Jestescie zadowoleni?

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Milo

Postby Milo » Thu Nov 02, 2006 4:39 pm

Pogadajcie sobie na gg
Marcin24

Postby Marcin24 » Thu Nov 02, 2006 7:42 pm

Forien wrote:skoro była zła, ta zdradziła kogoś kto był źlejszy ;)

Tylko według ciebie :D Ale myślę że dyskusja na ten temat nie ma zbytniego sensu.
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Thu Nov 02, 2006 7:54 pm

Marcin24 wrote:Tylko według ciebie :D Ale myślę że dyskusja na ten temat nie ma zbytniego sensu.

Tym bardziej na forum. Zaraz zaczęłoby się rzucanie mięsem i poszukiwanie winnych. Odpuście sobie albo zabijajcie się za pomocą PW. Byle nie na forum. Zbyt wielu graczy ucierpi- jak znam życie sporo rzeczy wprost wyjętych z gry będziecie się starali wyciągnąć. Dlatego za wczasu radzę nie próbować doszukiwać się winnych jakichkolwiek zdarzeń IC bo będzie to bezwzględnie tępione przez Departamenty. Jeżeli ktoś z Was uważa że coś było NNZ to zgłoście to do PD a nie roztrzygajcie na własną rękę bo to do niczego nie prowadzi ;)

PS. Forien... Odchodzić bo jedna postać Ci padła... Widać pozostałe dla Ciebie były tylko zajmowaczami slotów... No ale zrozumiałe - jak się ma jedną postać i się ją traci to można z grą skończyć. Ja jakbym stracił jedną to by mi 7 zostało więc grałbym dalej ;)

Yours faithfully
Mage
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
BZR

Postby BZR » Thu Nov 02, 2006 8:25 pm

Bomba.. wlasnie dowiedzialem sie, ze postac co do ktorej moja postac wiazala duze nadzieje, zmarla na zawal serca. Grac sie odechciewa
robin_waw

Postby robin_waw » Thu Nov 02, 2006 8:56 pm

Tak to jest jak ktos mysli ze jest pepkiem swiata i nie pomysli o innych co im krzywde robi, teraz juz wiem czemu ostatnio malolaty w realu popelniaja samobojstwa, widac jak ktos mysli tylko o sobie, jego Ego jest najwazniejsze i czuje sie urazone to pod wplywem impulsu to potem takie skutki sa. :cry:
Elm0

Postby Elm0 » Thu Nov 02, 2006 10:17 pm

I czemu to zrobiłeś Forien... jedna postać w grze załamała się z powodu śmierci twojej postaci :?
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Leon

Postby Leon » Thu Nov 02, 2006 10:18 pm

Forien nie wiem o co ci wogóle chodzi. Masz żal do świata, że twoja postać zginęła? Takie jest życie i życie postaci w cantrze także.
Nie wiem czy napisałeś to co napisałeś z głupoty, czy ze skrajnej samolubności.
Przez takich jak ty coraz częsciej boje się wchodzić na forum żeby nie dowiedzieć się czegoś, co psuje mi grę.

Ps: Zanim coś zrobisz najpierw 5 razy pomyśl.
Matix

Postby Matix » Fri Nov 03, 2006 10:32 am

Mam kilka naprawdę dobrych postaci. Bez przechwalania się. Mimo to nie czuję, że zostałem niedostrzeżony mimo, że nie ma mnie na żadnych rankingach. Jednak gdy zmarła jedna z moich postaci to dostałem nawet kondolencje. Cieszy mnie to bardzo. Pozatym... Jak kiedyś zrobię to co zamierzam to miło będzie widzieć po jakimś czasie, że np: sekta, którą stworzyłem nadal działa i podbiła już kilka wysp...
http://www.matix.salon24.pl
Chatette

Postby Chatette » Fri Nov 03, 2006 12:19 pm

Ja bym tak delikatnie zasugerowala tu klodeczke, bo chyba nie ma nad czym sie wytrzasac.

To tylko luzna sugestia oczywiscie ;)
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
ActionMutante

Postby ActionMutante » Sun Nov 05, 2006 1:11 pm

Ja se tak mysle, ze dobrze Forienowi... To niezdrowe tak sie wciagac... :twisted:
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
matt_

Postby matt_ » Sun Nov 05, 2006 5:30 pm

ActinMutante wrote: Ja se tak mysle, ze dobrze Forienowi... To niezdrowe tak sie wciagac...

tak...na szczescie sie zorientowal, ze jest juz wciagniety i ostatnim przeblyskiem resztek nie wciagnietej swiadomosci skasowal konto...
Mattan

Postby Mattan » Sun Nov 05, 2006 6:01 pm

Image

Kłódka dla Chatette.

Return to “Ogólne dyskusje”