi wspominał, ale nie da się wszystkiego na raz zrobić. Moja kolejka jest w każdym razie długa, Chrisa też.
Gulczak

Postby Gulczak » Wed Nov 08, 2006 2:57 pm

Chris Johnson wrote:
Gulczak wrote:

The suggestion has already been made. The action proposed by Gulczak will be considered as forum spamming so please don't do that.

Propozycja już została zrobiona. Nad działaniem zaproponowanym przez Gulczak zastanowią się jako masowe rozsyłanie wiadomości elektronicznych forum tak bardzo proszę nie robić to.

Rozumiem, szkoda :P Ale dziękuje za ostrzeżenie.

understand, loss :P but thanks for the warning.
Bo mnie na uśmiech zawsze stać

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Bo ja na przekór wszystkim tym

Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Gercu

Postby Gercu » Mon Nov 13, 2006 6:56 pm

Nie wiem czy to było, lecz zastanawia mnie jedna rzecz. Skoro można pisać notatki, to trzeba skądś wziąść materialy do tego. Nie mówie tu już o atramencie który powinien do tego być, ale myśle o papierze. Otóż papier można by pozyskiwać na jakimś specjalnym urządzeniu z drewna. W końcu dbamy o to, aby Cantr był grą ciekawą i realistyczną ;)

Return to “Sugestie”